Страница 128 от 134 ПърваПърва ... 78118126127128129130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,906 до 1,920 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Господа някой да е срещал проблем с Western Digital TV™ Live WiFi при закачане на външни дискове? Говоря за 3,5" 2ТБ с отделно захранване? Вижда папките ,но не успява да плейне файловете "мисли" с флашка няма проблеми.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Zygot
    Господа някой да е срещал проблем с Western Digital TV™ Live WiFi при закачане на външни дискове? Говоря за 3,5" 2ТБ с отделно захранване? Вижда папките ,но не успява да плейне файловете "мисли" с флашка няма проблеми.
    Виж горния от твоя пост. Може и при теб да е това проблема.

4. Тук е от
    Mar 2007

Здрвейте, купих си WD TV Life WiFi и искам на него да гледам споделени по Уърлес филми от другото ми WD TV LiveHUB което е с вграден хард, но за съжеление не ми зарежда Българските субтитри. Ако в директорията има Англиски директно показва тях и не мога да превключа на Български или Англиски или ги изключва. Ако в директорията има смо Български субтитри ми показва, че няма никакви субтитри. Някой дали може да ми помогне? Благодаря предварително!

5. Тук е от
    Jan 2009

Задължително името на файла със субтитрите трябва да е като името на филма и да са в една папка.

6. Тук е от
    Mar 2007

Благодаря ти, но за съжеление това го знам и са с еднакви имена и в една папка. Нали това казвам на WD TVLiveHUB-ми където са записани всичко е о.к., но когато се опитвам да ги гледам на другото ми устроиство WD TV Live WiFi което през WiFi мрежата зарежда филма от WD TVLiveHUB не зарежда BG субтитрите.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А по какъв метод виждаш файловете по мрежата? SAMBA, DLNA, UPNP?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Нямам представа, не съм компетентен по този въпрос. Ако ми кажеш как да разбера ще погледна.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По какъв път стигаш до файловете на LiveHub?

11. Тук е от
    Dec 2011

И аз имам подобен проблем като на'' seeker''.Kато пусна филм от споделена папка от лап топа (wi-fi) ,филма трагва ,картина супер, но субтитри -НЕ Пробвам да вляза в ''optoins'' na playera да стартирам субтитрите,но не е актвно.Ако сащя този филм го запиша на флашка и го пусна през palyera,тогава ''options'' е вече активно и мога да правя със субтитрите всичко( език,шрифт,позициониране), някой ако може да даде съвет.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Съветвам всички, които ползват новия wd tv live streaming да си изключат функцията media library.
    Освен че бави много и натоварва плеъра, има и навика да трие цели папки, независимо дали са на usb хард или network share. На мен вече ми се случи. Тук има повече информация за проблема:
    http://community.wdc.com/t5/ideas/v1...age/1#comments

13. Тук е от
    Mar 2007

Без значение дали Media Library е включена или не, не показва БГ събтитри при стриим през WiFi, англиски показва! Не знам защо! Да ли има някакви идеи поне да ги пробваме?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от seeker
    Без значение дали Media Library е включена или не, не показва БГ събтитри при стриим през WiFi, англиски показва! Не знам защо! Да ли има някакви идеи поне да ги пробваме?
    Търси си srt субтитри, sub не тръгват.

16. Тук е от
    Oct 2008

Привет на всички! От 2 дни съм собственик на плеъра (http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330) .За съжаление имам проблем с мрежата . Устройството не иска да види настолния ми компютър. ОС система на компа е ХР , но имам и Убунту . Плеърчето съм го свързал към модема на БТК с кабел . Интернет си има и може да браузвам ...... обаче достъп през Windows shares няма и не мога да гледам филми от компа.Първоначално мислех че проблемът е в плеъра или модема , но когато жена ми включи лаптопа си се оказа че плеъра го видя веднага в мрежата . Изчетох доста неща в нета , но така и не можах да го поправя . Ъпдейтнал съм фърмуеъра до последния наличен .Моля , ако някой е имал същия проблем и го е решил да помага . Предварително благодаря .

МОД: Изтегли си този регфайл, разархивирай го, стартирай го и си рестартирай компа. Това е.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте и от мен.Взех си и аз този плеър преди 1 ден Western Digital TV™ Live ,но и аз имам проблем със субтитрите.През WI FI то не тръгват,а като сложа флашката си работят.Субтитрите са в srt формат.Ако имате някаква идея как да ги подкарам,че е много кофти постояно да обикалям с флашката.С Windows 7 съм ако има някакво значение.Благодаря предварително.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото по мрежата ползваш UpNp/DLNA стрийминга на Windows Media Player за плейване, а той не поддържа субтитри. Шерни си папките и ги достъпвай през Samba и всичко ще върви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе