Страница 46 от 148 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    lazarus18, jivkojj бихте ли казали тази команда "4. Send the following commands via FTP: Windows: quote SITE CHMOD 755 installer.cgi" къде се изпълнява? Физически къде да напиша командата, че това ftp не ми е ясно?

Благодаря!

П.С. Става въпрос за ъпдейтване на трансмишън!

Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgi

2.  

3. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgi
    Това добре, но аз питах къде да напиша командата? Нямам ftp клиент и ползвам този н Уина- имам отворен браузър и горе в адрес бара има икона на папка и след това ftp://адреса на PCH/- къде трябва да изпиша въпросната команда?

4. Тук е от
    Sep 2008

Инсталирай тогава нормален ФТП клиент.

ОБАЧЕ, сега ти видях въпроса по-горе за ъпдейт на Трансмишъна. По-добре ползвай комюнити инсталера. Той ги прави тея неща автоматично, освен това ще видиш какви други полезни програми може да си добавиш.

ЕДИТ: даже ако ползваш ХР няма сми от друг клиент. Пусни си командния промпт - виндовса вече си има програма фтп:
    ftp ip_na_pukankata

Но както казах зарежи тая работа, хората са го направили интелигентно.

5. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Това добре, но аз питах къде да напиша командата? Нямам ftp клиент и ползвам този н Уина- имам отворен браузър и горе в адрес бара има икона на папка и след това ftp://адреса на PCH/- къде трябва да изпиша въпросната команда?
    FireFTP плъгин за Мозила. Много полезно нещо - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/684

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Оправих се! Благодаря на всички за помоща- използвах комюнити инсталера за който каза jivkojj и сега имам трансмишън работещ с Remote Gui!

7. Тук е от
    Nov 2008

Странно ,при мен няма опция Autoframerate ,имам обаче нова FRAMERATE SYNC в която незнам какво би трябвало да се чекне....

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е същото, за което говорим. Избери последното.

Аз пък днес направих е*ати епохалното откритие. Ако си заредиш страницата на Замунда вече се вижда кирилицата и спокойно си браузваш, кликаш на линковете и сваляш торентите. Преди време го бях пробвал и не ставаше. Сега си работи перфектно.

10. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

И аз се разходих из Замунда, само че, като кликна на някой файл и ме попита да започне ли свалянето, ми изписва: Torrent Service Message
    Bittorrent service is not running . Предполагам, че се асоциира със стария клиент и за това не тръгва! Иначе през ПС си върви(transmission имам впредвид). Някакви идеи?

P.S. Да не би да трябва да инсталирам Torrents Watch, или той е за друго?

11. Тук е от
    Dec 2008

как се "Ако си заредиш страницата на Замунда "!? пробвах през добави мрежа, но нещо не ми се получават нещата !?

12. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте!

Понеже от няколко дена притежавам А-110 и не всички функции са ми познати, имам въпрос----->

- мога ли да плейвам снимки /слайд шоу/ от вътрешния диск или от ПЦ-то, а в същото време да слушам радио?

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

помощ! по време на преинсталацията на фирмуера на Kaiboer k200 ,джаджата заби. И сега няма никакъв видео сигнал . Не мога да видя флашката, за да го преинсталирам нанаво. някякви идеи.спешно . мерси!

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    как се "Ако си заредиш страницата на Замунда "!? пробвах през добави мрежа, но нещо не ми се получават нещата !?
    През "мрежови услуги- добави редактирай"!

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от tedi_1
    Здравейте!

Понеже от няколко дена притежавам А-110 и не всички функции са ми познати, имам въпрос----->

- мога ли да плейвам снимки /слайд шоу/ от вътрешния диск или от ПЦ-то, а в същото време да слушам радио?
    Потърси назад в темата - направихме една страничка с БГ радиа, която сменя снимки докато свирят - ако разгледаш html-а ще можеш да го направиш да ти показва произволни снимки.

17. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от ethernall
    Потърси назад в темата - направихме една страничка с БГ радиа, която сменя снимки докато свирят - ако разгледаш html-а ще можеш да го направиш да ти показва произволни снимки.
    Благодаря ти!
    Дано се оправя.

Идеята ми е докато си разглеждам/показвам/ мои снимки, да имам някакъв звуков фон.

Не ми харесва слайд шоуто - дано за в бъдеще го направят по разнообразно, и да има вариант за разбъркано и произволно сменяне на преходите.

18. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от sitro
    помощ! по време на преинсталацията на фирмуера на Kaiboer k200 ,джаджата заби. И сега няма никакъв видео сигнал . Не мога да видя флашката, за да го преинсталирам нанаво. някякви идеи.спешно . мерси!
    Оправи ли проблема? Тоя Кайбоер официален клон на пуканката ли е или нещо ппиратско? От къде и как ъпдейтваш? Дай повече инфо. Има инструкция за оживяване такива устройства който са забили по време на ъпдейт, но докато не кажеш нещо повече как да помогнем

Като казвам пиратско - ето това е пиратско копие и не се поддържа официално от sybas:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 148 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе