Вземи си един читав диск - WD Green или Samsung Eco.
http://www.voodoo.bg/categories/350/products/10272
и няма да имаш проблеми.
Вземи си един читав диск - WD Green или Samsung Eco.
http://www.voodoo.bg/categories/350/products/10272
и няма да имаш проблеми.
Качих transmission торент клиента и като че ли се поуспокоиха нещата. В настройките има възможност за ограничаване на конекциите както и ограничения за скорост. Сега рутерчето не забива. Също така, transmission изключва вградения битторент докато други торент клиенти не го изключват и положението с конекциите е неуправляемо.
Страшно удобен е "transmission remote GUI", препоръчвам
Щом избираш електронно устройство по цвета на кутията, значи то определено не е за теб.Първоначално публикувано от hihimor
Здравей Лазарус, извинавам се за ийческия въпрос, но от известно време не мога да копирам файлиове на РСНто!? Закачам му торента в трансмишъна през ФТПто, но когато трябва да сейвна субтитрите, не става, иска някакво разрешение....!?!? При все, че преди това съм влязъл в РСНто, с паролата и прочие и виждам всички файлове, видеото го качва, но не мога да добавя друг файл!? Също така виждам всичко на външния диск на РСНто, но не мога нито да трия нито да добаям файлове през мрежата.... Благодаря предварително....
Някой успял ли е да подкара този релийз https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=192573&hit=1 при мен видеото насича на квадрати.....с А110 съм.
Пробвах го - и при мен е така!Първоначално публикувано от plamenhhh
Не знам дали това е точното място ,но ме мъчат някой въпроси и се надявам да ми помогнете с отговорите
1. Може ли някой да ми обясни каква е разликата да гледам някакъв филм като го пусна от лаптопа и от този плеар?
2. В момента имам нормален телевизор СРТ 100hz 29-инча които ми върши перфектна работа но не мога да си пусна нищо на него защото входовете са само - s видео, чинчове и скарт - а изхода на лаптопа е HDMI - само пуканката ли може да ми свърши работа ,защото онзи ден бях в метро и я поразгледах но още се колебая ?
3. Има ли някакъв вариант за свързване на двете утройства с кабели или нещо подобно ?
![]()
![]()
Отговора е НЕ на всички въпроси.Първоначално публикувано от vata
Отговора е по-скоро ДА.
1. Има разлика между плеъра и лаптопа. Или по-скоро би могло да има. Ако хардуера в него не е достатъчно добър би могъл да не насмогва с битрейта и да изпуска кадри. Може някои файлове да му дойдат тежки. Може да имаш проблеми с омазани кодеци.
2. Сигурен ли си,че лаптопа няма и S-Video?
3. С плеъра нямаш проблем да свържеш кинескопа с кабели. Варианти има много - с чинчове /композит/, с S-Video, s S-vodeo към Скарт или със компонент към Скарт.
Според мен това, което трябва да направиш е да сменищ телевизора. Иначе файда от цялото упражнение няма.
Дава ми "Грешка - Няма торент с номер 192573" ?!?Първоначално публикувано от plamenhhh
И един подобен въпрос - има ли възможност и как да пусна цял blu ray disk rip на А-110. Става въпрос за това:
https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=191737&hit=1
Файл по файл от папката BDMV\STREAM вървят чудесно, но как да пусна самият диск, с менюта, субтитри и т.н. и възможно ли е въобще.
Не, все още не е възможно. Говори се, че може и да го подкарат в някакъв момент защото на С-200 вече работи.
Аз не мога да разбера точно каква е идеята да се свали 40GB филм, който не се различава от 10-12GB хубав рип в MKV.
Благодаря за отговора,само че смяната на телевизора за момента не ме устройва като вариант.Все още се колебая между плазма и лсд , и от известно време чета по форумите мнения по въпроса,но още не съм решил , така че за сега ще си карам с този телевизор.За лаптопа съм сигурен за изходите,но за всеки случай това е модела: ACER ASPIRE 5738Z ,може да се каже че в тази сфера съм пълен лайк и нямам идея до колко му е добър хардуера angel затова ще се радвам на мнението ти.Първоначално публикувано от lazarus18
Май наистина няма S-Video лаптопа.
Ти си прецени дали е по-добре да смениш телевизора или да вземеш някакъв плеър с нужните изходи.
@vata -> Лаптопа има VGA (External Monitor) изход и ако имаш на TV-то компонентен вход може да си вземеш такъв кабел и си готов. Ако нямаш такъв чакаш другият си телевизор (LCD/Plasma).
Ето това е филма, но странно в ЗАМУНДА вече го няма релийза?????Първоначално публикувано от stfn
*************************/browse.php?se...t=0&incldead=1