Господа някой да е срещал проблем с Western Digital TV™ Live WiFi при закачане на външни дискове? Говоря за 3,5" 2ТБ с отделно захранване? Вижда папките ,но не успява да плейне файловете "мисли" с флашка няма проблеми.
Господа някой да е срещал проблем с Western Digital TV™ Live WiFi при закачане на външни дискове? Говоря за 3,5" 2ТБ с отделно захранване? Вижда папките ,но не успява да плейне файловете "мисли" с флашка няма проблеми.
Виж горния от твоя пост. Може и при теб да е това проблема.Първоначално публикувано от Zygot
Здрвейте, купих си WD TV Life WiFi и искам на него да гледам споделени по Уърлес филми от другото ми WD TV LiveHUB което е с вграден хард, но за съжеление не ми зарежда Българските субтитри. Ако в директорията има Англиски директно показва тях и не мога да превключа на Български или Англиски или ги изключва. Ако в директорията има смо Български субтитри ми показва, че няма никакви субтитри. Някой дали може да ми помогне? Благодаря предварително!
Задължително името на файла със субтитрите трябва да е като името на филма и да са в една папка.
Благодаря ти, но за съжеление това го знам и са с еднакви имена и в една папка. Нали това казвам на WD TVLiveHUB-ми където са записани всичко е о.к., но когато се опитвам да ги гледам на другото ми устроиство WD TV Live WiFi което през WiFi мрежата зарежда филма от WD TVLiveHUB не зарежда BG субтитрите.
А по какъв метод виждаш файловете по мрежата? SAMBA, DLNA, UPNP?
Нямам представа, не съм компетентен по този въпрос. Ако ми кажеш как да разбера ще погледна.
По какъв път стигаш до файловете на LiveHub?
И аз имам подобен проблем като на'' seeker''.Kато пусна филм от споделена папка от лап топа (wi-fi) ,филма трагва ,картина супер, но субтитри -НЕПробвам да вляза в ''optoins'' na playera да стартирам субтитрите,но не е актвно.Ако сащя този филм го запиша на флашка и го пусна през palyera,тогава ''options'' е вече активно и мога да правя със субтитрите всичко( език,шрифт,позициониране), някой ако може да даде съвет.
Съветвам всички, които ползват новия wd tv live streaming да си изключат функцията media library.
Освен че бави много и натоварва плеъра, има и навика да трие цели папки, независимо дали са на usb хард или network share. На мен вече ми се случи. Тук има повече информация за проблема:
http://community.wdc.com/t5/ideas/v1...age/1#comments
Без значение дали Media Library е включена или не, не показва БГ събтитри при стриим през WiFi, англиски показва! Не знам защо! Да ли има някакви идеи поне да ги пробваме?
Търси си srt субтитри, sub не тръгват.Първоначално публикувано от seeker
Привет на всички! От 2 дни съм собственик на плеъра (http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330) .За съжаление имам проблем с мрежата . Устройството не иска да види настолния ми компютър. ОС система на компа е ХР , но имам и Убунту . Плеърчето съм го свързал към модема на БТК с кабел . Интернет си има и може да браузвам ...... обаче достъп през Windows shares няма и не мога да гледам филми от компа.Първоначално мислех че проблемът е в плеъра или модема , но когато жена ми включи лаптопа си се оказа че плеъра го видя веднага в мрежата . Изчетох доста неща в нета , но така и не можах да го поправя . Ъпдейтнал съм фърмуеъра до последния наличен .Моля , ако някой е имал същия проблем и го е решил да помага . Предварително благодаря .
МОД: Изтегли си този регфайл, разархивирай го, стартирай го и си рестартирай компа. Това е.
Здравейте и от мен.Взех си и аз този плеър преди 1 ден Western Digital TV™ Live ,но и аз имам проблем със субтитрите.През WI FI то не тръгват,а като сложа флашката си работят.Субтитрите са в srt формат.Ако имате някаква идея как да ги подкарам,че е много кофти постояно да обикалям с флашката.С Windows 7 съм ако има някакво значение.Благодаря предварително.
Защото по мрежата ползваш UpNp/DLNA стрийминга на Windows Media Player за плейване, а той не поддържа субтитри. Шерни си папките и ги достъпвай през Samba и всичко ще върви.