Страница 64 от 148 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

здравейте,проблема се оказа в пуканката(май нещо в SATA както казва lazarus) и момчетата ми я смениха,но сега имам др.проблем-пускам мкv.от флашка-няма проблем,спирам го за 1 мин.и като се пробвам да го пусна пак,екрана става черен за 5/10сек.и ме изхвърля в менюто на флашката?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да не си забранил да се пише на нея? Как е форматирана? FAT32?
    Ако пускаш от диска пак ли така прави?

4. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Да не си забранил да се пише на нея? Как е форматирана? FAT32?
    Ако пускаш от диска пак ли така прави?
    незнам,как е форматирана(трябва да проверя)-как трябва да е(но първия път пуска)а още нищо не съм качил на диска,защото като се опитах за 3-ти път да пусна,заби-няма картина...мн.време и аз се ядосах и реших да пробвам по-късно(а знаете ли това как се оправя)?
    п.с направо се изтормозихи още и 1 филм не съм изгледал((((

5. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Флашката пробва ли я на WD TV HD?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

ТОй едва ли има и WD TV и Попкорн.
    Нещо не е наред с тази флашка. Използвай бутона File Mode и копирай нещо на диска. Пусни от там да видиш как работи.
    Като пуснеш нещо и го спреш плеъра си записва докъде е стигнал и явно не може да пише върху тази флашка.

7. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    ТОй едва ли има и WD TV и Попкорн.
    Нещо не е наред с тази флашка. Използвай бутона File Mode и копирай нещо на диска. Пусни от там да видиш как работи.
    Като пуснеш нещо и го спреш плеъра си записва докъде е стигнал и явно не може да пише върху тази флашка.
    ами чесно,казано имах wd hd tv(3 дни),но понеже неможах да си намеря мрежов диск,с който да улесня работа и да не местя 1 диск постоянно си взех попкорна
    благодаря lazarus,сега ще пробвам да копирам на диск

edit;форматирах флаша-пусках няколко пъти/спирах сега няма проблем,НО винаги има НО,как се копира от флаша/ПС-то,давам file mode,слага ми отметка на избрания филе-отново file mode и...?(дали не правя нещо както трябва или пак имам нещо нередно?)

8.  

9. Тук е от
    Jan 2007

а просто нее истина,колко въпроси,имам още,и вече ме е срам да питам
    но старрите хора казват-"с питане до Цариград се стига"
    инсталирах Transmission Remote GUI,на ПС-то и като му дам да се кънектне ми изписва connection refused,какви настройки трябва да направя,май трябва да имам и нещо на пуканката..или?как става номера директно да се свали торент,през пуканката,а суб,и ако свалите торент файла и после го прехвърлите,какво става отново със суб?

съжелявам за поредицата от въпроси и досаждане, angel

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Когато избереш от File Mode файла/папката, която искаш да копираш /Add file to list/ после отиваш в твърдия диск където искаш да го/я копираш и пак даваш File Mode и даваш Copy listed items here.

За да ползваш Transmission Remote GUI трябва да си ъпдейтнал торент клиента до по-нова версия.

11. Тук е от
    Jan 2007

благодаря,lazarus
    a как се ъпдейтва торент клиента до по-нова версия?
    и ако може да кажете за;как става номера директно да се свали торент,през пуканката,а суб,и ако свалите торент файла и после го прехвърлите,какво става отново със суб?

12. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от playdeni
    благодаря,lazarus
    a как се ъпдейтва торент клиента до по-нова версия?
    С четене.

http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=10662
    http://www.nmtinstaller.com/

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е задължително да го ъпдейтваш. Ползвай първо стандартния торент клиент пък като се ориентираш го ъпдейтни.
    Най-лесно е да си сваляш .torrent фалчето от компютъра и по мрежата да си го заредиш да се сваля.
    Субтитрите пак от компютъра си ги слагаш в директорията ни филма като внимаваш да са кръстени по същия начин.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2009

От няколко дена имам PH-A110 и аз и голямо настройване падна. Общо взето по-"юзър ънфрендли" устройство до сега не ми е попадало.
    Иначе като идея и функции всичко е супер, но от страна на ръководства и настройки е истински кошмар, особенно за средно-статистическия потребител. Мисля, че за 90% от хората настройката и ползването на това устройсто е мишън импосибъл.
    Има ли начин на всичко да се настрои и да не се занимавам повече с проблеми, а да си гледам филмите не знам...
    Както и да е, стигнах до там че си ъпдейтнах софтуера и NMT приложенията, инсталирах си вътрешен диск и си прехвърлих доста от нещата от лаптопа.
    Един от проблемите с които не мога да се справя до момента е, че не мога да си подкарам торентите да се свалят нормално. Когато се свалят това става страшно бавно, като в същото време на лаптопа ми вървят нормално. Пуканката и лаптопа са ми свързани към интернет уайрлес. Имам инсталирана последна версия на Transmission, но на всички заредени торенти ми стои "Verifying" или "Waiting for Verify". Когато вляза в Web Servises - Torrent пише "Bittorrent service is not running".
    Някои има ли идеи как мога да си свалям торенти директно на пуканката без проблем и с нормална скорост?
    Втория ми въпрос е как могат да се управлява устройството от лаптопа през интернет ако не съм свързан в същата мрежа. Мисля че четох някъде, че това е възможно. например от офиса да си заредя за сваляне някой торент и като се прибера вечерта файловете да са вече свалени на харда на пуканката.
    Предварително благодаря за помощта ви!

16. Тук е от
    Mar 2009

Моля за помощ - по невнимание заключихме достъпа за корекции на PREFERENCES страницата в SETUP, по какъв начин може да се отключи?
    Има ли някакъв код или комбинация? Благодаря за съдействието!!!

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
    От няколко дена имам PH-A110 и аз и голямо настройване падна. Общо взето по-"юзър ънфрендли" устройство до сега не ми е попадало.
    ...
    Чак пък...
    То е ясно, че документацията не е силната страна на пуканката, обаче ако подходиш към нея като към прост плеър а не като към нещо, което бъка от чавки и скрите възможности се запуска и си работи като пушка.
    Пъхаш новия диск, натискаш NMT setup wizard и си в джаза.
    Не че аз подходих по този начин и нещата тръгнаха от раз но това е друга тема

За торентите всички тук ни убеждават, как трябва да си упдейтнем торент клиента към последна версия - Transmission 1.51.
    Виж последните 2 страници.

С каква скорост сваляш и успяваш ли да сваляш изобщо торент през безжичната мрежа?
    Или стият само със статусите, които си написал по-горе?
    Според мен вифи-то на подобно устройство си е абсолютно извращение но явно за доста хора е много авангардно.
    Някъде мернах, че скороста по този начин е не повече от 800К - съвсем нормално, като се има предвид, че от една страна това не е истинска Wi-Fi карта а от друга - пуканката не е истинско PC...
    Пробвай с кабел какво ще стане - моята прави така около 1,5 - 2Мбит/сек.

Относно последния ти въпрос - какво точно искаш да му управляваш?
    Торентите?
    Можеш да зареждаш, спираш, пускаш и триеш торенти върху пуканката от която и да било точка на света.
    Ако си със старата версия на торент клиента я "клатиш" на:

http://<IP_Address>:8883/torrent/bt.cgi

Ако си ъпдейтал към Transmission 1.5X се прави от тук:

http://<IP_Address>:9091/transmission/web/

Щом пише, че сървиса не а активен, има 2 варианта:

- Сървиса верно не е пуснат -> Setup -> NMT Application -> Torrent -> Start
    - С новата версия си (1.5х)

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ПешоТанка
    Моля за помощ - по невнимание заключихме достъпа за корекции на PREFERENCES страницата в SETUP, по какъв начин може да се отключи?
    Има ли някакъв код или комбинация? Благодаря за съдействието!!!
    Натискаш бутон Setup и веднага след него Play.

Svetlozar, разкарай безжичната мрежа и всичко ще се оправи. Ако искаш безжично - Access Point и с кабел в плеъра.
    Ако искаш да продължиш да се мъчиш с WiFi спри торент процеса, изтрий всички несвалени докрай торенти, изтрий ги от диска каквото е свалено, пусни си наново торент процеса и си зареди наново тези торенти, но максимум по 1-2, изчаквай го да свършат, спри ги и тогава нови. Като цяло ограничи свалянето до 400-500Кб/сек. Това е положението с безжичната мрежа.

Прочетете тук всичко нобходимо ако искате да се ръчкате в плеъра:
    http://www.networkedmediatank.com/wi....php/Main_Page

Това, че устройството има куп функции и екстри не значи, че трябвавсичко да ръчкате. Ако искате просто да го ползвате се настройва за 2-3 минути и вече си гледате безпроблемно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе