искам да плейвам филми от компа,тожа ли са настойките на NFS http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_..._Guide_PCH.pdf
искам да плейвам филми от компа,тожа ли са настойките на NFS http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_..._Guide_PCH.pdf
А ДВД-та ли ще гледаш или MKV/AVI/MOV/MP4...?Първоначално публикувано от dilyn
ами искам да гледам и двд -та и MKV/AVI/MOV/MP4
Прадполагам че с MyHome ще се справям по добре
Единствения плюс на NFS е, че се справя по-добре с ДВД-та. АКо не ти се занимава с инсталиране и настройки на NFS може и по SAMBA/SMB/ да гледаш ДВД-та. Просто от Network Browser стигаш до ДВД-то и даваш Play.Първоначално публикувано от dilyn
LAZARUS,благодаря ти предполагам че ще се справя с Network Browserа
Здравейте на всички във форума! Бих искал да запитам, някой имал ли е проблем с изключването на пуканката / А110 /, и по точно когато се поставя в режим "стенбай"? В моя случай изключвам от дистанционното и след около 30-40 секунди харда започва пак да работи. Не мога да си обясня защо така се получава. Инсталирал съм последния фирмуер / 26.02.2009 год. /. Ако някой е имал този проблем и го е разрешил по някакъв начин, моля да сподели. Предварително се извинявам ако подобна тема е обсъждана, и ако е обсъждана къде мога да я прочета. Предварително благодаря.
Това най-вероятно е защото Windows периодично "препитва" устройствата в мрежата за да провери дали са налични. Спирай РСН-то с Power+Delete.Първоначално публикувано от gesh1966
В случая за който пиша, попкорна въобще не е свързан с компютъра и няма никаква връзка с Windows. Спирам го през дистанционното както съм писал по-горе, но ефекта е същия, след време пак се пуска харда в пуканката.
Защо всеки път като изключа пуканката с дистанционното загубва настройките на субтитрите, контраст, яркост и др. Нямам вграден хард диска. С него пак ли е така.
gesh1966, пробвай да спреш myiHome и Casgle. Аз съм ги спрял и диска не се врътка сам!
Проблема е, че myiHome ми е неактивен, т.е. при придвижване по менюто тази опция /кутийка/ е прескачя на следващата настройка.
А с какъв статус стои myIhome - Starting?
Да с такъв статус беше, но ресетнах до заводски настройки и статуса му се оправи. След това го спрях и пак същата работа и се наложи да оставя активно само samba сървъра. Май сега се оправи защото вече около 15 минути харда спи. Сигурно е било в това проблема. Благодаря Ви и на двамата / kaloman; lazarus18 /
Мерси много за обяснениетоПървоначално публикувано от lazarus18
Не съм сигурен дали мойто ТВ поддържа Full RGB, но в някакъв форум прочетох че 50PZ85 поддържа, което би трябвало да означава, че и моя също. Както и да е - смених го и не знам дали ми се струва или е така, но имам чувството, че е по-добре образа - по-жив и "ярък". Особено на картинките дето се връткат на радиото
Ако е включено от пуканката а ТВ-то не го поддържа може ли да има някакъв негатив върху образа?