..никой ли няма интерес?
А някой случайно да е конвертирал 1080п филм от блу-рей на мкв файл ( говора за големите размери 40гб и нагоре )
И ако може да каже как се държи плеяра някакви проблеми ?
че ако върви без проблем устройството спокойно заменя блу-рей двд-тата поне докато масово не им паднат цените и се дават под наем във всеки град
Преди 2 дена си намерих програмката Blu-ray to DVD Pro 2.40
Още не съм я инсталирал, но може и да е нещо то рода и да ти помогне
Не помня от замунда ли беше или от арената
аз още не съм си го купилПървоначално публикувано от pkochev
знам че със хд риповете няма проблеми но ми е интересно как се държи с фулл хд има пограми с които от блу-рей става мкв 40гб или повече
та питам някой може да е пробвал и да сподели впечатления !
Блу-рей възпоризвежда без проблем Имам няколко концерта и Гладиатор - 30ГБ+ фаил вървят безпроблем. Говоря за тестове по мрежа , не ползвам външни дискове.
Със WD плеъра се гледа без проблем 3D филм на LCD телевизор,стига самия филм да е 3D издание.Що се отнася до очилата за домашно ползване са два широко разпространени вида,а може да има и други червен и зелен филтър и червен и син филтър.Аз имам от червенозелените с които се гледа Пътуване до центъра на земята а Фатален изход 4 е с червеносините.Но не си мислете че с тези картонени очила ще достигнете 3Д ефект като в кино АРЕНА ,доколкото знам там ползват друг вид очила.А от тези за домашно ползване повечето хора ги болят очите.
Има ли възможност във фърмуера на Радо да се смени шрифта на субтитрите? Със стандартния трудно се свиква.
Новото Уди Лайв показва ли онази голяма лента долу при пауза или превъртане (както е на нашата версия)?
Да показва лентата WD Live.Първоначално публикувано от peterx
Здравейте.
Някои може ли да даде едно кратко инфо, как се подкарва DTS музика, качена в в торентите във формат .wav , .cue(img), .nrg чрез WD HDTV. Тъй като се снабдих с домашно кино 5.1 искам да си слушам свалената музика от преносим хард диск. Трябва ли да се конвертира с някоя програма или трябва задължително да се запише на диск, ако може и да дадете конкретни програми.
И още един въпрос защо плейра подкарва някой ДВД-та а други не ?
Благодарско за съветите.
Вчера гледах филм от BD диск с ~40Mbps, като този филм през това време се раздаваше от устройството, заедно още 2 филма. Всичко беше гладко при видеото, единствено се усещаше известно забавяне в интерфейса. Алтернативната версия на b-rad се развива много бързо и мисля, че вече на е едно много прилично ниво. Скоро се очакват и подобрения от страна на производителя.
Айде честит нов фирм.: http://www.wdc.com/wdproducts/update...y=wdfwdtv_live 1.01.17 промените тук: http://support.wdc.com/download/note...es_1_01_17.pdf
Това е силно казано да се нарече ново или поне за обикновенния потребител . Фирма си е само вътрешни сервизи на WD , който би трябвало да премахнат проблемите при ъпдеит през интернет . Съпорта им е отвратителен ( за 6 месеца само един фирм ) и май взех да съжалявам , че си го купих .
@pensiq
Като цяло в оригиналния SW 1.0.11 няма никакви сериозни проблеми. По-скоро има някои дребни детайли за доизкусуряване. Ти от какво се оплакваш?
Ако търсиш различна функционалност защо не опиташ WDLXTV 3.3.4 на b-rad?
И аз се кана да закупя едно такова устройство !
при пускане на филм ако е 16/9 можели да се опъне със същият размер на целият екран на тв-то ?
а този новият упдейт какви му са плюсовете някой който знае за какво става въпрос да драсне с едно две изречения
А ТВ-то какво е ? Не е ли с екран 16/9 ?