Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 10 от 118 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на пазара в момента.

Цитат Първоначално публикувано от irenhristo
    DIVA FullHD Multimedia player може да настройва тайминга на субтитрите, независимо дали са вградени или външни, включително sub-format, с копчето за избор на език на субтитрите. Досега така си оправих шест филма. Не съм се интересувал от нов фърм, защото не ми се налага, с DTS никога не е имало проблем. Няма плейър, който безжично да плейва безпроблемно 1080p. TV-то трябва да ти е 1080p, аз вече свикнах да гледам само на 100Hz. Взех плейърчето преди месец и половина от офиса на производителя за 288 лв.
    Казаха /Мултирама/, че DIVA FullHD Multimedia player не става с външен хард, което за мен е допълнителен разход. ТВ-то е Сони Бравия full HD. Затова се насочих към WD. Чудя се само дали да чакам за втората генерация или да взема TV live.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Излъгали са те. Ако още нямаш хард, вътрешния е за предпочитане, защо - виж ми поста, редактирах го.

4. Тук е от
    Dec 2009

[quote=irenhristo ]
    Излъгали са те. Ако още нямаш хард, вътрешния е за предпочитане, защо - виж ми поста, редактирах го.
    [/q
    Ами това е че имам външен хард и не ми се дават пари за друг. Защо ми казаха че не мога да го използвам незнам??? Някой друг ще се включи ли с препоръка относно двата плейъра. Предимството на WD мисля че в цената - незнам. Ще видим от дядо Коледа колке ще съберем :-))

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dry19
    Казаха /Мултирама/, че DIVA FullHD Multimedia player не става с външен хард, което за мен е допълнителен разход. ТВ-то е Сони Бравия full HD. Затова се насочих към WD. Чудя се само дали да чакам за втората генерация или да взема TV live.
    WDTV Live е следващата генерация. WDTV, който е първия им модел има нова разновидност с чипа на WDTV, DTS декодиране до стерео, но без мрежа като Live версията. Плюса му е по-ниската цена /евенатуално/.
    Всеки HD плеър може да работи с външен диск.

6. Тук е от
    Jan 2009

Защо така са ти казали в Мултирама ;-)) Много просто Предлагат само WD TV. От година. И се държат така, сякаш имат право да лъжат хората. Исках да си купя от тях вътрешен диск за Дивата. Оказа се, че нямат нито един модел, нито една бройка А с външни дискове са заринати. Явно продават само неща, които им излизат най-изгодно. Макар че WD TV все още минава за евтин плейър. Но в сравнение с Дивата за мен не си заслужава. Дори най-новата версия на WD, която е по-скъпа от миналогодишния модел.

7. Тук е от
    Dec 2009

Да попитам и тук -преди няколко дни ме светнаха за далаверата мултимедие плеър вместо готова ДВД -саунд система (или блу рей ) та се навих страшно , още повече че имам почти ново двд с хард диск , което така и не можа да подкара много от дисковете които ми се гледаха.Случвало се е даже купено двд да не тръгва изобщо, освен това вечно се бави.Изчетох цялата тема и ... както е нормално се обърках.Дайте мнение -знам че е трудно , но от вскчиките модели за които споменавате , или по-добре подредете ги по качества или по цена че да се ориентираме и ние -"плоските ".Благодаря предварително .

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Много ми се иска да ти помогна при избора или да направя класация , но пазара е толкова динамичен при тази стока , че примерно до седмица може всичко да се промени коренно !Плеърите са две категории според чипа , който използват : с чип Сигма и с чип на Реалтек / има един и на Интел , но още не е пробил на пазара /.Уточни какво искаш от плеъра да прави за да ти се помогне по-конкретно !

10. Тук е от
    Dec 2009

Ми по принцип ние повече си гледаме телевизия и филми -пак от телевизионните канали.щеше ми се да си взема готов пакет -хоум синема -хем ми е по-лесно от колкото да се занимавам да търся , пък и на жена ми "оптично" по и харесва, но един приятел ми обясни защо фирмените плеъри поняго засичат и ми показа WD-pleyr.Прочетох тук повечето от темите и като се замисля повече клоня към ресийвър и колони , но така и така ще взимам -да си взема и един плеър -все пак снимам и често гледам и филмчета на двд.А каква е разликата с различните чипове?Само да уточня -телевизора ми ще е (ха ха -очаквам го следващата седмица ) Филипс -9704 -ако и това ще е от значение.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Сигма чиповете са значително по-скъпи и самата фирма има голям опит в тази сфера .Реалтек са голямо име в комп.бранш и почти всички нови плеъри излизат с техни чипове , който са доста перспективни , но все още се развиват .В действителност този вид плеъри са алтернатива на блу-рей плеърите , понеже филмите им са все още скъпи , но цените падат , а качеството е " убиец " !Ресивър - задължително с кодеци за HD звук !Най-популярните плеъри у нас са с цени между 180-400лв. , не че няма и по-скъпи , но всеки решава сам за себе си от какво има нужда !

12. Тук е от
    Dec 2009

Извинявайте, че пак ще питам, но се намеси и съпругата в спора та искам и тя да прочете вашите мнения. WD Tv live за цена около 240 лева или Diva Full HD за около 299 лева. Нека всеки напише кой от двата би взел за себе си ако има парите и трябва да избере точно между тези два модела Още веднъж извинения за досаждането, но вярвам че някои хора ще ме разберат .....

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Първо - Дивата може да се вземе за 285 лв. от магазина на Дейзи / ако си от София де /.Тя е по-удобна - слагаш твърд диск вътре и записваш на воля каквото искаш и можеш да го гледаш където искаш !Но ти имаш вече външен диск , така че за тебе май ще е по-добре WD TV Live !И двата плеъра си имат предимства и недостатъци , но всеки има лични предпочитания !WD нямат плеър за вътрешен диск , понеже са един от най-големите пройзводители на хард дискове - вътрешни и външни и трябва да си продават стоката !

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dry19
    Извинявайте, че пак ще питам, но се намеси и съпругата в спора та искам и тя да прочете вашите мнения. WD Tv live за цена около 240 лева или Diva Full HD за около 299 лева. Нека всеки напише кой от двата би взел за себе си ако има парите и трябва да избере точно между тези два модела Още веднъж извинения за досаждането, но вярвам че някои хора ще ме разберат .....
    Аз винаги ще поддържам мнението, че плеър с място за диск е по-добрия вариант.
    Не знам само как стоят нещата с поддръжката на софтуера при този модел.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Аз също мисля че със вътрешния хард е по-добре, но въпреки това не съм сигурен, защото при евентуално качване на нови файлове ( при мен доста често занимание ) ще се наложи пълно разкачване за отнасяне към ПС-то, иначе се отнася само външния хард. При положение че има вътрешен обаче може би бих качвал нови неща по-рядко. Не знам. (Имам WD втората генерация и съм много доволен.)

Още Дивата има ХДМИ кабел в комплекта, което не е зле. Мрежовите функции не бих ги ползвал, затова избрах обикновеното WD, не Live.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mihof33
    Аз също мисля че със вътрешния хард е по-добре, но въпреки това не съм сигурен, защото при евентуално качване на нови файлове ( при мен доста често занимание ) ще се наложи пълно разкачване за отнасяне към ПС-то, иначе се отнася само външния хард. При положение че има вътрешен обаче може би бих качвал нови неща по-рядко. Не знам. (Имам WD втората генерация и съм много доволен.)

Още Дивата има ХДМИ кабел в комплекта, което не е зле. Мрежовите функции не бих ги ползвал, затова избрах обикновеното WD, не Live.
    Защо трябва да разкачаш вградения диск? Ако ти е бавно да копираш по мрежата свързваш плеъра с USB кабел и копираш с 20MB/s.
    Хубавото е, че като имаш торент клиент на плеъра рядко ще ти се наложи да прехвърляш неща от компютъра.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Мислех че ще откача целия плеър, не е до ПС-то та да може направо с кабела да стане. За торент клиента - не зная, може би съм консервативен, но пак бих си ползвал ПС-то за тая цел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 118 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе