Страница 76 от 148 ПърваПърва ... 2666747576777886126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2004

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Смених Хитачи-то със Сийгейт. Форматирането и инсталацията минаха О`К. Но се сблъсках със следващия проблем.
    Как да прехвърлям от РС на Пуканката?
    Форматиран харда под Ext2/3 и закачен през USB не става. Wimdows-а не може да пише в/у него. Хората са си написали в описанието на драйвера Ext2IFS.
    През мрежа, с големите файлове имам някакъв проблем. Мап-нал съм диска. При копирането по някое време Уиндоса изревава, че връзката е прекъсната и РС-то става почти недостъпно. Да не говоря, че скороста едва стига 3,5MB.

Споделете кой е най-бързият и надежден начин за копиране на файлове от РС на РНС?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

АКо имаш да копираш големи файлове го закачай с USB кабела, но преди това сложи въпросния драйвър www.fs-driver.org. Прави се само веднъж и ще постигне в пъти по-висока скорост.
    Тази скорост по мрежата е нормална, но не би трябвало да прекъсва. Опитай се да махнеш скрийнсейвъра на плеъра.

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

3.5 MBps през мрежа е О.К. Максимално съм постигал 4.11. Направих проба през USB и резултатите са следните( ако съм смятал правилно )- малък файл 290 MB за около 15 сек., 19.3MBps, голям файл 8.27GB за 6 мин. и 40 сек.,21.17MBps.

5. Тук е от
    Apr 2009

Lasarus18, благодаря ти, че се отзова на питането ми. Проблема е, че съм изключил всички NMT приложения, а не само торентите и Casgle, и диска отново се върти. Всъщност стендбай работеше след февруарския ъпдейт, но не бях инсталирал NMT приложенията от него. След като ми ги поиска няколко пъти ги инсталирах и тях и възникна проблема. Пробвах се да върна старите приложения от ноември 2008 г. но не мога да ги инсталирам, по-точно не ми дава.Моля дай съвет и помощ мога ли да направя нещо или да оставя всичко както е.Само се притеснявам, че като не изключва, диска постоянно е загрял и да не му стане нещо.

6. Тук е от
    Dec 2008

Lassarus chestit imen den na nick name-a ti...!?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    Lassarus chestit imen den na nick name-a ti...!?
    Ха
    Мерси.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    Смених Хитачи-то със Сийгейт. Форматирането и инсталацията минаха О`К. Но се сблъсках със следващия проблем.
    Как да прехвърлям от РС на Пуканката?
    Форматиран харда под Ext2/3 и закачен през USB не става. Wimdows-а не може да пише в/у него. Хората са си написали в описанието на драйвера Ext2IFS.
    Ъ?!? Най-вероятно си включил опцията "read only" - в началото при инсталацията има и такъв въпрос. С правилна инсталация на драйвера можеш и да четеш и да пишеш.

Един съвет: Ако прехвърляш по мрежата, по-добре го прави по ftp. Така вероятността нещо по диска на пуканката да се омаже е много по-малка...

10. Тук е от
    Dec 2004

Tougi смяната на Хитачи е продължение на поста ми от предишната страница. Отговор #1105

Прекъсването на връзката при копиране през LAN РС->PHC се оказа проблем на Total Commander-a. Опитах и с неговия плъгин за ext3/3 дялове. С Win Explorer няма проблем.
    Имам предвид FTP и ще го пробвам и него.

lazarus18 точно с този драйвер съм www.fs-driver.org, но мога само да браузвам диска и да трия. Не ми позволява копиране и в двете посоки. Не съм отметнал опцията read only.

Какво не правя както трябва, че не ми се отварят менютата на DVD(VIDEO_TS) и BD (BDMV), когато са на диска на РНС?

Има ли някакво по-подробно ръководство за Пуканката освен микролистовката към него? Да седна да попрочета, че не ми се вижда разумно да откривам топлата вода при всеки проблем.

11. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    TougiИма ли някакво по-подробно ръководство за Пуканката освен микролистовката към него? Да седна да попрочета, че не ми се вижда разумно да откривам топлата вода при всеки проблем.
    Започни от тук или за по- прегледно тук. За индивидуални проблеми, най- добре разгледай форума.
    Успех!

12. Тук е от
    Oct 2007

Привет !

От няколко седмици и аз съм щастлив собственик.
    Да споделя за четящите и моя скромен опит.

1. Диск закачих Seagate 7200.11 1,5 тера. Форматира се идеално, тих е - да си призная чувам го само когато развърта. Грее нормално.

2. Трансфера на големи файлове от уиндоуса през самба шеринга или през ftp-то забиваше желязно докато не изключих скринсейвъра на попкорна. След това никакъв кахър не съм имал. Това беше с фърмуера преди този от 02.04.

За сега това от мене.
    Хубав ден на всички четящи.

13. Тук е от
    May 2003

Здравейте Приятели !

Искам да ви питам имате ли проблеми с плейването на HD *.mov файлове на А-110 . Проблем като сечене, забиване все едно съм го пуснал на стар компютър? С последния фърмуер съм (април)

Благодаря !

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от KillingTime
    Здравейте Приятели !

Искам да ви питам имате ли проблеми с плейването на HD *.mov файлове на А-110 . Проблем като сечене, забиване все едно съм го пуснал на стар компютър? С последния фърмуер съм (април)

Благодаря !

В този формат пускам трейлърите от Apple.com и нямам никакви грижи с тях. MOV обаче е контейнер и не е ясно какво има вътре като кодек.
    Ако пускаш 1080р трябва да са от диска защото по мрежата наистина насичат.

16. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    В този формат пускам трейлърите от Apple.com и нямам никакви грижи с тях. MOV обаче е контейнер и не е ясно какво има вътре като кодек.
    Ако пускаш 1080р трябва да са от диска защото по мрежата наистина насичат.
    От диска ги плейвам бе човек. Трейлърчета са също. Понякога тръгват, понякога не! Нещо се мъчи като ги пусна, почва да насича звука и картината докато забие и спре звука , но картината продължава да върви бавно бавно, но звука не и край запецва....
    И като го спра после след известно време го пусна пак, търгва от букмаркс ,или без проблем или пак зацепва.

17. Тук е от
    May 2003

Преди малко си вървяха нормално. Струва ми се, че след като бъзикна аудио/видео настройките на пуканката след това вървят известно време....

18. Тук е от
    Jan 2007

здравйте,имам и аз 1 въпросче,случвало ли ви се е,когато гледате филми да ви изчезва картината(става черен екран(дори по някога излиза натпис от тв>няма сигнал за 4/5сек.-а звука си върви)???супер отвратително е и обикновенно се случва на най-якото действие
    възмовно ли е да е от прегряване?

p.s. Oще 1 питане-как става номера с тайминга на субтитрите-давам им+/- и нищо не се случва???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе