Страница 69 от 134 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

Цитат Първоначално публикувано от sinbad0
    Виждам го компютъра но когато му дам на Плеара да види съдържанието на компа ми дава "there is no media in current folder"
    Влизаш ли вътре в него? Пита ли те за парола? Виждаш ли папки изобщо? В Network Shares ли си или в Media Derver?

2.  

3. Тук е от
    Jul 2006

media share network не ме пита за парола,само виждам HOME-следват някакви числа които са част от името на компютъра и като кликна ENTER да се конектне търси нещо и ми пише,че няма намерена медиа в папката...

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от sinbad0
    media share network не ме пита за парола,само виждам HOME-следват някакви числа които са част от името на компютъра и като кликна ENTER да се конектне търси нещо и ми пише,че няма намерена медиа в папката...
    Бори се с настройките на шеринга на компютъра. Опитай да шернеш примерно само една папка, в която има филми или музика.

5. Тук е от
    Oct 2007

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

И при мене,с чинч се чува слабо(но не чак толкова ,на 60% от телевизията),но бива за спалнята,а през HDMI-я в хола е много добре.Иначе е много добро плеярче.И браво на AZRADO за размера на суб-те.

6. Тук е от
    Jul 2006

@lazarus18
    Мерси човече,ще опитам с един приятел и ще споделя какво е станало.Много полезен форум.....

7. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте и аз се сдобих с тази невероятна машинка .Но имам 1 проблем .Взех си hdmi кабел за 15 лв от jarcomputers ,но с него не излиза никавка картина на екрана .При свързване с другите кабели ,които не са hdmi и са в комплекта стана и се появиха и менюта и всичко е наред. Препоръчайте някой добър кабел и възможно ли е с този от 15 лв ,да е проблема,аз не виждам какво друго да е ... Мерси предварително!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

От Жар и гайки не се купуват
    Има добри кабели Томсън в Технополис, вземи варианта с HDMI 1.3.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vorenus
    Здравейте и аз се сдобих с тази невероятна машинка .Но имам 1 проблем .Взех си hdmi кабел за 15 лв от jarcomputers ,но с него не излиза никавка картина на екрана .При свързване с другите кабели ,които не са hdmi и са в комплекта стана и се появиха и менюта и всичко е наред. Препоръчайте някой добър кабел и възможно ли е с този от 15 лв ,да е проблема,аз не виждам какво друго да е ... Мерси предварително!
    По принцип 1,5 м добър hdmi кабел струва около 45 лв/в техномаркет имат от серията на Hama-Home theatre/,но би трябвало и с този да изкараш картина и звук.Виж в настройките на video output задал ли си hdmi или си на композитен.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И аз да кажа нещо за HDMI кабела .По принцип 1,5м кабел , версия 1.3 , които върши работа има и за 18 лв. Казвам го от личен опит. Имам три такива кабела , от три различни производителя , с три различни цени и досега не съм имал никакви проблеми. За мене такъв кабел за 45 лв е с висока цена !

12. Тук е от
    Jul 2006

То си личи че съм нов,ама как да си пусна субтитри,свалих си ЖЕГА от Замунада и там пише свали субтитри,слагам ги в папката и нищо,само английски субтитри има вградени.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Субтитрите трябва да са кръстени със същото име като видео файла.
    Примерно:
    Heat.mkv
    Heat.srt

14.  

15. Тук е от
    Jul 2006

@lazarus18
    Мерси,субтитрите са добре,ама връзката още немо да я усъществя

16. Тук е от
    Oct 2009

След покупката на SONY hdmi кабел ,устройството тръгна ,та и аз да споделя първи впечатления. Филмите 720 p ,вървят идеално и субтитрите към тях тръгват автоматично ,особено ако са в .srt формат и са със същото име като видео файла. Пуснах и 4-5 1080 p и 1080 i трейлъра по около 300-400 мб и тук всичко е идеално ,няма насичане ,вървят отлично .Остава да пробвам с цял 1080 p филм ,но това по-натам. Функцията с youtube i flickr ме изненада приятно . Файловете от youtube се зареждат бързо и не насичат(това през лан кабел ,свързан в рутера) .Ще опитам и безжично ,но предполагам че връзката няма да е така добра. Интерфейса е супер улеснен според мен и се борави много лесно с устройството. Като заключение, се очертава засега една отлична покупка на приемлива цена ( с уточнение ,че не съм го разучил максимално).

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Машинката бе тествана само по ЛАН от мен. Пробвах Terminator.Salvation.2009.Director's.Cut.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi - върви безпроблемно - прави ми трафик уплоуд около 2-3 МБ на моменти прави пикове около 4 - 4.5 МБ - става въпрос за обикновенна мрежа 100МБ-ита. Компютъра е куц с 1ГБ рам , AMD 64 4000+ , Windows 7 - използвах обиновен share на папка. На много места в 4ужди форуми 4етох , че къса много здраво при някой ХДТВ-та. Затова тествах няколко фаила с голям битрейт и наистина взе да къса здраво , издърпах някакви със среден рейт около 39500kbps - релано в интернет блу-рай риповете много трудно могат да дигнат такав битрейт. Най-много съм впечатлен от работата му в лан , много бързо намира компютритрите и си отваря светкавично всичко. Само ме дразни , че не мога да бутна субтитрите долу на ТВ-то , малко ми идват повдигнати. Засега толкова !!! Взимайте , че не останаха - чакаме фърмуери

18. Тук е от
    Oct 2009

След вчерашнните коментари относно плеъра ,днеска се появи и първият проблем. Субтитрите на някои филми тръгват ,но са на маймуница за съжаление .Вчера нямах този проблем ,но днес на Black Knight и на Forrest Gump ,хваща субтитрите но не са кирилизирани ,а на маймуница( иначе са със същите имена като видео файловете) .Помагайте как да ги кирилизирам ..Мерси предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе