Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 7 от 118 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на пазара в момента.

@Vanquished -> като слушаш музика от CD/DVD плеър къде имаш там екулайзер ? Вие какво очаквате от един софтуерен такъв на един плеър ? Да започне да се чува звукът със 110 db динамика или какво ... Решението е в един качествен усилвател/ресийвър със собствени корекции, хубави боксове и това е. Ако ползвате компютърни боксове или посредствени озвучителни системи и господ да дойде да ви пее, пак няма да стане. Не пишете обаче врели-некипели !

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Хубаво е да четеш малко преди да пишеш ТИ "врели-некипели" ! Къде съм казал,че имам нужда от еквилайзер?
    Освен това в сигнатурата ми пише какви са ми "боксовете"... ,но по-скора са ОТ . "Боксовете" си ги правят ентусиасти с 15" авто-говорители и пиезо за високите.
    ПП Хубаво е да смекчиш резкия си тон,който е характерен за повечето ти постове!

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на &#

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    Хубаво е да четеш малко преди да пишеш ТИ "врели-некипели" ! Къде съм казал,че имам нужда от еквилайзер?
    Освен това в сигнатурата ми пише какви са ми "боксовете"... ,но по-скора са ОТ . "Боксовете" си ги правят ентусиасти с 15" авто-говорители и пиезо за високите.
    ПП Хубаво е да смекчиш резкия си тон,който е характерен за повечето ти постове!
    Това което съм написал накрая не се отнася персонално към теб, а е в множествено число. Тонът ми е такъв поради това, че никой не чете това което е написано вече. Ако съм те засегнал нещо извинявай, но нищо лично. Ти също чети преди да питаш, това е най-лесно !

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Конкретно на моя въпрос отговор не съм срещал написан някъде...
    Отдавна се чудя как би се сравнил някой от новите модели плеъри с Realtek чипове като звук с вграденото аудио на PC ,alc888 например .. по-зле,еквивалентно или по-добре(съмнително ? )

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Сам от себе си такъв плеър не може да изкара звук , трябва му " външна " помощ , която може да бъде доста разнообразна и с доста различни звукови възможности . Така че , звука може да бъде по-зле , еквивалентен или по-добър .

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Е ако е пуснат стерео по аналоговите изходи нали излиза нещо?Просто питам,ако на някой му се занимава А/В тест с плеъра и ПЦ(лаптоп) с вградено аудио.Много ясно ,че ако се включи във външен дак звука ще е много по-добър.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не съм правил такъв тест , но като си пусна музика / flac примерно /директно през лаптопа и като пусна същата музика през плеър на домашната уредба има разлика в звука и то в полза на плеъра . Същота важи и за филми , особено ако звука е ДТС !

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Ето,това ме интересуваше.Благодаря.

11. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Ето,това ме интересуваше.Благодаря.
    Теоретично не трябва да има разлика, защото сигнала не е обработен. Може би има разлика между различните файлови формати или компресии. Но съм убеден, че при еднакви други условия няма разлика.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Теоретично не трябва да има разлика, защото сигнала не е обработен. Може би има разлика между различните файлови формати или компресии. Но съм убеден, че при еднакви други условия няма разлика.
    Те вадят вече аналогов звук. Нормално е да има разлика.

13. Тук е от
    Nov 2009

Кой от всичките може да плейва безпроблемно и безжично от компа, без това да изисква донгъл, който не мога да намеря лесно на пазара?
    Кой от всичките, който отговаря на горните условия, има лесно меню като за технически кроманьонец като мен?
    Или да взимам пуканка и да не правя експерименти?
    В какво се изразява предимството на харддиск в устройството?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Досега няма плеър, който безпроблемно да плейва по безжична мрежа. За Попкорн-а има донгъл, работи нормално, но скоростите са прекалени ниски за сриймване на нещо HD.
    Ако толкова ти е важен безжичния пренос по-добрия вариант е да направиш мрежа с 2 рутера или аксес поинт и в плеъра да влиза пак кабел, а те да си коминикират безжично. Не е много по-скъпо, а е много по-бързо и стабилно.
    Във Popcorn Hour C-200 вече са предвидили място на дъното за Wi-Fi карта, което звучи обещаващо. Защото аз добра мрежа, изградена на USB адаптери не съм виждал.
    Плюса на вградения диск е удобството всичко да ти е в плеъра без да се разнасяш с кабели и дискове за всяко нещо до компютъра.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Много сложен въпрос , колега !1080р са проблемни при безжичен пренос , за SD сигнал и по-малки резолюции плеърите се справят.Общо взето менютата са еднакви - всички плеъри използват Линукс .Вътрешен хард диск е нужен за работата на някои приложения .Пуканката е много добър избор , но си остава с висока цена в сравнение с плеърите , които използват чип на Реалтек .

17. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря!
    Изглежда, че трябва да уточня още неща, за да получа компетентното ви мнение.
    За безжичната връзка е ясно.
    Идеята е плеъра да бъде в спалнята.ДВДто в другата спалня. В хола предстои подмяна на ТВ, но се чакат новите плазма модели на Панасоник и това ще се случи най-вероятно на есен.Нали уж ще бъдат "Куро" вече.Там се гледа най-малко за сега, но компютърът е там. Тогава ще се вземе Дрйймбох за новото ТВ.
    В същото време не ми се опасва с жици апартамента.Не искам и да разнасям устройството. Имам преносим хард диск, който ползвам с ДВД.Не е проблем да се вземе и един зелен хайвер на WD, ако трябва да се слага харддиск.
    Как и с какво да си реша задачата, ако съм успял да я опиша правилно?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мрежа с прилична скорост може да постигнеш и по още един начин. С т.нар. Homeplugs. Ползваш електрическата мрежа за пренос на информация. Постига се около 80MBit/s връзка, която е достатъчна за 720р.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 118 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе