Не знам какво стана но нещата се оправиха,сега всичко е наред.
Извинявамсе!!!
Не знам какво стана но нещата се оправиха,сега всичко е наред.
Извинявамсе!!!
И на мен ми се случи това след ъпдейт-а. Рестарт и се оправя.
Предполагам че остава някъде из кеша непочистен боклук от преднята версия, който прави проблем.
Аз пак да попитам! Браузвам даден торент тракер през РСН, стигам до торент файловете и те са активни( може да се клика на тях)- каква даунлоуд или друга програма с интерфейс за РСН ми трябва за да мога да сваля торент файла и след това да го заредя в Трансмишън? Идеята ми е след като съм загасил РС то да мога да си зареждам торенти за сваляне.Доста четох в NMT форума, но не можах да открия решение.
![]()
Момчета, какво трябва да направя на Външното УСБ закачено към РСНто, за да мога да редактирам и трия файлове!? Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но не мога да се светна кака да го шеървам с права за редакция !?
Трябва да го форматираш като ext3.Първоначално публикувано от Fata
Може и FAT32, ама тогава максималният размер на файла е 2^32-1. И за да не те карам да смяташ наум две на тридесет и втора степен, това е 4 гиги без един байт![]()
От няколко дена имам пуканката и днес си купих прав лан кабел. Вързах го към рутера и пуканканката не се се свързва с рутера. Кабела го пробвах с лаптоп имам интернет на лаптопа. А като го вържа към пуканката дори и линк не светва на рутера. В пуканката няма нард диск. В пуканката указвам да си присвои ИП адрес сам. Къде бъркам?
а, ще мога ли да го палзмам и от ПСтата, които са под ХР !? имаше някаква програмка за разпознаване при слейв свързмане на РСНто към ПС !? същия ли принцип трябва да се приложи!?
Да, слагаш ext3 driver за WIndows:
www.fs-driver.org
Ти може и да го имаш вече ако си свързвал плеъра към компютъра с USB кабела.
npb, покажи снимка от Setup-Network
Има нова, коригирана версия на софтуера за А-100. Вече би трябвало да няма проблеми със ДВД-та.
10ks friend!!!
някаква идея защо нямам звук на Casgle iDIR, Моля!?
извинявай кокво ще рече "npb, покажи снимка от Setup-Network"!?
ако рутера ти раздава адресите, трябва да стане. но не пречи и ръчно да му фиксираш някакъв.Първоначално публикувано от npb
обаче ако "въобще не светва" , проблема ще да е друг.. все пак огледай кримпването на буксите. и дали влиза правилно.
Това се отнасяше за човека след теб - npb.Първоначално публикувано от Fata
![]()
Благодаря за отговорите. Оказа се че кабела трябва да е кръстосан. Имам един такъв който е къс и пуканката тръгна с него. Утре ще търся клещи и ще си оправя другия кабел. Моля малко пояснения NFS. Какво трябва да инсталирам на ПС за да вижада пуканката файловете ми и да стартирам файлове от ПС тата ми през локалната мрежа.
А защо държиш точно на NFS? За него ти трябва допълнителна програма и съответните настройки за да осъществиш връзка.
Много по-лесно е ако ползваш Samba /SMB/ или за гледане на филми - myiHome.
http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html
С тази програмка виждаш директно компютъра си в списъка с източници и гледаш директно и то с отлична скорост.