Много благодаря! Точно това е.Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
![]()
![]()
здравейте, имам проблем с А110. Бях разкачил кабелите: захранващия, мрежовия и HDMI. Включвам отново всичко и не работи: жълтия светодиод свети, но няма образ и не приема команди от дистанционното. Рестартирах няколко пъти и даже по време на зареждането на екрана не излиза логото на пуканката. включвам я и през чинчовете и пак нищо. Няма признаци на живот, освен жълтия светодиод и шума от диска. Не мигат и диодите на конектора за LAN кабела. Някой има ли идея от какво може да е?!
Пробвай да го затоплиш. Сложи го върху нещо по-топло /не във фурната/ и пак го включи. Моя А-100 преди правеше същото, което описваш при включване на студено.
Възможно ли е да е се е прецакал, защото при срързването на кабелите свързах първо захранващия като в същия момент копчето за пускане беше на "ОН". После свързах лан кабела и диодите започнаха да мигат и накрая HDMI. първоначално всичко изглеждаше като че е си тръгва нормално. Изчаках го да се стартира но така и не тръгна. сега в момента и диодите на LAN буксата не мигат само диска се върти но образ никакъв?!
Загрях го, но няма промяна. Все същото и на дистационното не реагира.
Пробвай с композитен кабел дали ще излезе изобщо образ.
...............същия момент копчето за пускане беше на "ОН"
jeffry,мисля ,че не трябва да вадиш или вкарваш HDMI кабела,докато устройствата работят.Може да си повредил или TV или плейъра.
и аз знам че не трябва да се включват и изключват кабели докъто работи, но в бързината го направих без и резултата е налице. Не тръгва през никой от изходите. Пробвах даже да му инсталирам отново фирмуера, но и това не става.
Има ли някакви отзиви вече за новия Попкорн C-200. Ако го е пробвал някой може ли да сподели мнение. Ако не успе да подкарам този се чудя кой от двата да си взема А-110 или С-200?!
Ако ти се дават 650лв + 200-250лв за BD-ROM и за някакъв хард диск - избора е С-200.Все още няма широки отзиви по ред причини . Малко хора по света го притежават !
Отзиви има доста - страхотен хардуер, по който обаче има още доста да работят софтуерно.
Здравейте момчета! Имам въпрос: Дали съществува начин през пуканката да се направи запис от цифровата ТВ която върви по кабелната или все пак трябва да си купя цифрова ДВД записвачка?
Няма как да стане. Нито има тунер, нито видео вход.
Здравейте! Отдавна обмислям покупката на PCH или друго NMT устройство. Единственото ми притеснение е дали ще се справи безпроблемно със стриймването на 720/1080 филми от NAS (WD My Book World edition). Ясно е че с вътрешен диск ще е по добре, но вече разполагам с това, а то може да бъде разширено с допълнителен външен диск. Засега се справям с HTPC и Media portal, плюс дистанционно на Conceptronic, но по ред причини вече дискутирани в темата и аз се замислям за пуканка или E-Great