Страница 111 от 148 ПърваПърва ... 61101109110111112113121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Превода няма да го коментираме - ти ще си решиш в случая кое ти е по - важно. Насичането едва ли се влияе от езиците. Пробвай ако конкретното 1080p е .mkv да го remux- неш с Tsmuxer до .ts файл примерно. Все пак процесора първо е предвиден да работи с такива(.ts, .mts, m2ts), и чак тогава с матрьошки. Успех.

А 1.5 TB като колко ти го разпознава и какъв точно е диска? Някакви грижи при форматирането?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Samisam
    Лазарус,
    Довечера ще напиша релийза. С програмата МедиаИнфо виждам, че има субт. на бг.Кире,
    Постни резултата от MediaInfo да видим какви са субтитрите в mkv-то.
    Смяната на езика на менюта няма никакво отношение към кирилизирането на субтитрите.

Обърни внимание на този 1080р файл колко скача битрейта на тези сцени. Ако е над 40Мбита е възможно да насича. АКо са използвали прекалено много ReFrames /над 4/ също може да го затормозява.
    Така или иначе насичанието на 1080p mkv е по-скоро рядкост.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Lazarus18, никой не говори за кирилизация. Мислиш ли, че ще пиша непроверени неща? Въпросната настройка помага понякога в случаи когато при наличие и на вградени в контейнера, и на външни субтитри излизат само вградените. Не казвам, че непременно ще свърши работа, но нищо не му струва да опита, нали?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Lazarus18, никой не говори за кирилизация. Мислиш ли, че ще пиша непроверени неща? Въпросната настройка помага понякога в случаи когато при наличие и на вградени в контейнера, и на външни субтитри излизат само вградените. Не казвам, че непременно ще свърши работа, но нищо не му струва да опита, нали?
    И в това не виждам логика, но нищо не пречи да се опита. По принцип с приоритет винаги са външните субтитри.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

някой да се е опитвал да пусне https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=205350&hit=1. при мен не тръгва.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от OutCold
    някой да се е опитвал да пусне https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=205350&hit=1. при мен не тръгва.
    От къде го пускаш?
    Аз го имам, но съм го врътнал на 2 ДВД-та за колекцията и го пускам от ДВД плеъра.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

пускам го от вътрешния хард. щом при теб върви, остава нещо да не се е свалил както трябва, защото и с powerdvd не мога да го подкарам. май ще се наложи да го дърпам пак.

edit: сега опитах да пусна само *.vob файловете с kmplayer и те си вървят. дали да не дръпна само *.ifo и *.bup файловете наново?

edit2: свалих наново само *.ifo и *.bup файловете, но пак не тръгва. май ще сваля по-голямата версия да пробвам.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При мен вървят от ДВД плеър, не от пуканката.
    Не съм ги пробвал от там как ще вървят.
    Ако са им някакви скапани менютата на дисковете може да прави проблем.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    За кой релийз Mkv със субтитри става дума?
    Понякога плеъра натрупва разни грешки и се налага да се рестартира. Като всяка техника.
    Lazarus, ето го релиза: V for Vendetta 2005 720p BluRay DTS x264-CtrlHD

12. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Превода няма да го коментираме - ти ще си решиш в случая кое ти е по - важно. Насичането едва ли се влияе от езиците. Пробвай ако конкретното 1080p е .mkv да го remux- неш с Tsmuxer до .ts файл примерно. Все пак процесора първо е предвиден да работи с такива(.ts, .mts, m2ts), и чак тогава с матрьошки. Успех.

А 1.5 TB като колко ти го разпознава и какъв точно е диска? Някакви грижи при форматирането?
    Оф, Кире,
    хич не ми се правят гимнастки да ги преформатирам и т.н.
    За диска-и аз се изненадах-отворих плика, монтирах го, пуканката запали, форматира си го инсталира каквото трябваше. Има три дяла, един за ОС, за СУАП и шер. Шера се виждаше 1,34Т мисля, че беше. Диска е 1.5Т ВетернДжитиал зелената серия, точно като този, който са писали, че става. Промених го да е тих, вместо бърз. Засега работибезпроблемно. За Ремакс и това ще пробвам.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Постни резултата от MediaInfo да видим какви са субтитрите в mkv-то.
    Смяната на езика на менюта няма никакво отношение към кирилизирането на субтитрите.

Обърни внимание на този 1080р файл колко скача битрейта на тези сцени. Ако е над 40Мбита е възможно да насича. АКо са използвали прекалено много ReFrames /над 4/ също може да го затормозява.
    Така или иначе насичанието на 1080p mkv е по-скоро рядкост.
    Ето го медиаинфото. От къде мога да го видя този битрейт на сцените?
    Прикачени файлове Прикачени файлове

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Samisam ,абе аз те питам само как се държи диска ти, предвид размера му, не те карам да го преформатираш, а дали си имал проблеми някакви при форматирането му в пуканката. Това не е във връзка със засичането, а просто за информация. Какво стана с надписите?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз и на компютъра не мога да подкарам тия вградени субтитри. Може би енкодинга им е прецакан.
    При теб отваря ли се кирилицата на компютъра?
    С този релийз имаш ли други проблеми освен буквите? Защото с плейването му не би трябвало да има. Върви си идеално. Пък и няма какво да не върви, той даже е 720р.

Edit. Явно е от енкодинга защото същия филм, но този релийз /V.for.Vendetta.2005.1080p.BluRay.DTS.x264-HiDt/ си има вградени субтитри в mkv и българските си вървят без проблеми.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Samisam ,абе аз те питам само как се държи диска ти, предвид размера му, не те карам да го преформатираш, а дали си имал проблеми някакви при форматирането му в пуканката. Това не е във връзка със засичането, а просто за информация. Какво стана с надписите?
    Здравей Кире,
    Диска се държи добре, нямам нкакви оплаквания от него. При форматирането му не съм имал никакви проблеми-пуканката сама си се оправи и всички папки после се видяха. После от компа си го мапнах и това беше.Аз и не съм разбрал за форматиране, така че няма проблем. За субтитрите-не знам кога ще стане. Вечер се гледа листопад и други "сапуни". Ходим на домашно кино в събота и неделя-пак ще пиша дали е станало.
    Лазарус, разбирам, че точно моя релийз, който съм свалил е омазан откъм субтитри, нали?
    Няма да тегля друг, ще намеря едни външни субтитри и така ще го гледам- с изключени вътрешни. Снощи пробвах да го конвертирам в тс2, обаче нещо гръмна към 50% беше късно и не се разправях повече.
    Лек ден на всички

18. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    @Samisam -> това е .sub формат, а не .srt ! Преименувай разширението на *.sub и ще се оправи. При компа субтитиращата програма го разпознава и затова няма проблем, но при плеърът не е така. Няма нужда да ги разпознаваш като видове -> ако не тръгне просто ги преименувай и пробвай. За маймуните пробвай на формат UTF-8.

Хел,
    здравей. Сега се замислих-откъде да го видя този формат УТФ-8? Това е настройна на пуканката ли или някъде отвън, на компа? За съб и срт-разбрах, но не е изпробвано. Вероятно ще стане, звучи ми разумно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе