Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgiПървоначално публикувано от kaloman
Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgiПървоначално публикувано от kaloman
Това добре, но аз питах къде да напиша командата? Нямам ftp клиент и ползвам този н Уина- имам отворен браузър и горе в адрес бара има икона на папка и след това ftp://адреса на PCH/- къде трябва да изпиша въпросната команда?Първоначално публикувано от lazarus18
Инсталирай тогава нормален ФТП клиент.
ОБАЧЕ, сега ти видях въпроса по-горе за ъпдейт на Трансмишъна. По-добре ползвай комюнити инсталера. Той ги прави тея неща автоматично, освен това ще видиш какви други полезни програми може да си добавиш.
ЕДИТ: даже ако ползваш ХР няма сми от друг клиент. Пусни си командния промпт - виндовса вече си има програма фтп:
ftp ip_na_pukankata
Но както казах зарежи тая работа, хората са го направили интелигентно.
FireFTP плъгин за Мозила. Много полезно нещо - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/684Първоначално публикувано от kaloman
Оправих се! Благодаря на всички за помоща- използвах комюнити инсталера за който каза jivkojj и сега имам трансмишън работещ с Remote Gui!![]()
Странно ,при мен няма опция Autoframerate ,имам обаче нова FRAMERATE SYNC в която незнам какво би трябвало да се чекне....
Това е същото, за което говорим. Избери последното.
Аз пък днес направих е*ати епохалното откритие. Ако си заредиш страницата на Замунда вече се вижда кирилицата и спокойно си браузваш, кликаш на линковете и сваляш торентите. Преди време го бях пробвал и не ставаше. Сега си работи перфектно.
И аз се разходих из Замунда, само че, като кликна на някой файл и ме попита да започне ли свалянето, ми изписва: Torrent Service Message
Bittorrent service is not running . Предполагам, че се асоциира със стария клиент и за това не тръгва! Иначе през ПС си върви(transmission имам впредвид). Някакви идеи?
P.S. Да не би да трябва да инсталирам Torrents Watch, или той е за друго?
как се "Ако си заредиш страницата на Замунда "!? пробвах през добави мрежа, но нещо не ми се получават нещата !?
Здравейте!
Понеже от няколко дена притежавам А-110 и не всички функции са ми познати, имам въпрос----->
- мога ли да плейвам снимки /слайд шоу/ от вътрешния диск или от ПЦ-то, а в същото време да слушам радио?
помощ! по време на преинсталацията на фирмуера на Kaiboer k200 ,джаджата заби. И сега няма никакъв видео сигнал . Не мога да видя флашката, за да го преинсталирам нанаво. някякви идеи.спешно . мерси!
През "мрежови услуги- добави редактирай"!Първоначално публикувано от Fata
Потърси назад в темата - направихме една страничка с БГ радиа, която сменя снимки докато свирят - ако разгледаш html-а ще можеш да го направиш да ти показва произволни снимки.Първоначално публикувано от tedi_1
Благодаря ти!Първоначално публикувано от ethernall
Дано се оправя.
Идеята ми е докато си разглеждам/показвам/ мои снимки, да имам някакъв звуков фон.
Не ми харесва слайд шоуто - дано за в бъдеще го направят по разнообразно, и да има вариант за разбъркано и произволно сменяне на преходите.
Оправи ли проблема? Тоя Кайбоер официален клон на пуканката ли е или нещо ппиратско? От къде и как ъпдейтваш? Дай повече инфо. Има инструкция за оживяване такива устройства който са забили по време на ъпдейт, но докато не кажеш нещо повече как да помогнемПървоначално публикувано от sitro
Като казвам пиратско - ето това е пиратско копие и не се поддържа официално от sybas:
![]()