Здравейте,някаде пона горе прочетох че трябва да се напряват настеройки на рутера.
Как? На бтк adsl съм.Може да ви е смешно на всички но нищо не разбирам
Здравейте,някаде пона горе прочетох че трябва да се напряват настеройки на рутера.
Как? На бтк adsl съм.Може да ви е смешно на всички но нищо не разбирам
Точно какво ти трябва за настройките!Първоначално публикувано от dilyn
Да, имам ping към устройството, всъщност вчера си качвах файловете на него чрез ftp.Първоначално публикувано от lazarus18
И двете устройства са в една група.
А за firewall-a, windows-кия е изключен, но този на avg-то си работи. Не съм сигурен какви настройки трябва да му дам.
Това, че сме в един workgroup достатъчно ли е да виждам Popcorna като отделно устройство или трябва да направя някакви допълнителни настройки?
Би трябвало да е достатъчно. Понякога Вистата се бави докато го види като устройство в Network.
Пробвай в Windows Explorer да напишеш \\192.168.1.104 като сложиш адреса на плеъра при тебе.
И предполагам във NMT Application SAMBA е пуснато, нали?
Дам, всички сървъри си работят.
Не се получава с \\<IP> в explorer, изключих и антивирусната, но пак същата работа.
Иначе си streаm-вам без проблем през myiHome, но обратния вариант не мога да го подкарам.
Не мога да видя hard-a на popcorna през компютъра
Сигурен съм, че не съм настроил мрежата правилно, ама до сега като не съм се занимавал с подобно нещо ...
А в Network какво виждаш?
btw изключи излишните процеси в NMT Apps
Не виждам други устройства в Network, това ми е проблема
Принципно, ето тук (http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=11334), в пост N7 e описано какво трябва да направя, и уж съм направил същите настройки като на картинката.
Но когато стигна до map-ването на network drive, не се вижда нито едно устройство, което трябва да избера.
Не става и с \\<ip>\<drive> директно в text box-a.
В същото време, през media share го виждам и съответно съм го добавил.
Проблем ли е да вървят всички сървъри на плеъра? Товарят ли го?
Ами за настройките на рутера,сменялисе някакви портове ,айпита
Момчета всички ли сте от София? Да има някой от Плевен?
Имам два проблема с А-110
1.Има две папки които изгледах като филми и не мога да изтрия дори и след рестарт.Къде бъркам или какво трябва да направя?
2.Пуснах си myHome и си виждам вече единият хард на попкорна,как мога да видя всички едновременно?
-Самбата ми е включена но постоянно ми дава уина грешка.С xp съм и пак искам да питам точно какво трябва да направя за да фиксна и този проблем за да мога да виждам всичко и от компютъра си?
Ето какво ми дава когато се опитам да отворя :![]()
По мрежата може да видиш само един диск на Попкорна. Ти кой друг искаш да видиш?
В My Networking Places - Show All Near Computers /или там както се казваше/ не виждаш ли устройството?
Виждам го но не мога да отварям от него?
А за папките някой имали такъв проблем и може ли да се оправи?
под telnet:
chmod -R 777 folder
или
chmod -R a+rw folder
и имаш пълeн достъп до папкитe за промяна и триeнe.
Първоначално публикувано от jivkojj
и имаш пълeн достъп до папкитe за промяна и триeнe.
това е от компа когато е вързан мрежа с попкорна нали.И само тези две команди пиша?