Страница 129 от 134 ПърваПърва ... 79119127128129130131 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,921 до 1,935 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Снощи установих ,че и като е стартирано Убунту пак плеъра не вижда компютъра . Но компа вижда устрйството . Какво да правя сега ?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Как се прави достъпа през Samba,това програма ли е или някое приложение на Windows 7,че не съм много на ти с тези неща.В Google.bg търсих но намерих Samba само за Linux.

4. a3
    a3 е офлайн

Тук е от
    Feb 2011

Има ли шанс WDTV Live (2011) да получи торент функционалност посредством b-rad firmware или друг?

5. Тук е от
    Dec 2011

някой да има проблеми с DVD-tata ,5 концерта имам в DVD формат и всичките насичат.

6. Тук е от
    Jan 2012

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Здравейте,
    имам проблем със звука на моя WD TV player от първото поколение. Проблеми правеше от известно време, но сега съвсем звукът изчезна. Ползвам го с външен диск и понякога, като презаредях, картината на менюто и надписите изглеждаха някак изострени. Когато станеше така - звук няма. Рестартирах и се оправяше.
    Сега обаче звук вече съвсем няма, по менюто няма дефекти, рестартът не помогна, върнах и фабричните настройки и нищо. Проблемът не е във външния диск, пробвах го и с флашка.
    Идеи?

7. Тук е от
    Oct 2008

Проблемът е решен. Пиша все пак за да бъде полезен и моя опит за тези ,които тепърва ще се сблъскват с това.След много бъзикане на какви ли не настройки и сървиси на XP и липса на резултат реших да пробвам с друга лан карта . И хоп плеъра видя компа ....... Невероятно но факт .
    Толкова от мен . Благодаря за вниманието .

МОД: В предния ти пост съм дал решението за проблема ти, но като гледам си махнал без да искаш Защитната стена и всичко си е дошло на мястото ;-)

8.  

9. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от sisinio
    някой да има проблеми с DVD-tata ,5 концерта имам в DVD формат и всичките насичат.
    Кажи откъде да сваля някой да пробвам дали насича

10. Тук е от
    Feb 2009

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

И моя е така. Отдавна не бях го ползвал и реших да видя как изглежда едно клипче от фотоапарат, канонче ето данни за клипа: Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.97fps 23161kbps [Video]
    Audio: PCM 48000Hz stereo 1536kbps [Audio]

И един филм с данни: Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [Video]
    Audio: AAC 44100Hz stereo [Audio]

Няма звук куция "кон" Сега трябва да чета всички страници назад за да видя решим ли е проблема.

Един път ми се наложи зa x720 и апарата се оказа пълен недоносен боклук за 200 лв навремето. Ако някой ме масочи към страница за оправяне на проблема, ще съм много благодарен. Ако е неоправимо, ще си остане като хвърлени пари на вятъра. Да, клипове от личната камера и филми с обикн. резолюция вади звук. Но нали е HD
    Забравих - на Version 1.03 Now Available! съм.

11. Тук е от
    Dec 2011

Който неможе да плейва шернати филми и музика от компа(windows7) да види това/ Тема:WD TV LIVE-Network shares< 23.12.2011 , 15;16>''mankikian''
    При мен се получи супер барзо и лесно и веднага получих достъп до шернатите папки, а маките бяха големи при мен.

12. Тук е от
    Aug 2004

Здравейте,
    от 3 дни съм собственик на WDBGXT. Първо да кажа, че си го взех от борса плазма и въпреки някои недоразумения при уреждането на сделката съм много доволен. На сайта цената беше 204 лв. при което доста приятно се изненадах когато на фактурата видях 194 лвс ДДС и то без да сме коментирали предварително цената. Заедно с доставката от 5,40лв. до гр. Разград всичко излезе малко под 200лв.
    Сега да мина към въпроса - за източник на инфо ползвам WIFI връзка с настолния компютър - процесор Intel Pentium E2140 Dual Core Process с 1GB RAMi, wifi рутера ми е от близу - TP-Link TL-WR740N /по книжка 150Mbps/, а мрежовата карта, която съм забил на компа е TL-WN321G /54Mbps/. Като цяло зареждането на нормални avi файлове е безпроблемно - тук таме на някой филм сече в началото, но после се оправя. Когато пусна нещо по тежко обаче - напр. DVD концерт яко започва да сече. Не съм много вещ в нещата, но според мен основната причина е в мрежовата карта. Моля за помощ - мисля да сменя само картата - дали ще има подобрение? Ще ми се поне DVD и MKV файлове да гледам - до блу рей едва ли ще опра.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Значи, доколкото се разбира, ползваш следната компановка - компютър -> безжична връзка до рутер -> безжична връзка до плейъра. Вай-вай, опитай поне на едно от звената да сложиш кабел, и да, желателно е това да е връзката между компютъра и рутера.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2004

Да, постановката е точно такава, но възможността за опъване на кабели клони към 0 , затова и се опитвам по безжичен начин да реша проблема. Не разбрах има ли вариант със смяна на някой от компонентите.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Те и mkv - тата могат доста да затормозят връзката, не е приоритет това само на BluRay - те. Абе принципно може да смениш WiFi картата на компютъра с такава с 300 Mbps. Но това разбира се са теоретични скорости и трябва да имаш достатъчно силен прием по въздух, за да се достигне добра скорост, т.е. минимално разстояние, по-малко стени и т.н. Всъщност и рутера ти би трябвало да е 300, които да ги поддържа и в двете посоки (2T2R). И така, едно след друго се навързват разходи, та в крайна сметка виж там, нещо с кабел дали все пак не може...

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@Bjasa -> можеш да ползваш PowerLine 200Mbit адаптери погледни тук, тук и там ;-) - цената май е най-ниска за комплект. Разликата е, че по-скъпия модел има вградено шуко и можеш да включваш уреди в него (до 16А). Има и 500Mbit модели, но тяхната цената е ~ двойна.

18. Тук е от
    Aug 2004

Hell, що за машинка е това?

МОД: Тези адаптери пренасят LAN мрежата ти през кабелите на контактите в апартамента ти - може би най-доброто решение ако не могат да се пуснат мрежови кабели. Поддържа се разстояние до 300 метра в един токов кръг (едно захранващо табло) и до 7 адаптера (6+1). Мисля, че единствения проблем е ако имаш дефектотокови защити в таблото си или лоши връзки в контактите - тогава скоростта ще падне доста. Препоръчително е да ползваш Гигабитова мрежа за да уплътниш максимално трансфера - ако всичко е перфектно максимума е около 164Mbps.

Ето и клипче с презентация (на английски) за ориентиране в обстановката

https://www.youtube.com/watch?v=5xwECb0rE-M#ws

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе