Страница 51 от 148 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

искам да плейвам филми от компа,тожа ли са настойките на NFS http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_..._Guide_PCH.pdf

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dilyn
    искам да плейвам филми от компа,тожа ли са настойките на NFS http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_..._Guide_PCH.pdf
    А ДВД-та ли ще гледаш или MKV/AVI/MOV/MP4...?

4. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

ами искам да гледам и двд -та и MKV/AVI/MOV/MP4

5. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Прадполагам че с MyHome ще се справям по добре

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dilyn
    ами искам да гледам и двд -та и MKV/AVI/MOV/MP4
    Единствения плюс на NFS е, че се справя по-добре с ДВД-та. АКо не ти се занимава с инсталиране и настройки на NFS може и по SAMBA/SMB/ да гледаш ДВД-та. Просто от Network Browser стигаш до ДВД-то и даваш Play.

7. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

LAZARUS,благодаря ти предполагам че ще се справя с Network Browserа

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте на всички във форума! Бих искал да запитам, някой имал ли е проблем с изключването на пуканката / А110 /, и по точно когато се поставя в режим "стенбай"? В моя случай изключвам от дистанционното и след около 30-40 секунди харда започва пак да работи. Не мога да си обясня защо така се получава. Инсталирал съм последния фирмуер / 26.02.2009 год. /. Ако някой е имал този проблем и го е разрешил по някакъв начин, моля да сподели. Предварително се извинявам ако подобна тема е обсъждана, и ако е обсъждана къде мога да я прочета. Предварително благодаря.

10. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от gesh1966
    Здравейте на всички във форума! Бих искал да запитам, някой имал ли е проблем с изключването на пуканката / А110 /, и по точно когато се поставя в режим "стенбай"? В моя случай изключвам от дистанционното и след около 30-40 секунди харда започва пак да работи. Не мога да си обясня защо така се получава. Инсталирал съм последния фирмуер / 26.02.2009 год. /. Ако някой е имал този проблем и го е разрешил по някакъв начин, моля да сподели. Предварително се извинявам ако подобна тема е обсъждана, и ако е обсъждана къде мога да я прочета. Предварително благодаря.
    Това най-вероятно е защото Windows периодично "препитва" устройствата в мрежата за да провери дали са налични. Спирай РСН-то с Power+Delete.

11. Тук е от
    Feb 2009

В случая за който пиша, попкорна въобще не е свързан с компютъра и няма никаква връзка с Windows. Спирам го през дистанционното както съм писал по-горе, но ефекта е същия, след време пак се пуска харда в пуканката.

12. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009

Защо всеки път като изключа пуканката с дистанционното загубва настройките на субтитрите, контраст, яркост и др. Нямам вграден хард диска. С него пак ли е така.

13. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

gesh1966, пробвай да спреш myiHome и Casgle. Аз съм ги спрял и диска не се врътка сам!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Проблема е, че myiHome ми е неактивен, т.е. при придвижване по менюто тази опция /кутийка/ е прескачя на следващата настройка.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А с какъв статус стои myIhome - Starting?

17. Тук е от
    Feb 2009

Да с такъв статус беше, но ресетнах до заводски настройки и статуса му се оправи. След това го спрях и пак същата работа и се наложи да оставя активно само samba сървъра. Май сега се оправи защото вече около 15 минути харда спи. Сигурно е било в това проблема. Благодаря Ви и на двамата / kaloman; lazarus18 /

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Това е опция да определиш дали да подава Full RGB сигнал или Limited. Във видеото за черно се приема черно със стойност 16, а не 0. За бяло е 235, а не 255. Ако телевизора може да приема Full RGB /0-255/ е добре да се зададе така, но е важно и какво се пуска да се гледа и как е записано.
    Мерси много за обяснението Не съм сигурен дали мойто ТВ поддържа Full RGB, но в някакъв форум прочетох че 50PZ85 поддържа, което би трябвало да означава, че и моя също. Както и да е - смених го и не знам дали ми се струва или е така, но имам чувството, че е по-добре образа - по-жив и "ярък". Особено на картинките дето се връткат на радиото Ако е включено от пуканката а ТВ-то не го поддържа може ли да има някакъв негатив върху образа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе