Шом се оправяш със сваляне на торенти на компютъра и със това ще се оправиш.
Шом се оправяш със сваляне на торенти на компютъра и със това ще се оправиш.
някакви допалнителни настроики трябватли
трябва да инсталирам transmission на пуканката за да започнат да се свалят торентите,нали
Торент клиента си го имаш инсталиран вече със софтуера, който има на плеър. В последния ъпдейт имаш точно Transmission на плеъра само че не е последната версия. Това обаче не е голям кахър.Първоначално публикувано от dilyn
Добре,влизам в замундата през пуканката свалям даден торент питаме да започнели свалянето или не аз му казвам да
но после никаде не виждам да се сваля дадения торент
Опс, за това още е рано! По- добре влез в Замунда от ПС то, свали си торент файла на харда на "пуканката" и тогава го стартирай( от "пуканката"). Другия вариант е да управляваш торентите само от ПС през уеб интерфейс.
благодаря ще пробвам но аз не виждам харда на пуканката от ПС то
За да виждаш харда през usb ти трябва драйвър за ПС то- всичко това ако харда на PCH e форматиран на ex2/ext3, а на ПС си с Уиндоус. За да го виждаш без usb ти трябва мрежа м/у PCH и ПС. Най- добре се разходи внимателно тук и ще откриеш всичко каквото ти трябва. Успех!![]()
благодаря kaloman започвам
май се справих и аз не знам как само не мога да видя диска на пуканката от компа
савети някакви.Благодаря
Наплъра отиди в Setup - NMT Apps и виж дали SMB ти е пуснато. Трябва да е със статус running.Първоначално публикувано от dilyn
После отиди в Network и виж какъв IP адрес има плеъра - Нещо от сорта 192.168.1.104. СЛед това отвори един прозорец във компютъра и напиши \\192.168.1.104 като естествено сложиш числото, което си видял. Ще ти иска име и парола. Ако не си ги сменявал ще са nmt / 1234. Ще видиш една папка share. С десния бутон даваш Map Network Drive, даваш му една буква и вече ще ти стои постоянно във My COmputer.
Firefox не може да установи връзка с 192.168.1.3. това е IP адреса на плеъра
А провери ли в NMT Apps дали е стартирано SMB?
Сървърът 192.168.1.104. просрочи зададеното време за връзка.
SMB ще рече саба сървар,ако е така работи