Като натиснеш PLAY нали ти ги пуска поред? Има ли голяма пауза при смяната на отделните клипове?
Иначе можеш да ги събираш в един файл със tsMuxer без да ги прекодираш и ще става бързо.
Като натиснеш PLAY нали ти ги пуска поред? Има ли голяма пауза при смяната на отделните клипове?
Иначе можеш да ги събираш в един файл със tsMuxer без да ги прекодираш и ще става бързо.
Честито и на ermenkov и на bym1 за новите придобивки!
bym1, както ти написа и lazarus18 - слагаш файловете в 1 папка и при първият натискаш именно play, а не enter на дистанционното. При enter ще ти възпроизведе само 1 клип, а иначе - ще ги изрежда с кратки паузи между тях, като ще можеш да ползваш и командите next и prev.
Ако искаш да вложиш творчество - свали си Sony Vegas. Трудничка програма е, но там можеш да слепваш в едно каквото си искаш и да правиш с картината и звука също каквото си искаш. Но там има конвертиране после и става бавно.
благодаря за отговорите. зная за play но има известна пауза между клиповете от около 2секунди. сигурно това е нормално. свалил съм програмата Sony Vegas pro9.0, но е трудна за мен. с нея само мога да залепвам клипчетата. исках нещо по-лесно. ще пробам с tsMuxer. засега толкова. ще следя форума защото в него намирам полезна имформация.
Уж всичко заспа при мен, но за съжаление отново си имам проблеми с пускането на някои BD заглавия. Намирам една нова папка на HDD или флашката "bdj" без да съм я създавал аз. Моля за помощ.
Директорията е нормално да я има. Кои заглавия не тръгват?
Ето един скрийн как сваля С-200 със Самсунг диск.
Скоростта е ограничена на 2200КВ/с, броя на връзките не е пипан, торент клиента е фабричния от последния ъпдейт.
Avatar, Dark Knight, This is it. С другите нямам проблем, но и не съм ги пробвал всичките, LOTR върви.
Все още не мога да се справя с проблема. Открих, че и други заглавия не тръгват. Чудя се дали може проблема да е в новия HDD. Ще взема да прхвърля някои на по-малкия диск и да видя какво ще стане.
Пробвай да сложиш предпоследния фърмуер и опитай с него дали тръгват.
Да споделя и аз опит! Аватар върви с малка хватка - когато се появи първия надпис се натиска бутона за следваща глава, пробвах го току що. This is it при мене е регион 1 и трябваше да използвам C200Pach за да сменя региона и след това работи.
Случи ми се нещо друго. Както си слушах Интернет радио ми изчезна звука. Оказа се че Пуканката вече не възпроизвежда повече стерео. Флашчнах я на ново - няма резултат. Флашнах стария софт и всичко се оправи. След това флашнах последния софт и всичко пак работи! Оказа се че не е хардуерен проблем!
Пробвах със смяна на фърмуеър и не се получи. Преместих някои заглавия на стария диск и всичко работи нормално. Дали има значение размера на кеша на HDD - стария е с 64МВ, а новия с 32МВ?
Моите са с малък кеш. Дефрагментирал ли си ги?
Да. Има и друго странно нещо: не мога да влезна в някои папки с филми. Плеъра забива и само от копчето се оправя. Свалих диска и го сложих в док-станцията, пробвах от РС-то и ми извади странно съобщение - диска се нуждае от форматиране. В същото време останалите папки се отварят и се гледа нормално. Сега за мое съжаление копирам каквото може, защото се оказа, че не всичко мога да копирам и ще го форматирам отново. Не знам от какво се получи дали пък диска да се е скапал, нощо, че е чисто нов? Или пък първия път да не се е форматирал правилно. Еди въпрос: Как се отразява на комуникацията между "пуканката" и HDD почистването на диска и дефрагментацията му?
Какъв е точния модел на стария и новия диск и от кой имаш проблеми?
Стария е WD15EARS - 1,5TB, а новия е WD20EADS - 2TB.
Със сериите EARS доказано има проблеми. С новия няма да имаш грижи.