Страница 92 от 148 ПърваПърва ... 42829091929394102142 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Може би да след като вече си публикувал обявата в раздел " ПРОДАВА",но все пак е по темата.Дай някоя снимка , ако е възможно.Имаш ли и твърд диск за продан ?
    Снимка на кое? На плеъра ли? Нямам, ама мога да направя. Какво те интересува? Как изглежда от вън ли или...?

Диск нямам за продан

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

На това,което продаваш.

4. Тук е от
    Mar 2009

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нормално е цените да паднат , излизат нови модели.

6. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте!Искам да попитам дали е вазможно на Popcorn-а да се инсталира еквалаизер или някаква подобна програма,защото на системата ми за дом. кино високите са и доста зле,да не казвам никакви.С компа всичко е ок като се регулират,но ако си взема тази машинка дали ще има решение на този проблем.

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от KumaLisko
    Здравейте!Искам да попитам дали е вазможно на Popcorn-а да се инсталира еквалаизер.....
    Разгледай тази тема !

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Имам въпрос: Попкорна мие нов и за момента съм го вързал към ЦРТ Панасоник. Получава се така, че попкорна внася брум в системата, т.е. когато превключа на неговия вход аудиото започва да бруми, независимо от това дали тече филм и т.н. Т.е. има си фонов брум - 50Hz според мене. Захранването е оригиналното. Иначе съм инсталирал 1TB Western Digital Green Power диск. Пробвах да го развържа от ЛАН-а - няма разлика. Връзката към ТВ-то е през 3-те чинча: sound L/R и CVBS (видео) към съответните чинчове на предния панел на ТВ-то.
    Някакви идеи?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Я извади кабела на кабелната телевизия и виж дали няма да изчезне. Ако стане си сложи галваничен разделител на коаксиалния кабел.

11. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Имам въпрос: Попкорна мие нов и за момента съм го вързал към ЦРТ Панасоник. Получава се така, че попкорна внася брум в системата, т.е. когато превключа на неговия вход аудиото започва да бруми, независимо от това дали тече филм и т.н. Т.е. има си фонов брум - 50Hz според мене. Захранването е оригиналното. Иначе съм инсталирал 1TB Western Digital Green Power диск. Пробвах да го развържа от ЛАН-а - няма разлика. Връзката към ТВ-то е през 3-те чинча: sound L/R и CVBS (видео) към съответните чинчове на предния панел на ТВ-то.
    Някакви идеи?
    Кабелната ти е проблема. Направи както Lazarus ти е написал в предния пост. Можеш да комбинираш галваничен разделител + разклонител с гръмозащита за захранването.

12. Тук е от
    Dec 2007

Ок , довечера ще тествам пак. А знае ли някой къде има такъв галваничен разделител? Той не влошава ли сигнала?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Питай в кабелния ти оператор. Иначе ги има и по магазини за сателитна техника и някои ел.уреди.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

@lazarus18, @Hell,
    Наистина този брум изчезна като откачих входния коаксиален кабел на кабелната! Имах подозрение, че може и тунера за цифровата (Homecast eM 2150CO) на Евроком също да има пръст в тази работа, но след като го шутирах напълно резултатът не се промени, така че отпадна от заподозрените. Във всеки случай първо ще пробвам с галваничен разделител. Вероятно на Еврокомци някой усилвател по трасето прави тази мизерия...

Едит: Днес идваха от кабелната и монтираха галваничен разделител на масата на техния кабел. Всичко заспа! ;-)

Благодаря за помощта!

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Как се казваше шел (daemond) за торент на NMT за Windows (програма не web) -който e подобен като utorрent? От къде да го дръпна ?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Transmission.
    Дръпни си CSI - ще ти е по-лесно.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Transmission.
    Дръпни си CSI - ще ти е по-лесно.
    Това го имам. Даже му изпратих 10 $ защото много ме изкефи програмата. Тези програми са за NMT-то, интересувам се от тази която се слага на PC-to и се свързва с Transmission. Работи като шел,терминал, като чукнеш торента( на PC-to) -тя се отваря свързва се с Transmission, и торента започва да се тегли. (на НМТ-то чрез Transmission.) и т.н., нещо с u... започваше май.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе