Страница 127 от 134 ПърваПърва ... 77117125126127128129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,891 до 1,905 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Цитат Първоначално публикувано от gainer
    Супер От къде ще ми препоръчате да го купя тоя модел? Гледам че в Плесио не най-евтин...
    Ами аз го взех оттам, беше най-евтин, а и го имаха наличен...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не е ли време да се направи една тема за Western Digital TV™ Live 2011 WDBGXT

Аз вече минах 3-ти ъпгрейд Между другото вчера гледах стрийм през вифи-то на Warrior.2011.Blu-ray.Remux.1080p.AVC.DTS-HD.MA.7.1-HDRemuX.torrent
    Много доволно , а си мислех, че ще трябва да го копирам на диска.

• Version 1.05.18
    • Version 1.04.12
    • Version 1.03.10
    http://www.wdc.com/wdproducts/librar...178-705254.pdf
    http://support.wdc.com/download/note...es_1_05_18.pdf

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Bjasa , Dolby Digital и AC3 са едно и също нещо и най-малко пък с тях ще да имаш проблеми. Въпросното Barbie - A Perfect Christmas не тръгва и на Popcorn A-110 - вероятната причина е във видеокодека - Microsoft MPEG-4 v1, според информацията от MediaInfo. За съжаление се оправя само с рекомпресия (преконвертиране).

5. Тук е от
    May 2008

Понеже не съм се занимавал досега с тези неща, с коя програма трябва да го преконвертирам и в какъв формат?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами аз ползвам VirtualDub и да кажем XviD кодек, но щом не си се занимавал досега с обработки може да ти е малко сложничка. Може да опиташ примерно със StoikVideoConverter или някой подобен, който да е всичко в едно. А най-добре е да не се мъчиш, ами да опиташ да си изтеглиш някое друго издание на филмчето, ако има разбира се.

7. Тук е от
    Oct 2005

Хора, помагайте
    Не знам дали се прецаках с това, че си купих Western Digital TV™ Live 2011 WDBGXT
    , но имам доста проблеми, които нямах с Асус о'плей
    WD не си рефрешва съдържанието на диска, който е закачен на USB-то му!!! Трябва да го изключа и да го включа на на ново. Но тогава настава едно опресняване на съдържанието ("getting content info...") няколко часа, защото диска е 2TB WD. През това време не може да се гледа, защото насича!
    Как го ползвате вие?! Има ли начин да си вижда новите файлове или папки и да ги прибавя към наличното съдържание, без да го рестартирам и да билдва на ново съдържанието?
    Много разочароващо и бавно браузване има този плейер! Не мога да разбера за какво му е да прави каталог на това, което има на диска!!!

Диска съм го закачил директно към плейера, а плейера го е шернал. Така съм го мапнал на едно ПЦ, което товари торенти на него. Да, но новите папки и файлове не се виждат oт WD...

С най-новия фирмуеър съм: 1.05.18

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

При мен се опреснява за 20-30 секунди, но диска е 500ГБ, от които за момента са заети само около 80.
    Аз забелязах една друга тъпотия. Товаря торенти директно на него, но ако изключа плеъра, след това изглежда се загубват фрагменти от това, което ужким изцяло се е свалило. В резултат филмът става негледаем. Дали на някой друг му се е случвало?

10. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от dmodev
    При мен се опреснява за 20-30 секунди, но диска е 500ГБ, от които за момента са заети само около 80.
    Аз забелязах една друга тъпотия. Товаря торенти директно на него, но ако изключа плеъра, след това изглежда се загубват фрагменти от това, което ужким изцяло се е свалило. В резултат филмът става негледаем. Дали на някой друг му се е случвало?
    Хммм...т.е. искаш да кажеш, че има торент клиент ли?

11. Тук е от
    Oct 2005

При мен се опреснява за 20-30 секунди, ..
    Но само ли се опреснява съдържанието или трябва да рестартираш плейера?

Хора, казвайте при вас как е! Много сериозен проблем е това! Как така плейера няма да вижда новите файлове и папки на директно атачнат сторидж! А какво остава от мрежови ресурс тогава?!?

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Хммм...т.е. искаш да кажеш, че има торент клиент ли?
    Нееее, няма торент клиент. От лаптопа му задавам да сваля торентите на атачнатия за плеъра диск, както го е описал и gainer.
    Снощи ми изчезна безследно една цяла папка, не се вижда и от пс-то.
    Не знам как стана...
    Като изключим тези "дребни" неволи, плеъра вади в пъти по-високо качество от компютъра.

13. Тук е от
    Oct 2005

.Като изключим тези "дребни" неволи, плеъра вади в пъти по-високо качество от компютъра.
    Пази боже да няма решение за тези "дребни" проблеми! Смених плейер от 2009та за този, а 3 годишния няма такива драми със съдържанието нито на локални, нито на мрежови устройства.

Нека още някой, който ползва този плейер да каже, как е при него...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ще тествам и аз. Макар, че нещо не ми е ясно как да го видя като външен сторидж по ви-фи-то

16. Тук е от
    Oct 2005

Тествайте, при закачен хард през усбто. Ако запишете нова папка с филм през мрежата в/у него, дали плейера ще види новата папка. Същото важи и при нетурк шеър.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от gainer
    Тествайте, при закачен хард през усбто. Ако запишете нова папка с филм през мрежата в/у него, дали плейера ще види новата папка. Същото важи и при нетурк шеър.
    Тествах току що. Почнах да свалям един музикален албум на харда през usb-то и веднага папката се появи в директорията на плеъра Music. През Files не се виждаше. С последния фирмуер съм.

18. Тук е от
    Oct 2005

Еййй, от тия заведения не мога да се прибера в къщи да тествам
    Сега обърнах внимание на две опции, които не бях забелязал:
    1. Като застанеш на папка и натиснеш Options, предпоследната опция е Rescan
    и
    2. В Setup ->System -> Get content info -> Auto (беше на Manual only)

Ще ги пробвам какво могат...

Открих, каквото ми трябваше - благодаря
    Значи в моя случай е трябвало чисто и просто да отида в Setup ->System -> Media Library и да дам Off

Това ме е тормозило. Всичко е идвало от факта, че с включена медия библиотека, плейера се е опитвал да "кешира" цялото съдържание и непрекъснато е правил "статистика" на филми, музика и снимки. Нещо което не ми е необходимо.
    След изключването, браузването стана светкавично, а всяка промяна в съдържанието на файлове и папки се инициализира в реално време)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе