Да за модела Sony HDR-XR500VE става дума.Първоначално публикувано от lazarus18
Да за модела Sony HDR-XR500VE става дума.Първоначално публикувано от lazarus18
Привет на всички.Искама да попитам следното,в момента сам с XP но искам да си сложа Виста трябвали нещо допалнително да се инсталирва или някакви допалнителни настройки
трябва да се направят,за да може да се вижда пуканаката през компа.
Благодаря предварително.
Ако имаш предвод да се вижда по мрежата то няма да имаш никакъв проблем.
Мисля, че и ext2 работи под Виста за да го виждаш със USB.
Благодаря LAZARUS,ще пробвам и ако имам проблеми ще питам пак
И двата основни драйвера за ext3 работят под Виста, пуканката се разпознава без проблем.Първоначално публикувано от lazarus18
При един външен ext3 диск (форматиран ИЗВЪН пуканката) възникна проблем - Вистата не го разпозна, докато не цъкнах това:
Control Panel -> System -> Device Manager -> Disk Drives -> Properties -> Volumes -> Populate
След като сложих виста не мога да видя диска на пуканката от компа,помогнете моля
През мрежата или с USB кабела?
През мрежата
Виж от плеъра в меню Network какъв е IP адреса му.
След това отвори My Computer, горе в адреса напиши \\IP.ADRESA.KOJTOSI.VIDQL\ и ще ти се отвори. Ще те пита пак за парола.
След това като видиш вече share, даваш с десния бутон Map Network Drive, даваш му някаква буква, избираш reconnect at logon, connect using a different user, пишеш паролата и юсернейма и Finish.
Вече ще виждаш плеъра винаги в My COmputer.
Би трябвало и във Network да ти излиза, но знаеш ли го - Виста е все пак.
Значи в Network има две иконки с името на PCH-A110 (00-06-DC-42-BB-E1) PCH-A110 UPnP AV Server но като чукна въху тях и ми отваря Windows Media Player
В плеъра - NMT Apps пуснат ли е SMB Server?
Може Вистата да е блокирала достъпа.
По начина, по който ти написах не влизаш ли?
SMB Server е пуснат,не мога да влеза по този начин
Нещата се оправиха,благодаря все пак!!!!
Кажи поне какъв беше проблема и как го оправи. За да не се появи утре същия въпрос от някой друг потребител![]()
Да ви кажа честно и аз не знам как се оправи.Аз не разбирам много от комютри,единсвеното което направих преинсталирах на ново Firmware от 02 April 2009