Страница 119 от 134 ПърваПърва ... 69109117118119120121129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,771 до 1,785 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Колеги, поне за мене, Голяма новина, има софт за WDTV HD Gen2 (не LIVE) от други плеъри, по точно LaCie i Eminent, най-накрая плеърчето работи нормално( има и доста допълнителни екстри, дори и YouTube). Изпробвах и двата софта, от LaCie ми допадна повече.

http://wdhd.ru/board/index.php?a=vtopic&t=1885

2.  

3. Тук е от
    Apr 2011

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Някой да знае може ли да се направи връзка с интернет през юезбито с безжична ланка ??

4. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

5. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Имам един въпрос има ли някакъв начин да се гледат ТВ канали на WDTV Live ?
    примерно да пусна MTV HD или някакъв друг музикален канал ?
    ако има начин ще се радвам ако някой сподели как става!

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    GB

На запис сигурно става.

7. Тук е от
    Jun 2010

Re:WD TV LIVE HUB

А плейва ли менютата на блурей и двд филмите?

8.  

9. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

На двд формата му чете менютата, но не и на блурей. Там филмът тръгва направо. Обаче напоследък нещо срещам спънки с някои релийзи пълен блу рей - по някаква причина не намира основния видео файл, а пуска само някаква интродукция и дотам. Не съм имал време да разровя във форума на WD какъв е проблема и дали има решение. Защото пък други пълни блу рей филми си ги пуска без проблем.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2006

днес установих че при TrueHD звук като пусна филма на WDTV Live няма звук !
    по горе писах че върви но звука не е бил TrueHD тогава!
    Някой ще кажели как се решава проблема и изощо има ли начин да си downmux-не звука да ДД5.1 автоматично както си прави с DTS-HD потока!
    Моля някой да помогне

Edit:
    Да не би всеки път трябва да downmux-ксвам TrueHD то AC-3 и след това да го вграждам в mkv зада мога да избера после вторият аудио поток АС-3 от WDTV Live?

EDit2:
    добавих към мкв-то и АС-3 аудио (с tsmuxer remove-нах ХД потока до АС-3) WDTV Live го разпозна но пак няма звук !!! какво става подяволите ?

11. Тук е от
    Jun 2011

здравейте, почти съм решил да взема WD TV live hub но имам няколко въпроса:

искам да го вържа към рутер по гигабитов лан порт (рутера е жичен и безжичен -N стандарт)
    ще мога ли от лаптопа който се свързва безжично към рутера да ползвам този Hub като NAS сървър и също така да свалям директно на него филмите през торент клиента на лаптопа.

освен това поддържа ли всички формати, имам предвид това което има в замундата като HDTV; Blu rey; DVD, въобще всичко пиратско в замундата.

искам да го свържа с ТВ чрез HDMI, но мога ли звука да го изкарам през домашното кино, проблема е че домашното кино няма оптичен вход, а само коаксиален.

и последно колко всъщност е шумно това нещо като работи/плейва и колко е шумно като е в режим само NAS.

благодаря предварително на всички които помогнат

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev
    здравейте, почти съм решил да взема WD TV live hub но имам няколко въпроса:

искам да го вържа към рутер по гигабитов лан порт (рутера е жичен и безжичен -N стандарт)
    ще мога ли от лаптопа който се свързва безжично към рутера да ползвам този Hub като NAS сървър и също така да свалям директно на него филмите през торент клиента на лаптопа.

освен това поддържа ли всички формати, имам предвид това което има в замундата като HDTV; Blu rey; DVD, въобще всичко пиратско в замундата.

искам да го свържа с ТВ чрез HDMI, но мога ли звука да го изкарам през домашното кино, проблема е че домашното кино няма оптичен вход, а само коаксиален.

и последно колко всъщност е шумно това нещо като работи/плейва и колко е шумно като е в режим само NAS.

благодаря предварително на всички които помогнат
    Не е шумно!Чете всичко!Това за оптичният вход си е проблем-има само оптичен изход,без коаксиален!Не можеш да го ползваш като торент клиент! Ако искаш да качваш на него нещо става много бързо чрез
    кроснат кабел от лаптопа или през рутера чрез лан кабел малко по бавно.Ако рутера ти е N става и безжично иначе е много бавно ако е G! Ако ще ползваш безжична връзка ще трябва да си купиш допълнително USB адаптер за безжичната връзка:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688 Май в общи линий ти отговорих,надявам се да съм бил полезен!

13. Тук е от
    Jun 2011

Благодаря на Durk за бързият отговор,

плеъра ще е свързан жично с рутера, така че не ми трябва нищо допълнително, но лаптопа е свързан безжично към рутера по N стандарт (150Mbps). Въпроса е как е ще е скороста на трасвер лаптоп - вградения твърд диск и също възможно ли е да задам на торен клиента, който е лаптопа да записва директно на харда и каква ще е скоростта.

също така бих бил благодарен за информация относно цялостното представяне на плеъра( качество на: картина; звук; и тн) някакви бъгове и тн. От какво сте доволни и от какво не като цяло

14.  

15. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Аз съм със същата конфигурация - вързан с кабел плеър към рутера и безжична връзка за лаптопа. Няма никакъв проблем да се записват директно сваляните от торент клиента на лаптопа файлове върху хард диска на плеъра. За скоростта ми е трудно да кажа колко ще е, защото рядко ползвам този начин, но би трябвало да е приемлива. Обикновено прехвърляне на файл става толкова бързо, колкото мрежата го позволява, за мен е добре.

Имам този плеър вече повече от половин година и съм страшно доволен, вкъщи се гледа поне по един филм на ден, а като добавим и детските - често по два. Картината е много добра, за звука не мога да кажа, защото в момента се каня да добавям читава аудио система, но предполагам, че няма да има проблеми. Изключително рядко някой филм не тръгва и то обикновено са много стари релийзи - да кажем веднъж месечно ми се е случвало. Единствено, понякога не ще да подкара пълните блу рей филми, тръгва някаква кратка заставка и дотам. С mkv-та - никакъв проблем! Препоръчвам ти го. Освен всичко друго - изглежда много по-добре от повечето подобни плеъри на пазара, дистанционното също е много удобно.

Все пак, провери си входовете на домашното кино как ще го вържеш, защото както колегата Durk го е написал - плеърът няма коаксиален изход.

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev
    Благодаря на Durk за бързият отговор,

плеъра ще е свързан жично с рутера, така че не ми трябва нищо допълнително, но лаптопа е свързан безжично към рутера по N стандарт (150Mbps). Въпроса е как е ще е скороста на трасвер лаптоп - вградения твърд диск и също възможно ли е да задам на торен клиента, който е лаптопа да записва директно на харда и каква ще е скоростта.

също така бих бил благодарен за информация относно цялостното представяне на плеъра( качество на: картина; звук; и тн) някакви бъгове и тн. От какво сте доволни и от какво не като цяло
    Да така както си го описал можеш да сваляш директно на твърдият диск на WD.Скоростта -каквато ти е връзката!За звука и картината на плеъра –великолепни са !Абе с една дума вземай без да се замисляш-няма да съжаляваш.Единственно това че няма собствен дисплей му е минусът за мен.Иначе не съм съжалил нито веднъж досега че съм си го купил.Ако си вземеш ресиивър с HDMI вход ти отпадат грижите за коаксиалният кабел .ТО пък тогава ще си имаш и оптичен..... .За звук имам товаhttp://www.avitel-bg.com/home_audio/...rs_/vsx-920-k/.http://www.jamo.com/eu-en/products/c-607-description/.http://www.jamo.com/eu-en/products/c...n-description/.http://www.jamo.com/eu-en/products/c...r-description/

17. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте. Имам въпрос относно изкарването на субтитри на ДВД файл (VOB), както и дали чрез този плейър могат да се управляват менютата от свален филм в ДВД формат? При мен се виждат менюта, но не са активни.

Видях, че има подобни въпроси, но не ми стана ясно, тъй като досега не съм включвал WDTVLive въобще към компютъра и не мисля освен ако трябва, за да отстраня този проблем.

От скоро имам WD TV Live към който съм вързал един външен хард диск с цел гледане на филми и слушане на музика. Плейара е вързан само към рисийвър и телевизор. Трябва ли да инсталирам някакъв софтуер, за да отстраня проблема и може ли да направя тази инсталация на външния хард диск.

18. Тук е от
    Jan 2009

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Здравейте,

Моля за малко помощ!

Почти съм се навил да купувам WD TV Live Hub, но ме притеснява аудито.
    Въпроса ми е ако плейвам филм с DTS аудио (каквито май са повечето в торентите), ще има ли звук на телевизора през HDMI кабела или трябва преди това да се конвертира в AC3?

Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе