Преди няколко дена като влизах в чекмеджето на dvx9900 в абв забелязах, че някой нарочно или без да иска е изтрил оригиналния фърмуер - 1.43404. Затова преместих повечето неща на ново място - http://dvx9900.hit.bg
Преди няколко дена като влизах в чекмеджето на dvx9900 в абв забелязах, че някой нарочно или без да иска е изтрил оригиналния фърмуер - 1.43404. Затова преместих повечето неща на ново място - http://dvx9900.hit.bg
Извинявай за отново повдигнатия ТЪП от моя страна въпрос, ама плеяра (9900 - модел LV9D10203B) ми е още на 15 дена и съм абсолютен новобранец в тази тема:Първоначално публикувано от -CTPAX-
Това CD-RW което си записвам с трите фаила ли трябва да бъде при разархивирането (един MIH и два BIN)? - или да оставя само единия като го преименувам (този с разширение MIH)???*
Благодаря ти за проявеното търпение към моята особа!
* * * * * * * * * Помогнете ХОРААААА !!! - никой ли няма да ми обърне поне мъничко внимание ?!
Здравейте след проучване какъв DVDPlayer да си взема, който да поддържа и DivX попаднах на тази чудесна тема и съответно си взех LG DVX-9900 след като тествах и още няколко. Благодаря на автора на темата и на останалите потребители, с което много ми помогнахте да направя своя избор!!!!
Сега тъй като още е ново и съм решил първо да го поразуча и после да направя update нa firmware. И естествено като новак ми възниква следния въпрос: Пускам си аз едно DivX филмче. Системата е наствоена на 16:9, филма на компютъра също върви така широкоекранен, но като го пусна на DVDPlayer той тръгва на цял екран. Пробвах oт зуум и избирам най-широкоекранната възможност, но нищо. След това пуснах филма на 4:3 и се появиха отгове и отдолу черните ленти, но са много тесни тези ленти не е както при компютъра. А да спомена, че Телефизора ми е 29" LG. Защо се получава така някой може ли да ми обясни тъй като съвсем не съм запознат!!! Ще съм много благодарен!!!
2Хехо
След изчитане на цялата тема и изтеглянето на гореспоменатите файлове и там има само един *.MIH. Ти трябва да провериш версията на своя DVDPlayer след което да преименуваш по същия начин този *.MIH файл. Записваш го на диск като спазваш структурата на директориите, а именно: LG_DVD\FIRMWARE\UPGRADE\LG\*.MIH. След което просто следваш интрукциите, които -CTPAX- е написал доста подробно. Успех
2Хехо
След изчитане на цялата тема и изтеглянето на гореспоменатите файлове и там има само един *.MIH. Ти трябва да провериш версията на своя DVDPlayer след което да преименуваш по същия начин този *.MIH файл. Записваш го на диск като спазваш структурата на директориите, а именно: LG_DVD\FIRMWARE\UPGRADE\LG\*.MIH. След което просто следваш интрукциите, които -CTPAX- е написал доста подробно. Успех
[/quote]
И аз така опитах снощи, но се зареди Xyprov без БГ моднатите субтитри на СТРАХ ??? - т.е. няма го БГ менюто?! За какво всъщност са двата BIN фаила след като не трябва да ги качваме тогава???
Някой да не е ръчкал нещо неправилно в кутията от която се теглят фирмуерите? В новия линк от където пък се смучат като кликна да дърпам, вместо да започне download ми се зарежда страница с "маймуни"!!!
* * * * * * * Вече направо ще се поболея!!!
HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!
Сваляй с десен бутон и "Save Target As".Първоначално публикувано от Хехо
Благодаря ти МНОГОООО!!!*Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
Свалих файла от линка (вече е само 1 - за мое щастие без никакъв проблем!
Даси Жив и Здрав колега!!!
Сигурно ви е писнало от хора, като мен, но все пак се обръщам с молба за съвет.
Проследих внимателно всичко до тук. Реших да си купя LG DVD Player.
Но се оказах на кръстопът DVX-9900 или DVX-9700, цената е еднаква, параметрите също, нямам претенции
към дизайна, от Техномаркета не знаят какво да препоръчат. Имат също и DVX-172 и 162, но като гледам разработките за фърмуера са основно за 9900 и 9700. Така че, ако някой може на базата на практиката да ми даде съвет.
Благодаря предварително.
P.S. Плейера основно ще го ползвам за музика и DivX филми, ако има някакво значение.
Разликата е в дизайна,така,че който си харесаш от двата.Първоначално публикувано от Miro_Varna
Благодаря много за бързата реакция. Ще преценя на място и живот и здраве в събота ще съм собственик на един о т двата модела.
открих начин как да не станем жертва повече на гадния бъг с изчезването на субтитри от време на време при превъртане... то не е случайно, поне аз открих, че ако започнеш да превърташ и при спиране попаднеш на момент в който е казано нещо и субтитрите са на яве, ще работят, ако в момента на спиране на превъртането, не се казва нищо и няма субтитри... те не се показват повече, трябва да превъртиш до място където се говори...
Евала roise_rПървоначално публикувано от roise_r
Колеги имам следния проблем: Записвам няколко филма на цд и имат различни проблеми.Единия има картина и субтитри а няма звук , другия има звук и субтитри а картината насича и като запецне* трябва да бутна бутона за превъртане и се оправя за 2-3секунди и пак....* * Третия вървят картината и субтитрите а звука е от началния кадар и като превърътя
малко и го загубва напълно.
Бях с фирмуера на ксипров 4,.... сложих 51,... с бг менюто и няма никаква разлика.
Имате ли някаква идея от какво е това , аз ли бъркам някаде или компа ми се е**ва ?
Кажете че сасипах много подложки
П.П. АУДИОФОРМАТ MPEG-3 / ЧЕТЕ ЛИ?/
ами да беше казал поне GSpot-a какво инфо вади за всеки от проблемните филми
Извинявам се но несъм толкова запознат с нещата!
Кажи от къде да го видя това и веднага ще го дам
Ами теглиш GSpot от
http://www.headbands.com/gspot/
пускаш му avi файла и казваш какво изкарва GSpot-a