Страница 118 от 134 ПърваПърва ... 68108116117118119120128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,756 до 1,770 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Цитат Първоначално публикувано от venci845
    Искам да те попитам за WD TV Live Plus HD Media Player ,може ли като гледам филм на телевизора ,да преместя субтитрите на долу за да са на черния фон, а не по средата на картината,да променям големината им ,цвета.
    Субтитрите се местят със стрелките надолу и нагоре докато върви филма
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304076900[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Най псле с много четене нещата станаха даже Youtube HD пуснах!
    Сега остана единсвеното нещо което не съм търсил как става:
    да шервам от ПС-то към WDTV Live в файла видях сумати схеми за активация S00custom-options, но кажете кой е най добрият начин за шерване и да се активира в S00custom-options и каква програма да си сваля на ПС-то за целта ?
    Предварително ви благодаря
    устройството си заслужава определено
    Даваш десен бутон на папката която ще шерваш и цъкаш Properties и там търсиш Sharing and Security ( не знам с какъв ОС си ) . На Share си го активираш и в advanced търсиш permission и трябва да е добавен Everyone в Security същата работа. S00custom-options е активен през web интерфейса , набиваш IP-то на WD и се логваш и пипаш - там няма какво да пипаш за шерване , то се прави от компа !!! Или просто напише в Google " wd tv live sharing folder win7 " и чети , ето това е от първия сайт който ми отвори - http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1194088
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304066520[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Благодаря по късно ще пробвам!
    А да попитам като е пуснато Youtube HD и съм задал включени настройките от 360п до 1080п включително да разбирам ли че като пусна клип при наличието на 1080п автоматично ще ми го пусне него ?
    че само в долният десен ъгъл ми пише Youtube HD и незнам на каква резолюция пуска клиповете!
    В S00custom-options имаш настройка за Youtube 720 , 1080 и т.н. избира се само едната , то е падащо меню незнам как избираш всички

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2006

за youtube HD само от S00custom-options избирам това: (от самият WD TV Live избира ли се някъде из менюто 1080п за youtube?)

## enable YouTube Switcher (You can only use one at a time!)
    ## to enable YouTube HD:
    ## *** youtubeHD requires setting YOUTUBE_QUALITY too ***
    config_tool -c YOUTUBE_SWITCHER=youtubeHD
    ## to enable EasyNews XViD proxy:
    #config_tool -c YOUTUBE_SWITCHER=easynews
    ## to disable YouTube Switcher:
    #config_tool -c YOUTUBE_SWITCHER=''

## EasyNews YouTube Switcher settings
    #config_tool -c EASYNEWS_USER=user
    #config_tool -c EASYNEWS_PASSWORD=password

## youtubeHD YouTube Switcher quality setting
    #config_tool -c YOUTUBE_QUALITY=270P
    #config_tool -c YOUTUBE_QUALITY=360P
    #config_tool -c YOUTUBE_QUALITY=480P
    #config_tool -c YOUTUBE_QUALITY=720P
    config_tool -c YOUTUBE_QUALITY=1080P

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Новите версии на фърмъера се настройват през web интерфейса , вкарай ip адреса на Western-a и ще видиш , нещо подобно

[img width=800 height=445]http://www.lostrealm.ca/temp/umsp_wec.jpg[/img]

Прочети си README файла , там пише. User и pass са : WDLXTV
    Както е зададено YOUTUBE QUALITY , така ща излиза !!!

5. Тук е от
    Apr 2011

Шерването на файлове и папки от копютъра към WD TV Live само чрез рутера ли става,защото аз нямам рутер,как точно става.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Чети малко по-горе какво съм писал , от компютъра става. Рутер ти трябва за да имаш нет и мрежа на повече от едно устройство. Без рутер или суич как ще стане връзката между компютъра и WD освен с директен кроснат кабел между тях , но едва ли имаш тези познания.

7. Тук е от
    Sep 2010

Някой не го ли дразни голямото разстояние между редовете на субтитрите. Според мен дистанцията е зададена примерно като 1.5 или 2.0 p.t. в Word, което е много. Четох по форумите но не намерих решние за коригирането на това. Та да попитам и тук може ли да се смени разстоянието между субтитрите да е 1.0 p.t както е нормално. Знам, че може да се сменя големината и позицията на субтитрите, но независимо от размера това голямо разстояние си остава и ме дразни. С официалния фирмуер съм, някой който ползва B-rad, дали може да каже при него възможно ли е да се променя разстоянието между редовете на субтитрите - само това, шрифта си е наред.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2006

някой ше ми каже ли защо при BD25 iso файла не ми засича БГ субтитрите които са на отделен файл със същото име на филма и са си в една папка ?
    тръгват само вградените субтитри в iso файла но не и БГ субтитрите които не са вградени а на отделен файл?
    Също я ми кажете как се шерва от Windows XP че нещо не ми стават схемите?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно плеъра няма такава функционалност да пуска iso с външен файл.
    В XP се шерва като дадеш с десния бутон на папката/диска Sharing.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

странна работа ми се вижда да не плейва външни субтитри, но ще потърся из нета дали наистина е така !
    А за YoutubeHD защо като взема да пиша нещо в търсачката не ми се появява някакво падащо меню с подобн и наименувания, а трябва всеки път да пиша цялото име или там каквото било ? Има ли шанс да се напрви нещо в настройките и да го има това падащо меню както си е от ПС-то !

12. Тук е от
    Jan 2010

Re:WD TV LIVE HUB

Два въпроса:

1. Има ли настройка на субтитрите: големина, цвят, шрифт, разположение на екрана?
    2. Вентилатора много ли бучи, ако гледате филм по среднощ при пълна тишина? И колко децибела има, ако пише в книжката някъде...

13. Тук е от
    Apr 2011

а какво ще кажете за плеърите на Seagate? те са с възможност отделен диск да е plug-in самото устройство, което изглежда удобно, без кабели и такива работи. из форума обаче няма тема за тях?

ето линк: http://www.seagate.com/www/en-us/pro..._theater_plus/

14.  

15. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Аз преди да купя WD TV Live Hub, много се бях замислил, по-специално за този - http://www.seagate.com/www/en-us/pro...media-player/, но не се намираше в България. Не са лоши, но са с по-бавен чип, доколкото знам. Освен това, да, удобно е със слагането на съвместим външен Seagate диск, но доколкото четох специално за този, който аз бях харесал, диска стърчи от устройството не много красиво, някакси половинчата работа. Иначе би било хубаво все пак да се продават в България.

Цитат Първоначално публикувано от ermak
    1. Има ли настройка на субтитрите: големина, цвят, шрифт, разположение на екрана?
    2. Вентилатора много ли бучи, ако гледате филм по среднощ при пълна тишина? И колко децибела има, ако пише в книжката някъде...
    Да, има настройка на субтитрите - големина, позиция, цвят, забавяне, забързване. За избор на шрифт мисля, че няма. Относно вентилатора - чува се, но слабо, чак да бучи - не. За мен не е проблем, все пак обикновено вечер го изключвам от копчето на уреда, тоест изцяло, но не че шума ми пречи, стенният часовник се чува по-силно, по-скоро да не се хаби машинката Иначе през деня като го изключа от дистанционното диска остава на линия, достъпен в мрежата, така че лекото шумене се чува.

16. Тук е от
    Apr 2011

мда, другия изглежда по-добре направен в това отношение. но пък изглежда не се предлага вече, нито в Амазон, нито през сайта. а иначе е комплект с 500ГБ хард.

17. Тук е от
    Sep 2010

При мене се появи проблем, вече трети път не иска да ми ежектва външния хард върти, върти кръгчето, но нищо, не ми позволява да го изключа дори, напълно забива. Така ставаше с предния фирм, така става и сега с тоя последния някой може ли да даде съвет, че да не стане фал да ми замине харда. Той е 1ТБ, остналаи са му около 70ГБ празно място, възможно ли е от него да става нещо, флашките ги ежектва иначе

18. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Някой ще каже ли как подяволите се пуска TrueHD Audio ?
    с DTS-HD нямам никакви проблеми!

Edit:
    като направих Remux na BD50 взе че тръгна звука !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе