Страница 76 от 134 ПърваПърва ... 2666747576777886126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

@imi_s
    ТУК можеш да видиш списък с тестваните от WD адаптори. Но това не значи, че само тези работят. По форумите пишат, че повечето адаптори с chipset Ralink rt2870 работят ОК. Трябва да провериш какво се продава у нас.
    Аз лично не ползвам, тъй като по една случайност рутера ми е на 10см от WDTV Live. Препоръчва се да ползваш N клас WiFi, иначе на по тежки файлове ще имаш насичане. Аз съм пробвал да гледам файл от безжично свързания ми в локалната мрежа lap-top и наистина има накъсвания, но като цяло Atheros картата на lap-topa не работи стабилно при високи скорости, така че не знам къде къде е причината.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

С плеъра на 46 LCD 3D филми могат ли да се гледат и какъв модел очила биха свършили работа?

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Е , ако пробваш , може и да споделиш дали е възможно ! За очилата съм чувал , че са два модела в зависимост от това как е направен филма !Друг вариант е : вземаш плеъра и двата вида очила и отиваш да го пробваш !

5. Тук е от
    Jan 2010

От двадни имам TV LIVE с новия Сигма.Не мога да разбера мога ли да дарпа директно от Замундата?Или от някой друг торент сайт?Някой ако го е направил ,моля да опише по-детайлно как става,Благодаря предварително.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от plamen58
    От двадни имам TV LIVE с новия Сигма.Не мога да разбера мога ли да дарпа директно от Замундата?Или от някой друг торент сайт?Някой ако го е направил ,моля да опише по-детайлно как става,Благодаря предварително.
    С оригуналния софтуер не може и няма да може. Ако намериш някой хакнат софтуер може и да са написали нещо.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако дърпа директно , къде ще слага информацията , в него няма място за хард диск и съответно торент-клиент !

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

мерси за отговорите.Питам ,защото преди да го купя четох в един от сайтовете за него , че може да дърпа от торент сайтове и да качва на диска сварзан с него.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Теоретично е възможно , може би и на практика ще стане , но изисква усилия от нечия страна !То на доста стоки в описанието има заложени достатъчно функции , но на практика докато се реализират минава време !

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Ако дърпа директно , къде ще слага информацията , в него няма място за хард диск и съответно торент-клиент !
    Има ли разлика дали е вътрешен или външен хард?Или на външен не може да си слага негови си софт-ове?

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За някои плеъри има значение , за WD TV Live не съм сигурен , но трябва да се пробва ! Нали така - с проби към прогрес !

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    Има ли разлика дали е вътрешен или външен хард?Или на външен не може да си слага негови си софт-ове?
    Явно може и на външен. Нали при Zinwell модела имаше такава опция? Само че последно като четох се сваляше с 30-40КВ/сек.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Интересува ме дали това устройство е добро има ли хора които го ползват и са доволни ?
    Също подържа ДТС нали?
    И при свалено на мкв от нета съм забелязъл че като го плейна през УСБ-то на ЛСД-то уж пише 720п или 1080п пък винаги е по ниска резолюция примерно 1280х544 а уй трябва да е 720 същото нещо и при 1080п
    та този проблем отстранява ли се с това устройство или ?
    И ако се върже устройството към ЛСД с ХДМИ и отделно имам Блу-рей домашно кино ще вади ли нужният ДТС звук през колоните

16. Тук е от
    Jan 2010

...видяхте ли софта тук? http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=446.0

Някой може ли да го коментира,защото аз не мога да се оправя с превода много много..Само разбрах,че може да се сложи Линукс и да има интернет като на новата версия на плеара...

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Устройството е добро като цяло и е за хора, които не им се занимава много с ръчкане.
    Поддържа DTS като конвертира звука до стерео за да се чува директно на телевизора.
    Ако имаш домашно кино и то има оптичен цифров вход ще може да изкараш пълния DD/DTS звук в 5.1.
    Това за резулюцията си е така. Филмите не се снимат в 16:9, а по-широкоформатно. Така излизат на Блу-рей и от там риповете са с 1920х800 или 1280х544 /или нещо близко/. Останалото от кадъра до 1080 са черни линии. Така е в киното, така е на Блу-рей диска и така е на рип-а.

18. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@plamen58
    Вече излезна b-rad custom FW(базиран на .11 версия на оригиналния) при който е добавен torrent клиент(Deluge) и друга функционалност. Плейър частта на WDTV Live е непроменена. Ако имаш бегла представа от Linux/Unix няма да имаш проблеми с инсталацията. Файловете се свалят на всеки свързан към устройството диск. Deluge работи през webUI, можеш да го командваш когато си отдалечен, трябва само да настроиш домашния си рутер. Всичко необходимо за инсталацията можеш да си свалиш от ТУК.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе