Vorenus сигурен ли си , че си настроил Cyrillic (Windols-1251) , a не Cyrillic (KOI8-R) ?
Vorenus сигурен ли си , че си настроил Cyrillic (Windols-1251) , a не Cyrillic (KOI8-R) ?
Вече да ,преди беше друг формат enocding .Оправих нещата ,вече са ок .Мерси за бързия отговор все пак .![]()
Изникна още 1 малък проблем ,дано да не ставам досаден с тези постоянни въпроси .При филм 720 п или 1080p ,който е от 2 cd-та ,субтитрите вървят на 1 вото cd само ,когато се пусне 2 то cd просто изчезват .Дали на някой му се е случвал този проблем ,и ако може да сподели,за разрешаването. Много е неприятно ,2 то cd да няма субтитри ,мерси още веднъж
Виж на 2'то CD да не се разминават имената на филма и субтитрите,аз имах този проблем...
Здравейте,
Имам следния проблем с възпроизвеждането на субтирти.Има филми на който или излизат само вградените субтитри и не се появават тези от външния файл или на такива които нямат вградени субтитри въобще ми показва,че няма субтири въпреки че ги има в папката с филма.Моля за съвет,ако някой се е сблъсквал с този проблем и има решение.С последната версия на фърмуера съм.
Благодаря.
продавам си моя за 140лв .който желае,нека пише на a281219@abv.bg
Субтитрите(външни) трябва да са файл тип .srt и с едно и също име като филмовия файл.
Гаранция има ли? Запазен ли е? Мятал ли си му ъпдейти?Първоначално публикувано от a281219
Да не са в архив? Прекръсти ги като името на файла с филма, за всеки случай . . . с друго немога да помогна.Първоначално публикувано от mitman
1.03.01 вече е официална :
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/
Да те питам,понеже съм си качил бета версията на 1.03.01,има ли разлика и ще трябва ли да се сложи официалната?Първоначално публикувано от azrado
Благодаря ти!Първоначално публикувано от azrado
![]()
има гаранция и ъпдеитиПървоначално публикувано от monijbl
Такаа днес и аз снабдих апаратчето в новата Version 1.03 Now Available!. И какво - нищо. Сега извинявам се за въпроса - към азрадо.
Колега, ще мога ли сега след като съм инсталирал тази нова версия, да инсталирам тези неща дадени от теб. И ако да - какъв е начина. Ама ми обясни малко по -елементарно, за да направя точно каквото трябва. Кое да копирам.Първоначално публикувано от azrado
![]()