Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 9 от 118 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на пазара в момента.

Не е точно така , доста хора имат такива плеъри и си гледат филми , бих казал без грижи .Всики нов ъпдейт на софтуера е добре дошъл и се слага лесно . Кой е тоз нов модел на WD ? Той модела се продава в Европа , даже и румънците го имат , и си възпроизвежда dts , но явно Мултирама ще го продават догодина и не се знае на каква цена !

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Не е точно така , доста хора имат такива плеъри и си гледат филми , бих казал без грижи .Всики нов ъпдейт на софтуера е добре дошъл и се слага лесно . Кой е тоз нов модел на WD ? Той модела се продава в Европа , даже и румънците го имат , и си възпроизвежда dts , но явно Мултирама ще го продават догодина и не се знае на каква цена !
    Ами както казах незнам и неразбирам и затова ти цитирах думите на момчето от магазина. Надявам се наистина да възпроизвежда звука без проблеми. Иначе като че ли съм се насочил към WD??? Просто за него чух първо и по "закона за първия" .... Ако смяташ, че някой от другите модели е по-добър и си заслужава повече ... кажи. WD бил най лесен за такъв тип разбирачи като мен - "пускай и гледай без много да ровиш" :-))

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на &#

@dry19 -> не се заблуждавай, че ще се появи такъв някакъв "нов" плеър, на който всичко ще му работи от раз и няма да се налага да се ъпдейтва. Практиката досега е показала, че такъв плеър не съществува за съжаление. Това може да стане ако фирмуерът им стане изцяло "open source", а такива изгледи засега няма !

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Мда, плеъра е точно този но втора генерация. Не живея в БГ и го имам вкъщи, наистина ДТС-а работи без проблеми. Тук можеш да видиш главните разлики на външен вид.

Пишат още че втора генерация са моделите:

WDBABG0000NBK-EESN
    WDBABF0000NBK-NESN

Моя е първия. Някъде четох че е и с по-нов процесор, не зная дали е вярно. Плеъра работи без насичане на нищо, дори и 1920х1280 .mov трейлър който насича на компютъра, върви все едно съм пуснал мизерна МП3-ка. Друго ако те интересува - питай.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , dry19 , WD TV е добър избор , но си вземи 2-та генерация , която има dts декодер .

Колега mihof33 , първия е за Европа , чиповете са различни / втория има Сигма 8655 /.Би ли казал приблизителната цена в евро , че тези чешки крони ме объркват ?

7. Тук е от
    Dec 2009

Благодаря на всички които се включиха. Ще потърся версията която препоръчвате и така ще карам. В крайна сметка пък и аз няма да пускам кой знае какво, така че се надявам да са ОК нещата.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Еми цената е 2260 чешки крони, по днешния банков курс е 170лв. или 86,59 евро. За това което може плеъра мисля че е много добра цената. аАз много мислех дали този или на Асус плеъра (ASUS O!Play), ама WD е с 2 USB-та а за Асус-а не разбрах дали поддържа субтитри на Бг, та лесно реших. мда проблем е че и втората генертация не чете вградени във видео файлове субтитри и не ще и той да чете sub субтитри, ама тва са си бели кахъри. Малко загрява дори и като не работи, решението е да стои изправен, тогава и при по-продължителна работа е приемливо топъл. Друго не се сещам.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dry19
    Ами както казах незнам и неразбирам и затова ти цитирах думите на момчето от магазина. Надявам се наистина да възпроизвежда звука без проблеми. Иначе като че ли съм се насочил към WD??? Просто за него чух първо и по "закона за първия" .... Ако смяташ, че някой от другите модели е по-добър и си заслужава повече ... кажи. WD бил най лесен за такъв тип разбирачи като мен - "пускай и гледай без много да ровиш" :-))
    Че то този модел на WD го има отдавна и тука - WDTV Live. Няма проблем с DTS звука, подкарва 99% от всичко, което би могъл да свалиш от интернет, има си БГ субтитри и е точно за хора, които не им се занимава да ръчкат по плеъра, а просто да гледат.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Lazarus18 , колега , не става въпрос за WD TV Live , а за WD TV 2 генерация , с dts декодер и чип Сигма 8655 като на WD TV Live , но без мрежови функции !

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Lazarus18 , колега , не става въпрос за WD TV Live , а за WD TV 2 генерация , с dts декодер и чип Сигма 8655 като на WD TV Live , но без мрежови функции !
    Да, разбрах, че за него става дума, но като го има единия и му върши работа за какво трябва да чака.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Идеята беше , че човека иска евтин плеър и мрежовите функции не са му приоритет и затова WD TV 2gen е по-добрия избор за него .Иначе съм съгласен , защо да чака като стоката е има на пазара , а между другото не се знае каква ще е цената в БГ .Иначе е 85-90 евро без транспорт до БГ !

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Така като се замисля се чудя, дали не е по-добре да взема TV live като съм тръгнал и аз "барбар Петко с мъжете". Да не вземе пък след време да се окаже, че някоя функция е полезна??? Какво ще ме посъветвате да отделя ли малко повече пари или да чакам за втората генерация? Основния ми проблем е че наскоро си взех и обзаведох апартамента и НЕ искам да пускам кабели. Компа и съответно нета са в едната стая, плейъра ще бъде другата, така че има ли нещо безжично, посредством което да използвам TV live без да се налагат допълнителни кабели, та се чудя, изобщо заслужава ли си при условие, че не съм много на "ти" с такава техника.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То безжично има , но няма да ти върши работа при 1080р .Ако отделиш малко повече пари наистина ще си вземеш плеър с повече функции .Тази техника не е сложна и се явява пряка конкуренция на блу-рей формата , при който самите филми са все още скъпи , а при плеърите си ги сваляш от нета безплатно , засега ! При мен компа с нета е в едната стая , но в другата е лаптопа и плеъра , като лаптопа си има безжична връзка с нета !

17. Тук е от
    Dec 2009

Значи да тичам за WD TV Live ??? И да се огледам за устройство за минаване към безжичин нет ...

18. Тук е от
    Jan 2009

DIVA FullHD Multimedia player може да синхронизира тайминга на субтитрите според речта, независимо дали са вградени или външни, включително sub-format, с копчето за избор на език на субтитрите. Досега така си оправих шест филма. Не съм се интересувал от нов фърм, защото не ми се налага, с DTS никога не е имало проблем. Няма плейър, който безжично да плейва безпроблемно 1080p. TV-то трябва задължително да ти е 1080p, аз вече свикнах да гледам само на 100Hz.
    Предимството на Дивата е, че има вграден карта-четец (ползвам го за разглеждане и прехвърляне на снимки и HD-видео), освен това дава възможност за вграждане на вътрешен диск до 2 TB, което подобрява мобилността и изравнява разходите като цяло за устройството с тези, които ще направиш за моделите, към които си се ориентирал. В крайна сметка същата цена, но получаваш повече. Аз си взех диск 1,5 TB за 170лв., 5400 -да грее по-малко. Купих плейърчето преди месец и половина от офиса на производителя за 288 лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 118 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе