привет, частно казано при мен изобщо не отчита сийдване!? от всичките файлове чак пък нито един да няма сийд!? БТПД сваля пъти по-бързо, верно, но трансмишъна сийдваше без проблеми!?
Ако някой оска поката за ХДто да пише... мога да пратя поне 2-3!?
привет, частно казано при мен изобщо не отчита сийдване!? от всичките файлове чак пък нито един да няма сийд!? БТПД сваля пъти по-бързо, верно, но трансмишъна сийдваше без проблеми!?
Ако някой оска поката за ХДто да пише... мога да пратя поне 2-3!?
Ти най-вероятно не си си отворил нужния порт и няма как лийчърите да се свържат тебе.
Иначе си сийдва много по-добре от Transmission даже.
Каква е разликата между 1080p60hz и 1080p59,94hz при положение че телевизора ми е full hd 1080p но не подържа 24p real cinema и като гледам на 24p има накъсване а на въпросните кадри е май по добре. Демек кое е по добро от двете?
Ако телевизора ти изкара сигнал на 59,94Hz е по-добре защото реално това е истинската честота за този стандарт. Обаче едва ли ще усетиш разлика с 60Hz.
Най-добре е ако телевизора поддържа 24Hz и го излъчва без преконвертиране.
Май е най добре на 59,94Hz със включен MoviePlus. Искам да те питам още нещо lazarus18. Ще си слагам вътрешен хард диск,досега бях със външен,какво точно трябва да направя,имали някаква последователност и мога ли да копирам файлове от външният на вътрешният без да минавам през компютара? Хард диска е чисто нов WD green640gb.
.
Можеш да копираш. На дистанционното има един бутон File Mode. Снего става и е лесно.
Диска се слага елементарно също. Нанизваш го на куплунга и после го форматираш от меню Maintenace-NMT Setup wizard.
azarus18 абе нещо не мога да форматирам току що сложеният хард диск във пуканката. Направих всичко както ми писа и стигам до момента -МОЛЯ УКАЖЕТЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА NMT ИНСТАЛАЦИЯТА, ИНТЕРНЕТ ИЛИ USB- нямам рутер и включих LAN кабела обаче нищо не става пробвах и със USB slave и пак нищо![]()
![]()
![]()
Ако имаш връзка с интернет към плеъра посочваш онлайн, ако нямаш ще трябва да свалиш софтуера и да го сложиш на една флашка и на този прозорец да избереш USB>
Нямам връзка с интернет към пуканаката,демек остава варианнта със флашката,но кой софтуер и от къде???
Ето това сваляш: http://files.syabas.com/popcornhour/...OP-403-000.zip вътре е NMT инсталацията.Първоначално публикувано от martinnb
Разархивираш горния файл на една флашка или външен диск като гледаш да са във главната директория.
Рестартираш плеъра и като зареди, слагаш флашката, отиваш на нея, влизаш в 4-тата иконка и стартираш файла usbupdate. Ще ти изпише номера на новия ъпдейт, даваш ОК и той се ъпдейтва. Накрая се рестартира.
След като зареди наново отиваш на Setup-Maintenance-NMT Setup Wizard, избираш ъпдейт с форматиране на диска /ако това е целта/, следваш процедурата и ще те пита дали да търси Онлайн или от USB, това е.
Благодаря отново за полезната информация.Както винаги нещата си идват на място![]()
![]()
![]()
Случвало ли ви се е пуканката да се крашне и след рестарта от копчето отзад да не се вижда хард диска вътре в нея?
Няколко рестарта не оправиха нещата, стана след Повер бутона и юсб/двд айджект.....Засега.
Някакви идеи? Очаква ли се нов фирм скоро?
не че с този не работи де.
Поздрави на всички
Сам.