WDTV-то не го подържа за съжеление При мен се чува само шум като пусна такъв формат с оптичен кабел към ресивер YAMAHA
WDTV-то не го подържа за съжеление При мен се чува само шум като пусна такъв формат с оптичен кабел към ресивер YAMAHA
peterx, с натискане на "Enter" клавиша прогрес бара се скрива/показва. Поне е някакво решение...
в момента един приятел е вързал wd tv hd към телевизора си през преходник scart/чинч. звука обаче е изключително слаб. в преходника ли може да е причината?
Може ли някой да ми обясни как,да го накарам да пусне филм от компютъра или каквото и да е!!!Вързан е но не намира медия,а функцията Сървър медия не я разбирам.Надявам се на помощ от някой в форума.
Ти влизаш ли в компютъра си по мрежата от плеъра?Първоначално публикувано от sinbad0
Пробва ли да запишеш нещо на флашка?
Пренасям данни без проблем и двете устроиства кореспондират само по ЛАН кабела,може ли да плейна нещо на компютъра през WD tv?
Немога да браузвам компютъра през Плеара,не намира никаква медия,иначе биткомета ми ги праща директно към неговия външен диск.
Може разбира се. Нали това е целта на плеъра - мрежата.Първоначално публикувано от sinbad0
Ти шернал ли си изобщо нещо на компютъра?
Шернал съм цял партишън от компютъра,а сега имам нов проблем.Както и ровех в менюто и се рестартира Плеара след,след това имам един филм на 71процента в биткомета и постоянно ми казва че външния хард на Плеара бил пълен,а има 830 гигабайта свободни,егати работата....
Дали защото съм го свързал с кабел към рутера и от рутера към компютъра?
Да сваляш директно на външния диск по мрежата ми се струва пълно безумие. Сваляй на компютъра и после копирай.
Като влезнеш в мрежата от компютъра виждаш ли шернатия му диск?
То друг начин няма.Първоначално публикувано от sinbad0
диска ми е 80г на компютъра 10/35/35 и е задръстен затова го правя така,иначе компа си сърфира в диска на Плеара без проблем,според мен рутера нещо ми прецаква нещата
Тази функция Медиа сървър също не ми ясна.
Отиваш на Network Shares и там трябва да виждаш всички локални компютри. Ако не ги виждаш значи нещо не ти е настроен компютъра.
Медия сървър е да виждаш изтичници, които строймват по мрежата /DLNA/. Примерно ако настроиш Windows Media Player да стриймва по uPnP или пъл сложиш TVersity и тн.
Виждам го компютъра но когато му дам на Плеара да види съдържанието на компа ми дава "there is no media in current folder"