Start - Run - cmd
ping 192.168.1.3
какво ти дава?
Start - Run - cmd
ping 192.168.1.3
какво ти дава?
а трябвали да имам инсталиран самба сървар в компа
на черен фон излизат някакви букви
PCH-A110 (myiHome Lite) не знам как се появи тази икона на компа като чукна на нея ми отваря интернет страница от която виждам пуканката
от тук мога да зареждам торент файлове директно на пуканката,но аз искам да мога да копирам файлове пт ком на пуканката
Значи имаш връзка до плеъра. А освен тази иконка нямаш ли друга на компютърче? Това трябва да е плеъра.Първоначално публикувано от dilyn
Понякога отнема малко повече време да се появи. С какъв Windows си?
Windows xp,не нямам друга икона
http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=11334Първоначално публикувано от dilyn
Доста полезна тема ама убийствено неподредена - и няма как иначе при 44 страници 
Та положих геройски усилия да я прочета цялата но не намерих това, което ме интересува.
Или поне не напълно.
Та значи имам 2 устройства А110 и при двете наблюдавам странен проблем с някои субтитри.
Проблема е, че при някои .SUB буквите изостават и то не с фуксирано закъснение - непрекъснато се променя и няма начин да се компенсира от менюто.
Четох препоръки тук да се конвертират към .SRT - ще пробвам.
И това е само с определени филми и не намирам никаква закономерност.
Нито с fps, нито с кодека, нито с формата на субтитрите.
От друга страна на доста филми .SUB си се визуализират съвсем нормално.
Това какво е - БЪГ?!?
Ако е такъв, не са го фикснали с последния ъпдейт.
Другия проблем: Трансмишън 1.5
Адски неустойчиво работи.
Налага се да го преинсталирам на няколко пъти.
Вярно, обикновено имам активни няколко торента но като цяло не правят повече от 1Mbit/sec.
Просто в един момемт спира да работи, порта му е неактивен...
Има ли нещо, което мога да направя по този въпрос?
Освен това така и не успях да му подкарам gaya интерфейса, тоест да мога поне да виждам статуса на торентите през телевизора.
Тъпо е задължително да си пускам компота, да пускам Тransmisson Remote GUI за да видя какво става с торентите...
Ето този ред от официоза така и не го проумях:
Нищо не се отваря там, нищо не се стратира и изобщо започвам да се питам има ли изобщо такъв интерфейс?!?Gaya interface
To add the gaya (on popcorn hour) interface for transmission add a new Web service, with the following URL
http://localhost.drives:8883/HARD_DI...-nmt/index.cgi
А ето така изглежда торент клиента - да не би пък да му идват много задачките:
На едното устройство дори вече не използвам този трансмишън а си ползвам вградения - поне си го управлявам през дистанционното.
За мен Transmission 1.5 работи доста стабилно. Ограничил съм го на 1MB/sec /мегабайт/ и нямам никакви грижи. Не пускам повече от 3-4 задачи и щом нещо се свали го спирам да не се сийдва. Честно казано този GUI работи нетолкова добре и предпочитам да си го ползвам през WEB интерфейса.
За да не тръгне gaya явно не си написал нещо както трябва адреса. Провери символ по символ.
Плюса да ползваш вградения торент клиент е, че може директно от плеъра да броузваш и сваляш торентите.
Наистина някои SUB субтитри се разминават. И аз не мога хвана логиката. Някъде четох, че не са направени както трябва. Презаписването във SRT оправя нещата.
Това трябва да го въведеш с дистанционното през екрана на телевизора (в менюто за web services", а не в браузера на компютъра. Най-трудно ми беше с "подчертавката" - "_" щото при въвеждане тя не се вижда.Първоначално публикувано от Esper
привет, къде мога да видя оставащото пространство на диска на РСН-то!? в предишния торент клиент го пошеше, през Уин - пропъртис не мога да го видя, в Трансмишъна също!?
Source и върху HARD DISK даваш InfoПървоначално публикувано от Fata
10ks френд, както винаги си на ниво!
Първоначално публикувано от Tougi
Е тва никога нямаше да ми нине през ума...
Аз ли съм кьорав, или ТУК никъде не пише, че трябва да го изпълня локално а не през мрежата?!?
Или е по дифолт и само аз не знам, че е така?
lazarus18, и през уеб интерфейса и с клиента винаги имам проблем със закачането към трансмишъна...
И май е така винаги, когато работи, в смисъл - сваля/сийдва нещо.
Иначе порта е отворен но просто сървиса не респондва... Или го прави адски бавно.
Ей сега докато пиша се пробвах да го отворя и му трябваше цяла вечност за да покаже това:
И при двете "пуканки" е така, последната я получиш миналата седмица.
Мислех си, че е проблем с първия плеър.
Ще пробвам да нацъкам онзи адрес през дистанционното.
След конверсия на субтитрите към SRT - няма проблем.
К'во пък - пълно щастие няма
Просто си го натоварил доста. Опитай с 1-2 торента дали е по-добре. Отделно спри всичко излишно от NMT Apps да не товарят излишно. Все пак машинката не носи голяма душа.