Страница 129 от 148 ПърваПърва ... 79119127128129130131139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,921 до 1,935 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Здравейте колеги, имам А110 и го ъпдейтнах с послдния фърмуер. След ъпдейта в торентите се появиха всички торенти на филмите които съм свалял до момента при положение че преди това ги нямаше, защото винаги след като сваля филм изтривам торента. Изтрих с много зор всички торенти, защото Попкорна забиваше непрекъснато през една две минути докато селектирам няколко торента и вече беше забил. След като ги изтрих започна да се държи по-нормално, но не е каткто преди като му кача торент и го оставя да го сваля до няколко минути е забил и се налага постоянно да го рестартирам. Рядко може да свали един филм без да се наложи да го рестартирам няколко пъти. Реших че може ъпгрейда да не е минал нормално и му направих нов ъпгрейд през флашка. Някой има ли идея как може да го оправя.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо не сложиш най-новата версия на торент клиента - Transmission 1.92? Или пък тоя лиент, който сме коментирали с колегата - BTPD.
    Странно е, че ги е намерил, но те по-принцип си стоят като файлове в една скрита директория на диска и може да се е объркал.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

lazarus18, нещо по въпроса за проблемните торент файлове - пост 1918?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Абе пуснах сега за проба 1-2 торента и на мен ми дава същата грешка.
    Дори и на торент, който преди няколко седмици свалих без проблем - Аватар - ми го дава.
    Даже така яко се бъгна, че чак на втория рестарт се освести.

Иначе за ctorenta не мога да ти помогна. Никога не съм го ползвал.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Мани го ctorrent - а, истината е BTBD - то в съчетание с вградения клиент за такива по - специални случаи. Иначе е странно, че някои пълни блу реи все пак тръгват да се свалят. Може пък тия врътки да са я от тракера, я от връзките за сваляне, и BTPD да е по - чувствителен към тях. Иначе наистина е много лек и стабилен, с прилични скорости (докъм 1.9 MBps засякох). Впрочем при теб последната версия ли е инсталирана?

От двата Transmission - а (1.76 и 1.92) не съм много доволен - бавнички са и товарят повечко. Това remote gui е готино, но имам чувството, че не е толкова функционално, а е повече за парлама и разбира се гълта ресурс като в определен момент става тегаво.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На BTPD е последната. Тя май си стои все тая от доста време. Нали ти казах, че около една година го ползвам и не е пипан.
    Фърмуера също е последния.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

от къде да взема тази нова версия на торента или пък този BTBD?

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , влез в техния форум и прочети ! Има всичко , от което имаш нужда !

http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=38423 !

11. Тук е от
    Nov 2008

много благодаря сега ще погледна.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от jeffry
    от къде да взема тази нова версия на торента или пък този BTBD?
    За да не се луташ, знам, че е досадно, един личен съвет - използвай BTBD. Можеш да го намериш в пакета NMT Community Software Installer. Намираш пакета чрез, да речем google, разархивираш, стартираш го и си намираш в менюто твоя плейър. Влизаш през ftp със съответните user name и password и от раздела New или Applications си инсталираш BTPD 0.15.4. След това го управляваш на адрес http://ip_adress:9999/BTPD_web, където ip_adress е адреса на плейъра ти. А, нещо важно - не можеш да ползваш новоинсталираният BTPD ако си спрял вграденият в плейъра торент клиент. Ако все още имаш проблем с него, както си написал по - горе, дай знак, мисля, че бих могъл да помогна.

13. uBo
    uBo е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

От вчера вечерта съм собственик на въпросния танк Много ме радва, но направих нещо което незнам дали беше правилно - свалих от официалния сайт най-новия фирмуер и го сложих, чак след това видях в readme-то че фирмуера иска предна версия. При инсталацията обаче нямаше никакъв проблем, всичко е наред. Възможно ли е да има проблем от тази моя прибързаност

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не разбрах какво си направил точно, но можеш да слагаш каквито версии искаш - нови или стари.
    Вържи го към интернет и пробвай да го ъпдейтнеш. Така ще ти каже дали е последната версия.

16. uBo
    uBo е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Сложих последната версия от официалния сайт. После прочетох това "Release Notes :
    1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000"

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е версията на NMT приложенията, които вървят с този фърмуер.
    След всеки ъпдейт на фърмуера трябва да упдейтнеш и тях.
    Setup-Maintenance-NMT Setup Wizard

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от uBo
    От вчера вечерта съм собственик на въпросния танк Много ме радва, но направих нещо което незнам дали беше правилно - свалих от официалния сайт най-новия фирмуер и го сложих, чак след това видях в readme-то че фирмуера иска предна версия. При инсталацията обаче нямаше никакъв проблем, всичко е наред. Възможно ли е да има проблем от тази моя прибързаност
    Имай предвид, че можеш да връщаш версии назад само фърмуеъра, NMT Apps можеш само да ги ъпдейтваш към по - нови.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе