Мерси за всички мнения. Главата ме заболя от сравнения, поръчах го току що от Дигитален свят, пък да става каквото ще.
exobg, Ще си изтегля в такъв случай последната официална версия на фърма и няма да го бърникам излишно, щото не искам да го уча да прави кафе, важното е то да бачка за мен, а не обратното. А за Ютюба, все пак има ли някакъв шанс пак да тръгне, ще ми е много полезен ако го има.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Първоначално публикувано от ranis5
 Първоначално публикувано от ranis5   си променят кодека за flv (ако някой го интересува нека пак пише на лично). По голям шанс имаме, ако има начин да се прати заявката до Youtube, която превклюва всички видеота на HTML5, което означава youtube да ни ги праща в mp4 (без значение ogg theora или (засега безплатния) x264), а плеъра да прихваща новите линкове. Това мисля, че седи само в кукитата, но да не забравяме, че плеъра няма браузър, а само ползва такава библиотека, която не е ясно дали поддържа HTML5. Тук пак ще кажа, че ми е все тая дали ще има или няма стрийминг от youtube. Мога да се прежаля да ги пускам от псе-то. И без това писането с дистанционното на виртуалната клавиатура не ми е от най-любимите дейности при работа с плеъра. Има доста други неща, на които програмистите на фърма могат да обърнат внимание и се ползват доста повече.
 си променят кодека за flv (ако някой го интересува нека пак пише на лично). По голям шанс имаме, ако има начин да се прати заявката до Youtube, която превклюва всички видеота на HTML5, което означава youtube да ни ги праща в mp4 (без значение ogg theora или (засега безплатния) x264), а плеъра да прихваща новите линкове. Това мисля, че седи само в кукитата, но да не забравяме, че плеъра няма браузър, а само ползва такава библиотека, която не е ясно дали поддържа HTML5. Тук пак ще кажа, че ми е все тая дали ще има или няма стрийминг от youtube. Мога да се прежаля да ги пускам от псе-то. И без това писането с дистанционното на виртуалната клавиатура не ми е от най-любимите дейности при работа с плеъра. Има доста други неща, на които програмистите на фърма могат да обърнат внимание и се ползват доста повече.