Привет на всички, с голямо извинение, някой дали можеш да ме уредиш-покани за акаунт на HD-torrents.org!? Става само с покани!?
Привет на всички, с голямо извинение, някой дали можеш да ме уредиш-покани за акаунт на HD-torrents.org!? Става само с покани!?
Аз мога да ти пратя дай майл.
Да ви кажа при мен какъв се оказа проблема с новия фърмуер с плейването на един VIDEO_TS от Самба шер - картинки във фолдъра... Тоя който е рипвал ДВД-то е турнал скрииншотове ВЪВ VIDEO_TS фолдъра (да го...). Със Октомврийския фърмуер нямаше грижи, но с новия явно нещо се помешва. Разкарах картинките и тръгна без грижи. Най-лесния начин да разберете дали има излишни фаилове - отваряте Неро, давате му запис на DVD Video, адвате VIDEO_TS-а и ако изплюе, че еди кои си фаилове не са били аднати защото не compliant с компилацията отивате и ги местите (за всеки случай) и пробвате пак. Дано да помогне и на друг това.
Нещо не иска да тръгне това ********************/details.php?id=a6...d141925a0963d4 не се зарежда,появява се онази картинка с прожекторите и нищо не тръгва.Това горе ли е проблема ?С новия ъпдейт съм.Искам да гледам ДВД защото някои от новите филми ги няма на ХД . А между другото и при мене се случва филмите в мкv да насичат и треперят в отделни кадри при по-бързи сцени/супер гадно е и дразнещо да им виждаш пъпките когато върви нормално и да те заболяват очите ,когато ти насича /.Сложил съм опцията 1080р на 60hz за всичко.
ДА БЛАГОДАРИМ ОТНОВО НА LAZARUS18 ТОЙ СИГУРНО ЗНАЕ
А това за frame sync защо е и има ли отношение към накъсването?На какво трябва да е включено?
Не виждам да има картинки... Пробвай метода с Nero-то за да провериш дали няма излишни фаилове и дали всичко е ОК. В краен случай - направи го на .iso имидж и така го плейвай.
С кой софт да го направя ISO имидж би ли дал акъл
Аз пък не виждам да има VIDEO_TS директория. Файловете са в основната папка за филма. Какво стартира РСН-то в този случай?
Нищо не стартира : или дава картинката с клапата и или ми дава черен екран за малко след което ме връща към папката.Иначе филма върви на windows
Въпросът беше друг.
Аз не разбирам много от кодеци, затова питах друго: какво ще стане, ако създадеш директория video_ts, преместиш файловете там и стартираш video_ts?
[quote=bigfather ]
С кой софт да го направя ISO имидж би ли дал акъл
ULTRAISO
Аз всички стари DVDта съм ги направил на iso и съм ги метнал в пуканката и вече въобще не пускам DVD playera, много удобно.
И аз не знам дали така ще стане ,никога не съм пробвал неща от които не разбирам,но ще опитам и ако не стане с ISO сигурно,ако няма някакви грешки по файловете.Първоначално публикувано от Tougi
Не става брат с папка video_ts
Ти какво точно направи? Трябва в папката, в която са филовете да създадеш папка VIDEO_TS. След това премести всичките фаилове в нея. След това на попкорна избери основната папка (която съсдържа името на филма) и кажи дали става. Иначе за проверката за консистентност и iso-то - имаш ли Nero? Ако не - каква програма за писане на дискове ползваш?
Здравейте,
от една седмица и аз се сдобих с А-110. Все още го разучавам.
Много ще съм благодарен, ако някой ми помогне да си пусна радио BBC.
Линка е http://www.bbc.co.uk/mediaselector/c...nbram=1&nbwm=1, като може и да се пусне чрез .asx файл (сваля се от същия линк http://www.bbc.co.uk/worldservice/me...news_au_nb.asx) сорса му е:
<asx version = "3.0">
<entry>
<ref href="http://www.bbc.co.uk/worldservice/me...nws_au_nb.asx" />
</entry>
</asx>
Прочетох, как ethernall е пуснал радио Monte Carlo 2, но с BBC неуспях да се справя.
Моля Ви помогнете, че откакто спряха излъчването на BBC от София, начина да се слуша е само тоя.
Предварително благодаря!
Пробвай с тези:
href="rtsp://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:47971"
href="rtsp://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:48278"
href="mms://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:47971"
href="mms://livewmstream-ws.bbc.co.uk.edgestreams.net/reflector:48278"
Сложи ги 1 по 1 във нов слот във фаила и пробвай. На работа съм и не мога да го тествам...
Благодаря,
и аз съм на работа, довечера ще ги пробвам и ще пиша, дали съм успял.