Страница 95 от 148 ПърваПърва ... 45859394959697105145 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Вземи си един читав диск - WD Green или Samsung Eco.
    http://www.voodoo.bg/categories/350/products/10272

и няма да имаш проблеми.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2003

Качих transmission торент клиента и като че ли се поуспокоиха нещата. В настройките има възможност за ограничаване на конекциите както и ограничения за скорост. Сега рутерчето не забива. Също така, transmission изключва вградения битторент докато други торент клиенти не го изключват и положението с конекциите е неуправляемо.

Страшно удобен е "transmission remote GUI", препоръчвам

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    offtopic...

вчера го мернах на живо тоя прословут popcorn в метро и мигновенно отиде на последно място в списъка на нещата, които някога ще купя - съжалявам, но никога няма да дам 300 лева за нещо, което отгоре има нарисувана с блажна боя кесия с пуканки (може би някои наистина си мислят, че е устройство за правене на пуканки....)
    Щом избираш електронно устройство по цвета на кутията, значи то определено не е за теб.

5. Тук е от
    Dec 2008

Здравей Лазарус, извинавам се за ийческия въпрос, но от известно време не мога да копирам файлиове на РСНто!? Закачам му торента в трансмишъна през ФТПто, но когато трябва да сейвна субтитрите, не става, иска някакво разрешение....!?!? При все, че преди това съм влязъл в РСНто, с паролата и прочие и виждам всички файлове, видеото го качва, но не мога да добавя друг файл!? Също така виждам всичко на външния диск на РСНто, но не мога нито да трия нито да добаям файлове през мрежата.... Благодаря предварително....

6. Тук е от
    Nov 2008

Някой успял ли е да подкара този релийз https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=192573&hit=1 при мен видеото насича на квадрати.....с А110 съм.

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от plamenhhh
    .......при мен видеото насича на квадрати.....с А110 съм.
    Пробвах го - и при мен е така!

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Не знам дали това е точното място ,но ме мъчат някой въпроси и се надявам да ми помогнете с отговорите

1. Може ли някой да ми обясни каква е разликата да гледам някакъв филм като го пусна от лаптопа и от този плеар?
    2. В момента имам нормален телевизор СРТ 100hz 29-инча които ми върши перфектна работа но не мога да си пусна нищо на него защото входовете са само - s видео, чинчове и скарт - а изхода на лаптопа е HDMI - само пуканката ли може да ми свърши работа ,защото онзи ден бях в метро и я поразгледах но още се колебая ?
    3. Има ли някакъв вариант за свързване на двете утройства с кабели или нещо подобно ?

10. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от vata
    Не знам дали това е точното място ,но ме мъчат някой въпроси и се надявам да ми помогнете с отговорите

1. Може ли някой да ми обясни каква е разликата да гледам някакъв филм като го пусна от лаптопа и от този плеар?
    2. В момента имам нормален телевизор СРТ 100hz 29-инча които ми върши перфектна работа но не мога да си пусна нищо на него защото входовете са само - s видео, чинчове и скарт - а изхода на лаптопа е HDMI - само пуканката ли може да ми свърши работа ,защото онзи ден бях в метро и я поразгледах но още се колебая ?
    3. Има ли някакъв вариант за свързване на двете утройства с кабели или нещо подобно ?
    Отговора е НЕ на всички въпроси.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговора е по-скоро ДА.
    1. Има разлика между плеъра и лаптопа. Или по-скоро би могло да има. Ако хардуера в него не е достатъчно добър би могъл да не насмогва с битрейта и да изпуска кадри. Може някои файлове да му дойдат тежки. Може да имаш проблеми с омазани кодеци.
    2. Сигурен ли си,че лаптопа няма и S-Video?
    3. С плеъра нямаш проблем да свържеш кинескопа с кабели. Варианти има много - с чинчове /композит/, с S-Video, s S-vodeo към Скарт или със компонент към Скарт.

Според мен това, което трябва да направиш е да сменищ телевизора. Иначе файда от цялото упражнение няма.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от plamenhhh
    Някой успял ли е да подкара този релийз https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=192573&hit=1 при мен видеото насича на квадрати.....с А110 съм.
    Дава ми "Грешка - Няма торент с номер 192573" ?!?

И един подобен въпрос - има ли възможност и как да пусна цял blu ray disk rip на А-110. Става въпрос за това:
    https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=191737&hit=1

Файл по файл от папката BDMV\STREAM вървят чудесно, но как да пусна самият диск, с менюта, субтитри и т.н. и възможно ли е въобще.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не, все още не е възможно. Говори се, че може и да го подкарат в някакъв момент защото на С-200 вече работи.
    Аз не мога да разбера точно каква е идеята да се свали 40GB филм, който не се различава от 10-12GB хубав рип в MKV.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Отговора е по-скоро ДА.
    1. Има разлика между плеъра и лаптопа. Или по-скоро би могло да има. Ако хардуера в него не е достатъчно добър би могъл да не насмогва с битрейта и да изпуска кадри. Може някои файлове да му дойдат тежки. Може да имаш проблеми с омазани кодеци.
    2. Сигурен ли си,че лаптопа няма и S-Video?
    3. С плеъра нямаш проблем да свържеш кинескопа с кабели. Варианти има много - с чинчове /композит/, с S-Video, s S-vodeo към Скарт или със компонент към Скарт.

Според мен това, което трябва да направиш е да сменищ телевизора. Иначе файда от цялото упражнение няма.
    Благодаря за отговора,само че смяната на телевизора за момента не ме устройва като вариант.Все още се колебая между плазма и лсд , и от известно време чета по форумите мнения по въпроса,но още не съм решил , така че за сега ще си карам с този телевизор.За лаптопа съм сигурен за изходите,но за всеки случай това е модела: ACER ASPIRE 5738Z ,може да се каже че в тази сфера съм пълен лайк и нямам идея до колко му е добър хардуера angel затова ще се радвам на мнението ти.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Май наистина няма S-Video лаптопа.
    Ти си прецени дали е по-добре да смениш телевизора или да вземеш някакъв плеър с нужните изходи.

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@vata -> Лаптопа има VGA (External Monitor) изход и ако имаш на TV-то компонентен вход може да си вземеш такъв кабел и си готов. Ако нямаш такъв чакаш другият си телевизор (LCD/Plasma).

18. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от stfn
    Дава ми "Грешка - Няма торент с номер 192573" ?!?

И един подобен въпрос - има ли възможност и как да пусна цял blu ray disk rip на А-110. Става въпрос за това:
    https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=191737&hit=1

Файл по файл от папката BDMV\STREAM вървят чудесно, но как да пусна самият диск, с менюта, субтитри и т.н. и възможно ли е въобще.
    Ето това е филма, но странно в ЗАМУНДА вече го няма релийза?????

*************************/browse.php?se...t=0&incldead=1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе