Страница 116 от 148 ПърваПърва ... 66106114115116117118126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

plamen mr, евентуално за да ти помогне някой няма да е лошо да упоменеш как подаваш звук от плейъра към телевизора - HDMI или RCA(камбанки) и какво точно искаш да постигнеш. Dolby Digital и AC3 са едно и също нещо.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006

С HDMI. Мисълта ми беше да не променям всеки път настройките на звука от Digital на Analog когато гледам някое видео в DivX формат за да се чува на телевизора,а не само през ресивъра. Пробвах видео с мр3 аудио и се чува на тв, а с АС3 не. Явно си е така.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Разработчиците дават възможност за избор кой да декомпресира четирите вида компресии за звук, изброени в настройките - плейрът(Analog) или евентуалният рисийвър(Digital). И тъй като, доколкото ми е известно няма рисийвър, който да декомпресира MP3, то тази задача поема винаги плейъра. Оттук нататък е въпрос на личен избор и наличие на съответната техника. Между другото мисля, че през RCA винаги и от всеки вид компресия излиза готов за слушане през обикновен усилвател аналогов звук.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо ти е изобщо да излиза звук И на телевизора? Като имаш ресийвър слушай само на него. Какво значение има дали е divx или HD?

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Защо ти е изобщо да излиза звук И на телевизора? Като имаш ресийвър слушай само на него. Какво значение има дали е divx или HD?
    Разбирам го напълно! И аз като гледам някой сериал много късно, нямам нужда от ресивъра и всичките колони- достатъчен ми е звука от ТВ, но за да стане, трябва да пипам аудио настройките на плейъра !

7. Member
    Тук е от
    May 2006

Да разбрах вече. Ще си слушам през ресивъра,а ако ми се наложи на ТВ ще ги променям.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Здравейте и от мен отново,
    ЖАР компютърс ми предоставиха нов диск тази вечер.
    Форматирах го, но вместо виедо, Музика и снимки и даунлоуд, виждам всичките без папка даунлоуд.
    Визждам обаче притер и факс папка/икона, но е празна. Помня, че май някой се беше оплаквал, че и при него е така.
    За сега не ме дразни, но проблем ли е, че имам принтер и фак, а нямам папка даунлоуд?
    Иначе от стария диск всичко замина......... за съжаление

Едит: Поправям се. Имам вече даунлоуд, след като тръгна БТПД-то. Тоз път обаче иска торент сервиза да е включен.
    Поздрави на всички
    Сам

10. Member
    Тук е от
    May 2006

От наколко часа се опитвам да да направя WiFi връзка между плеъра и РС но нещо куца. Пробвах със кабел и нямаше проблеми. Конфигурира си мрежата и се откриха взаимно.Излезе си и иконка в Network.
    Пропбвам с WiFi адаптер TP Link TL-WN821N намери си автоматично IP адреса и интернета тръгна на плеъра, но немога да направя връзка между него и компа. Пробвах и с FTP клиент но пак неще. От NMT приложенията е пуснато само FTP сървър (ако има значение).
    Какво бъркам и къде може да е проблема.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Пусни от NMT Apps и SAMBA/SMB. Това е протокола за мрежата.

12. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Пусни от NMT Apps и SAMBA/SMB. Това е протокола за мрежата.
    Благодаря.Получи се Само че от какво зависи скороста на трансфер между РС и плеъра. С "CuteFTP 8 Professional" в началото беше между 2 и 3 мв, а сега и 1 няма. На мен около 3 са ми достатъчни ама незнам какво стана че падна така.

13. Тук е от
    Jan 2009

Някой били ми обяснил понеже не съм много наясно кои NMT приложения за какво са и кои трябва да бъдат пуснати при положение че не ползвам WiFi връзка между плеъра и РСто /поне засега/. В момента всички са изключени и като спра плеара диска спира за минута да върти и после пак си тръгва и го изключвам от копчето отзад.Не че ми дреме за тока ама ми е точно до главата и нощно време като върти.....?????

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Някои дискове не искат да се спират. Зависи от модела им.
    Може дапробваш да инсталираш един патч.
    Пусни от NMT - FTP Server, свали пакета CSI от тук - http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=27251
    и инсталирай това - Stop ActiveHDD....
    мое и да помогне.

16. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Някои дискове не искат да се спират. Зависи от модела им.
    Може дапробваш да инсталираш един патч.
    Пусни от NMT - FTP Server, свали пакета CSI от тук - http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=27251
    и инсталирай това - Stop ActiveHDD....
    мое и да помогне.
    Нещо не мога да се оправя,майната му ще го спирам отзад.Все пак много ти благодаря lazarus18,много неща съм схванал с твоя помощ

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Честита Баба Марта на всички! Някой случайно да знае защо A-110 не смесва в стерео downmix-а си LFE - пистата, т.е. защо декомпресираните му аудио изходи (и цифровия - HDMI, и аналоговия) "отрязват" събууфера и дали това може да се промени?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Странно, аз не съм го забелязал това, но и рядко съм го ползвал и то е било директно на телевизора. Имаш предвид, че информацията за субуфера изобщо липсва ли? Как си го засякъл, че го прави?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе