Страница 78 от 134 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

Цитат Първоначално публикувано от civica
    А ТВ-то какво е ? Не е ли с екран 16/9 ?
    ми да де ма нали не на целият екран отгоре има черно и отдолу
    http://i.ytimg.com/vi/TIi-iKYHEZU/0.jpg
    та да се опъне на цял екран със същият размер

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А сигурен ли си ,че този филм не е сниман в формат 21/9 ? Това е кинематографски формат !

4. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    от 2 дни и аз ползвам WD TV Live. Нямах време да тествам много, но ми изникнаха няколко проблема (на пръв поглед):
    Единият е че не чете JPEG снимки правени от дигитален апарат..? (ще проверя какви настройки има апарата по отношение на JPEG) това не очаквах и в най-смелите си негативни предположения. След преформатиране в jpg - няма грижи... само че имам 40 000 снимки и какво - да си купя четириядрен компютър и през следващите месеци да си преформатирам всички снимки??
    Другото е че не мога да се логна в Windows 7 стационалният ми компютър - пуснат е стриминга, шернати са дялове, директно от TV-то си влизам в същият компютър и няма никакви проблеми - плейва си... Опитвах да използвам User и Pass на акаунта, но не ме пуска, без - също не пуска. От компютъра пък си влизам в WD и диска към него без проблем.
    Някой имал ли е подобни грижи?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    И аз се кана да закупя едно такова устройство !
    при пускане на филм ако е 16/9 можели да се опъне със същият размер на целият екран на тв-то ?
    а този новият упдейт какви му са плюсовете някой който знае за какво става въпрос да драсне с едно две изречения
    Много рядко филмите са 16/9 формат. Няма как да нямаш черни ленти. За да ги няма трябва да зуум-неш картина и да загубиш част от образа встрани.

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    И аз се кана да закупя едно такова устройство !
    при пускане на филм ако е 16/9 можели да се опъне със същият размер на целият екран на тв-то ?
    а този новият упдейт какви му са плюсовете някой който знае за какво става въпрос да драсне с едно две изречения
    На първия въпрос lazarus18 вече ти е отговорил. Колкото до официалния SW 1.01.17 - съдейки по change log-a само е повишена сигурността при network update. Имаше проблем при 1.01.12 и това доведе до свалянето й от сайта на WD. Според някои качили 1.01.17 има и подобрения в бързодействието. Аз лично не съм я слагал, тъй като ползвам алтернативна версия с повече функционалност.

zaharyev
    Аз нямам никакви проблеми с Windows XP и Linux Mandriva.

7. Тук е от
    Jan 2010

Само да допълня по предишният ми пост, че TV-то през мрежата си отваря JPEG снимките, за съжаление WD - не.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@zaharyev
    Виж си настройките на фотоапарата, по спецификация отваря JPEG, но не поддържа CMYK - Compressed RGB JPEG formats only
    and progressive JPEG up to 2048x2048. CMYK not supported.
    Аз поне съм отварял всички снимки които съм качил на него до сега.

PS. Какво е името на workgroup-aта? Опитай с WORKGROUP.

10. Тук е от
    Jan 2010

zlatko,
    Снимките, вероятно са CMYK
    Иначе по подразбиране групата е HomeGroupe, довечера ще сменя да видя има ли ефект.
    Мерси!
    Ще пиша как е.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

zlatko алтернативата на фирма която ми предлагаш е както каза един от "персонала " на WD е опит на един човек . Самото изпълнение с този чип на Sigma не позволява да се пишат повече фирмуери заради защитата му . Не съм доволен , че без никаква причина спря да вижда мрежата ми , без да съм променял каквито и да е настройки . Не съм доволен от черните вертикални ивици които се получават на повечето .avi файлове . Не ми харесва , че като влеза в тубата и изведнъж следва рестарт без видима причина . Не ми харесва и това , че няма никакво развитие вече 6 месец . Не пуска коректно DVD , а и пълните копия на блу-рай нямат субтитри . Стана дума и за субтитрите - нямат позициониране а това дразни тъй като са доста "вдигнати" . Еми така мога да си мъмря много , но едва ли ще има кой знае какъв ефект . Ще си чакам още 6 месеца за някакво поправяне , поне на малка част от бъговете .

12. Member
    Тук е от
    Jun 2006

pensiq
    Нали в замунда на full hd торентите говора за над 40гб си има субтитри
    как така не тръгват нали има няква програма която прави многото файлове на mkv и после би трябвало да си върви с бг титрите или?

13. Тук е от
    Jun 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Очила 3D NVIDIA 3D VISION могат ли да се ползват с WD TV?
    Продавачът в магазина ми каза,че с тези очила може да се гледат триизмерно и не 3D филми????

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Ще може ли да помоля някой да качи снимки как изглежда менюто и как са позиционирани субтитрите? Мисля, да си купя такъв плеър и за момента ми е фаворит. Има ли по-добри алтернативи от него в този ценови клас?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В другата тема за тоя плеър има доста снимки:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42308.0.html

Не е зле да се обединят.

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@pensiq
    Наистина е опит на един човек, но този човек има доста опит ;-)
    Запазено е всичко в плейър частта от оригиналния софтуеър, разлика няма. Добавен е торрент клиент и въможност за ssh/telnet/ftp. Мисля, че е напълно достатъчно.
    Определено трябва да има възможност за настройка на положението на субтитрите, но за мен това е "доизкусуряване", а не сериозен проблем. Честно казано пробвал съм само два AVI файла, но нямам никакви вертикални ивици при тях. Качеството е отлично. DVD менюта и BluRay са хубави неща, но лично аз не ги ползвам затова не съм забелязал липсата им. Но пак са дребни неща. Наистина не виждам сериозни проблеми, които да искат бърза реакция. Много вероятно тези малки подобрения да бъдат реализирани съвсем скоро.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Вече си го поръчах и се надявам да мога да дам и аз отзиви много скоро. Интересува ме още нещо, понеже мисля да си взема един външен хард диск към него. Някой има ли отзиви относно проблеми с дискове, които не са WD, защото четох на страницата на WD, че само техните дискове са тествани и гарантират за безпроблемна работа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе