Страница 91 от 148 ПърваПърва ... 41818990919293101141 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Аз доста отдавна не съм ползвал торент клиента на PCH, но ми е интересно някой успя ли да подкара свалянето на файловете директно от "пуканката", без да е включен компютъра?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Аз доста отдавна не съм ползвал торент клиента на PCH, но ми е интересно някой успя ли да подкара свалянето на файловете директно от "пуканката", без да е включен компютъра?
    Не съм го праобвал с последния софтуер, но мисля, че ако ползваш оригиналния торент клиент и не си го подменял си работи.
    За мен това е много по-сложно за изпълнение да кликам около 100 пъти докато стигна до нужния сайт и филм.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Здравейте, отскоро се сблъсках със следния проблем, на който нещо не намирам отговор нито във NMT форумите, нито във DD-WRT форумите.
    Имам ISTAR - с последна версия на фърмуера и ASUS рутер(DD_WRT) с подкаран HDD, SAMBA и TRANSMISSION.
    По принцип всичко си върви перфектно, както на плеъра, така и на рутера - докато не се опитам да ги вържа заедно. По точно плеъра вижда рутера, вижда шернатите папки, но при опит да отворя шерингите ми изписва грешка и нещата приключват до там. Иначе от PC то няма проблем и се виждат както рутера, така и плеъра и мога да копирам от едното у-во на другото без проблем. Обаче това решение е кофти, поради факта че използвам рутера за торент клиент и е тъпо да прехвърлям на харда на плеъра.
    Почити съм убеден че нещо с правата за достъп не е наред. Ако някой има работещ конфигурационен файл на SAMBA към която се вързва NMT базиран плеър бих му бил благодарен да постне настройките. Ако е на DD-WRT Optiware SAMBA пакета ще е най - добре.
    Мерси!

5. ego
    ego е офлайн

Тук е от
    Jul 2008

Ако трябва да се направи избор м/у PCH A-110 и ASRock ION 330 ( http://www.asrock.com/nettop/overvie...odel=ION%20330), някой може ли да сподели какви за преимуществата и недостатъците на двете устройства. И препоръка разбира се .

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ego
    Ако трябва да се направи избор м/у PCH A-110 и ASRock ION 330 ( http://www.asrock.com/nettop/overvie...odel=ION%20330), някой може ли да сподели какви за преимуществата и недостатъците на двете устройства. И препоръка разбира се .
    Ти прецени дали ти трябва компютър + плеър или само плеър. Какви са му цените на този ASRock?

7. ego
    ego е офлайн

Тук е от
    Jul 2008

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ego
    Реално цената му по-ниска защото е с диск, но пък диска е 2,5" и е 320GB, което е смешно малко за архив на HD съдържание.
    Избора ти явно зависи от това дали има друг компютър у вас, който да ползваш за работа, интернет, игри и тн и дали си склонен да ползваш клавиатура, мишка, софтуерни плеъри, кодеци за да гледаш филм.
    Гледам, че компютърчето е сравнително малко, не много шумно и с хубав външен вид, което беше голям мунус на компютъра-плеър.

10. Тук е от
    May 2007

Имам един въпрос:
    Взех си Пуканката и съм много доволен.Доста повече отколкото от Уестърн диджитал-а,но имам проблем с външното ХДД(1терабайт Сийгейт ако има значение).След като изключа плейъра с копчето на дистанционното той преминава в стенд бай режим(знам ,че не се изключва напълно),обаче външният диск продължава да си работи.Не се гаси както при WDTV-то,не приминава и той в стенд бай след известно време.Просто го чувам как си работи .Нямам никакви програми в бекгроунд,нямам мрежа,няма вътрешен диск.Трябва ли да го изключвам от контакта или плейъра от ключето отзад за да спре ХДД да е активно.Или има някаква опция в менюто за която не знам?

11. Тук е от
    Jan 2007

Виж тук:
    http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=21362

или си инсталирай

NMT Community Software Installer.application

и в него има
    USB drive standby

12. Тук е от
    May 2007

Още един въпрос: Как да стартирам от начало даден филм след като съм го спрял до някъде.Изглежда плейъра помни няколко филма,до къде ги е гледал юзъра.Но ако някой от тях искам да го стартирам от начало не да го "резюмвам"?Този плейър няма свястно упътване...

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Още един въпрос: Как да стартирам от начало даден филм след като съм го спрял до някъде.Изглежда плейъра помни няколко филма,до къде ги е гледал юзъра.Но ако някой от тях искам да го стартирам от начало не да го "резюмвам"?Този плейър няма свястно упътване...
    Всъщност не е много сложно - стартираш филма и натискаш "0" на дистанционното...

14.  

15. Тук е от
    May 2007

Мерси.Има ли някъде упътване за всички функции на дистанционното?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Мерси.Има ли някъде упътване за всички функции на дистанционното?
    Много информация може да намериш на http://www.networkedmediatank.com/wiki

Иначе е добре да знаеш Power+Eject е софтуерен рестарт
    Power+Delete - гаси напълно плеъра.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Дано не нарушавам правилата, но:

Продавам Popcorn Hour NMT A-110: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg368080

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Може би да след като вече си публикувал обявата в раздел " ПРОДАВА",но все пак е по темата.Дай някоя снимка , ако е възможно.Имаш ли и твърд диск за продан ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе