Влизаш ли вътре в него? Пита ли те за парола? Виждаш ли папки изобщо? В Network Shares ли си или в Media Derver?Първоначално публикувано от sinbad0
Влизаш ли вътре в него? Пита ли те за парола? Виждаш ли папки изобщо? В Network Shares ли си или в Media Derver?Първоначално публикувано от sinbad0
media share network не ме пита за парола,само виждам HOME-следват някакви числа които са част от името на компютъра и като кликна ENTER да се конектне търси нещо и ми пише,че няма намерена медиа в папката...
Бори се с настройките на шеринга на компютъра. Опитай да шернеш примерно само една папка, в която има филми или музика.Първоначално публикувано от sinbad0
И при мене,с чинч се чува слабо(но не чак толкова ,на 60% от телевизията),но бива за спалнята,а през HDMI-я в хола е много добре.Иначе е много добро плеярче.И браво на AZRADO за размера на суб-те.
@lazarus18
Мерси човече,ще опитам с един приятел и ще споделя какво е станало.Много полезен форум.....
Здравейте и аз се сдобих с тази невероятна машинка .Но имам 1 проблем .Взех си hdmi кабел за 15 лв от jarcomputers ,но с него не излиза никавка картина на екрана .При свързване с другите кабели ,които не са hdmi и са в комплекта стана и се появиха и менюта и всичко е наред. Препоръчайте някой добър кабел и възможно ли е с този от 15 лв ,да е проблема,аз не виждам какво друго да е ... Мерси предварително!
От Жар и гайки не се купуват
Има добри кабели Томсън в Технополис, вземи варианта с HDMI 1.3.
По принцип 1,5 м добър hdmi кабел струва около 45 лв/в техномаркет имат от серията на Hama-Home theatre/,но би трябвало и с този да изкараш картина и звук.Виж в настройките на video output задал ли си hdmi или си на композитен.Първоначално публикувано от Vorenus
И аз да кажа нещо за HDMI кабела .По принцип 1,5м кабел , версия 1.3 , които върши работа има и за 18 лв. Казвам го от личен опит. Имам три такива кабела , от три различни производителя , с три различни цени и досега не съм имал никакви проблеми. За мене такъв кабел за 45 лв е с висока цена !
То си личи че съм нов,ама как да си пусна субтитри,свалих си ЖЕГА от Замунада и там пише свали субтитри,слагам ги в папката и нищо,само английски субтитри има вградени.
Субтитрите трябва да са кръстени със същото име като видео файла.
Примерно:
Heat.mkv
Heat.srt
@lazarus18
Мерси,субтитрите са добре,ама връзката още немо да я усъществя
След покупката на SONY hdmi кабел ,устройството тръгна ,та и аз да споделя първи впечатления. Филмите 720 p ,вървят идеално и субтитрите към тях тръгват автоматично ,особено ако са в .srt формат и са със същото име като видео файла. Пуснах и 4-5 1080 p и 1080 i трейлъра по около 300-400 мб и тук всичко е идеално ,няма насичане ,вървят отлично .Остава да пробвам с цял 1080 p филм ,но това по-натам. Функцията с youtube i flickr ме изненада приятно . Файловете от youtube се зареждат бързо и не насичат(това през лан кабел ,свързан в рутера) .Ще опитам и безжично ,но предполагам че връзката няма да е така добра. Интерфейса е супер улеснен според мен и се борави много лесно с устройството. Като заключение, се очертава засега една отлична покупка на приемлива цена ( с уточнение ,че не съм го разучил максимално).
Машинката бе тествана само по ЛАН от мен. Пробвах Terminator.Salvation.2009.Director's.Cut.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi - върви безпроблемно - прави ми трафик уплоуд около 2-3 МБ на моменти прави пикове около 4 - 4.5 МБ - става въпрос за обикновенна мрежа 100МБ-ита. Компютъра е куц с 1ГБ рам , AMD 64 4000+ , Windows 7 - използвах обиновен share на папка. На много места в 4ужди форуми 4етох , че къса много здраво при някой ХДТВ-та. Затова тествах няколко фаила с голям битрейт и наистина взе да къса здраво , издърпах някакви със среден рейт около 39500kbps - релано в интернет блу-рай риповете много трудно могат да дигнат такав битрейт. Най-много съм впечатлен от работата му в лан , много бързо намира компютритрите и си отваря светкавично всичко. Само ме дразни , че не мога да бутна субтитрите долу на ТВ-то , малко ми идват повдигнати. Засега толкова !!! Взимайте , че не останаха - чакаме фърмуери
След вчерашнните коментари относно плеъра ,днеска се появи и първият проблем. Субтитрите на някои филми тръгват ,но са на маймуница за съжаление .Вчера нямах този проблем ,но днес на Black Knight и на Forrest Gump ,хваща субтитрите но не са кирилизирани ,а на маймуница( иначе са със същите имена като видео файловете) .Помагайте как да ги кирилизирам ..Мерси предварително!