Страница 12 от 148 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

lazarus18 ти какъв харддиск ползваш?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Моя не е много добър избор - Seagate 500GB, но е доста шумен. Преди това ползвах един 2,5", но ми стана малък и затова се принудих да сложа този. Аз нали съм със А-100 и по-трудно се намира подходящ диск.

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Можеш. Трябва да си "шернеш" DVD устройството във myiHome и даваш Play от дистанционното.
    Благодаря, стана! Аз така и опитвах, но се оказа, че трябвало да сложа нещо в лоудъра за да ми го познае myiHome!
    Още веднъж, благодаря!

...Обаче! Виждам буквата на лоудъра, ако е avi. виждам името на папката(папките), ако е DVD(vob) виждам папката video_ts и евентуално audio_ts и до там! "Пуканката се извинява, че вътре няма файл!?! Какво трябва да сложа в ДВДто?

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

..Обаче! laugh Виждам буквата на лоудъра, ако е avi. виждам името на папката(папките), ако е DVD(vob) виждам папката video_ts и евентуално audio_ts и до там! "Пуканката се извинява, че вътре няма файл!?! Какво трябва да сложа в ДВДто?
    Не знам за myiHome, не го ползвам, но през стандартния Network Browser /Media Source>Network Browser>името на групата(напр.mshome)>името на компютъра>шернатите дялове вкл. записващото устройство/ си влизам в шернатото записващо устройство, виждам съответните папки /вкл. тези на ДВД-то/, натискам play или enter /ако филма е във формат двд/ и всичко си тръгва наред.
    Може да пробваш по този начин, тъй като е възможно проблема да е в myiHome доколкото тук (http://networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page) пише, че през него не могат да се плейват двд файлове.

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от qazzaq
    Не знам за myiHome, не го ползвам, но през стандартния Network Browser /Media Source>Network ....
    Благодаря, че се включваш! По описания от теб начин виждам шернатите папки, ДВДто също, но всичко е празно!?! По начина на lazarus18 успях да подкарам диска, но- при .avi файлове пуканката заби , а при .vob не ще да ми даде меню и трябва да ги плейвам един по един!
    Както и да е, борбата продължава, иначе машинката е страхотна!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Благодаря, че се включваш! По описания от теб начин виждам шернатите папки, ДВДто също, но всичко е празно!?! По начина на lazarus18 успях да подкарам диска, но- при .avi файлове пуканката заби , а при .vob не ще да ми даде меню и трябва да ги плейвам един по един!
    Както и да е, борбата продължава, иначе машинката е страхотна!
    Като видиш VOB файловете даваш бутона PLAY, а не Enter!
    Изобщо плейването от двд-рома не е препоръчително изобщо.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Който има интерес може да участва в анкетата на списание Hi-fi и има шанс за спечели един плеъра А-110 както и разни други награди.
    http://www.hi-fi.bg/poll.php

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

бреййй, голяма статия за попкорна в 168 часа...и нито дума за аналогични по-нови устройства като това например на Netgear: http://www.hdtvlounge.net/news/netge...rtainer-elite/

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тия дни си поиграх със скиновете за Popcorn. Много хитро са го решили и вече има 2-3 наистина добри:

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Аз също вече "узрях" за пуканка и мисля за Коледа да си я подаря(кога ще дойде е друг въпрос), но имам един въпрос на който така и не прочетох отговор.
    Интересувам се от мрежата между компютъра и Попкорн. Та да попитам (някъде беше отговорено бегло на единия въпрос, но да съм сигурен):
    1. Ако правилно разбирам закачам Попкорна към рутера вкъщи и вече са в мрежа с всички PC(става нормално мрежово устройство) къщи така ли е ?
    2. Мога да си ползвам акаунтите в Замунда и Арена и директно да дърпан филми на HDD на Пуканката без да ги качвам първо на компютъра си ?
    3. Мога ли да сложа безжична мрежа на тая Пуканка защото не съм мислил за нея и в хола нямам свободни кабели в каналите и трябва да си дупча къщата? Колко струва тази карта евентуално ?

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

1. Да. Без никакви проблем и посредством почти всички възможни стандарти - Samba, NFS, FTP. Устройството се вижда във локалната мрежа като всеки друг компютър.
    2. Свалянето на торенти става директно на диска на плеъра. Предварително обаче, трябва да се свали от компютър самото торет файлче. Това няма как да стане от самия плеър с дистанционното. След това .torrent файла се зарежда във торент клиент на устройството и то само си ги сваля.
    3. Може да се сложи WiFi адаптор на USB и да има безжична мрежа. Има 2 различни адаптора на цена 67 и 85 лева.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Какво стана вече поддържа ли се криптиране през WiFi?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Има най-различни кодировки в настройките.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Oct 2008

Амм здравейте , знам че е лаишки въпрос ама вече се омотах яко, та да запитам и аз... С какво въпросната машинка превъзхожда един мощен компютър и ако имам такъв струва ли си да си я купувам? Да речем процесор куад кор на интел (Q9300) и едно X-FI , ще мога ли да си плейвам филмите добре на телевизора? Т.е. аз мога ама се чудя не пропускам ли нещо???? Благодаря....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 148 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе