Здравейте момчета,
мога ли да гледам свалените на PC-то от MiniDV камерата ми "филмчета за спомен" във формат .avi чрез Popcorn A-110?
Засега не успявам, а доколкото разбрах от по-горните постове - по подразбуране и не става.
Здравейте момчета,
мога ли да гледам свалените на PC-то от MiniDV камерата ми "филмчета за спомен" във формат .avi чрез Popcorn A-110?
Засега не успявам, а доколкото разбрах от по-горните постове - по подразбуране и не става.
поредно въпросче
как пуската blu-ray от арена,който са M2TS,как се разбира кой точно файл да плейна,и как/къде се слагат суб???
Помогнете,пуканката ми няма звук. Картина има но звукът изчезна,какво става помогнете моля!!!!
Направи ли forward на портовете? Какви са флаговете на пиърите в Transmission GUI?Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
На всички файлове ли изчезна? Пробвай с една мр3-ка примерно. С какъв кабел е свързан? Ако е HDMI да не си го спрял от менюто на плеъра в Audio/Video.Първоначално публикувано от dilyn
playdani, във директория STREAM има един много голям m2ts файл, който обикновено е филма. Сваляш си субтитри за някоя друга Blu-ray рип версия и го слагаш във същата директория и го кръщаваш със името на големия файл.
да на всички файлове изчезна,свързан е HDMI който е включен
1. Бръсначът на Окам: до си пипал бутон "audio" или "page down" в режим "play" на дистанционното?Първоначално публикувано от dilyn
2. Какви настройки имаш в раздел "audio" на менюто "video/audio"?
не си спомням да сам натискал плей на дистанционното
а настройкитеа са HDMI включен,ДТС аналог,АС3 аналог,ААС аналог,
За звука да не би да е от HDMI кабела,като изкарам звука от червения и белия изход тогава има звук
В менюто си има опция HDMI Audio - ON/OFF. Да не си го дал на OFF?
Не HDMI Audio е в положение ON
А къде влиза тоя HDMI кабел? Да не би там да е зададено да търси звук от другаде?
Значи HDMI кабела влиза в тв. сега ще погледна там дали има някакви настройки