Страница 108 от 148 ПърваПърва ... 5898106107108109110118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,606 до 1,620 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Наистина при избор на 0-255 се създава едно впечатление за дълбочина на образа защото черното става по-плътно. Обаче то е за сметка на загуба на детайли в тъмните /и светлите/ области на картината.
    Ако пуснеш една скала от черно до бяло през 1% ще видиш, че всичко до 5-6% занимава и не се различават отделните секции. Същото е и при бялото. Това всъщност е минус. Идеята е все пак да виждаш всичко, което е предвидено да се вижда.
    На HD-DVD плеъра - Toshiba EP30 е различно. Ако материала е записан да се гледа с 0-255 настройка /Full RGB/ хем се запазва по-плътното черно, хем няма тези загуби. Всъщност тия видео файлове, предвидени за 0-255 са много редки защото стандарта за момента за видео сигнал е 16-235. 16 се възприема за черно, а 235 за бяло.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Интересно, специално за детайлите в тъмните участъци съм гледал, че не се губят при 0 -255, както и в много светлите участъци (разбира се, необходимо е предварително малко да се увеличи яркостта на екрана), но пък черното става черно и бялото - бяло, а и цветовете стават по - сочни. Докато при 16 - 235 черното сивее, както и бялото. Много съм се кьорил, повярвай за да ги установя тези неща. Пак казвам - може да е и от телевизора, защото при Panasonic TH-37PV80 - не стоят точно така нещата. Там също така може да се изключват 100 - те Hz, докато при Samsung PS50B610 - не може.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като сивее просто намаляваш яркостта
    И двата случая се постига еднакво черно, но при различни стойности на яркостта.
    Може наистина да има разлики при Самсунг. Там нямам много опит с този плеър.
    При Панасоник мисля, че на HDMI входа изобщо не излиза опция за 100Hz. Общо взето тази фукнция при тях не ми е много ясна. Май просто са я сложили за да привличат хората и са направили като я махнеп да трепти. По-старите модели без 100Hz не трептяха така като новите с изключени 100Hz.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не говорим само за черно и бяло, а за разлики в цялостната цветова картина. Вярно, че при HDMI не може да се изключват 100Hz, но и там не се забелязва трептене, т. е. вероятно просто си остават включени. Възможно е да е заради това, че HDMI работи предимно на 60Hz, а 100 не е кратно на 60 или защото не може да удвои 60, защото вече стават 120 и просто си остават 100. Но факт е, че ако подадеш 50Hz на HDMI - то, ф - ята изключване на 100 - те Hz става активна. Знам ли им и аз триковете..

6. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Здравейте,
    Наистина ли толкова бано стават нещата в този БТПД торент?
    Не върви изобщо
    Къде бъркам?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Кое не върви?
    Виж колко сийдъри има точно този клиент. Аз свалям без проблеми с него от месеци от 4-5 тракера. Вече напълних няколко терабайта.
    Виж дали си отворил съответния порт на рутера си.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Здравей Лазарус,
    Портоветя бяха отворени, по специално 8881- както си пише. Сутринта както писах беше наред. сега след работа видях, че всички са прели и не аплоудват. Стоят на верифаинг и нищо.
    Както ме посъветва смених директориата с такава, в която вече има изтеглен файл уж да се усети, ама не става и това.
    Инсталирах и цТорента - нищо. В момента се върнах на основния торент - и то не ще да върви. Четох из оригиналния форум-бая ядове берат изглежда с тази част на пуканката. Освен пак да инсталвам БТПД и да се мъча. При теб как е точно нагласено? Има само един клиент БТПД ?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щом са Verifying значи се чекват. Спри ги и ги пускай един по един. Имай предвид, че това отнема страшно много време да се чекне. Особено ако са с голям обем.
    При мен е само BTPD. Оригиналния си стои, но е спрян от NMT Apps.
    Аз не бих се занимавал да чеквам стари торенти ако това се опитваш да направиш.
    Все пак това не е мощен домашен компютър. Пускай да се свалят по 2-3 максимум и сийдвай 5-6.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

В какъв смисъл е спрян?
    От къде е спрян?
    Ако торент севиса не е рънинг, БТПД-то ще върви ли?
    Някакви специални сетинги?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ще върви. От менюто в NMT да е Stopped.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Тръгна засега, утре ще го видя.
    Не ми харесва, че могат само до 5 тор. да се аплоудват и 2 даунлоудват. Явно търпение му е майката.
    Благодаря ти за съветите.Ти си търпелив явно много-толкова питащи........
    Лека нощ Утре ще пиша какво е станало
    Пуснах следната проба-с компа и бит комет пуснах да се тегли на диска на Пуканката торент.Засега става, но ако искам да сиидвам, ще трябва да работят и двете. Не е добра идея, но става. Шера на ПК се вижда като мрежов диск, мапнат с пуква П:/.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

То не че не може повече. Това не е някакво твърдо ограничение. Просто съм забелязал, че ако не прекаляваш с натоварването се държи по-стабилно. Каква е идеята да сваляш едновременно 10 торента?
    Свалянето на диска на плеъра по мрежата също не е добра идея.
    Ти с кабел или с WiFi си?

16. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Добро утро.
    Торента се е изтеглил и сега сийдва.
    Благодаря Лазарус.
    С кабел, през суич, към рутера. На суича няма нищо освен ПК, но един ден предполагам, че може би ще закача или сат приемник (ш****г) или тв или и двете.
    За МСПортала да попитам - как се логваш? Не че голяма загуба ако не го ползвам.....
    Лек ден
    С.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нищо не ползвам от тоя Портал.
    html-a с БГ радиата ми е достатъчен.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Нов модел Popcorn Hour A-200.
    Предлагам обсъждането да става в тази тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,43445.0.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе