е махни си първо защитни стени и антивирусни работи, за да си сигурен че те не пречат, при мен влизам в УпнП и след 4-5 сек излиза сървъра
е махни си първо защитни стени и антивирусни работи, за да си сигурен че те не пречат, при мен влизам в УпнП и след 4-5 сек излиза сървъра
При мен е около 1-1,2Мб /Wi-fi през три стени/. С новата скорост на нета ми обаче не съм пробвал, защото съм с фирмуера от Mede8er и няма торент клиент.
Моля, кажете къде се намира магазина на фирма Дейзи.
Този плейър ми харесва.
И каква е разликата между модела от 210 лв. и 149 лв.?
Принципно един и същи ли е процесора или има разлика?
Ако е само заради WIFI дали си струва разликата в цената?
Модела от 149 лв. далнмиксва DTS?
Благодаря!
Разликата между процесорите е че Realtek 1055 няма мрежови функции. Има downmix.
Седалището на фирмата е тук: Община Столична; ПК 1113; Населено място гр. София; Район р-н Изгрев; ул. ТИНТЯВА 15-17
Магазина им не знам къде е![]()
Може ли някой да ми каже как да пусна субтитрите на кирилица? На интерфеиса сам сложил БГ, на субтитрите е кирилица, а той все на китайски ги показва? И на гръцки да ги сложа паккитайски излиза? Моля за помощ
там където си избрал Кирилица, под него има Auto detect Encoding и го слагаш на изключено
Може ли някой да даде повече информация какво съдърйа Metafeeds и какви проблеми създава с последия фирмуер на Дивата? Някой беше писал, че изчезнало времето? Има ли начин да се пускат .asx, .m3u, .pls, .xfps ?
Въобще има ли някой който да е подкарал Metafeeds на последния официален фирмуер? Файловата система не е ли read-only?
Е работи ми metafeeds , но изчезна времето , качи ми се по стандарния си начин както е в 75 страница
Тръгва си нормално Metafeeds (по описания от теб начин) и YouTube си го има работещо там стига някой да се поразрови в страничката на Metafeeds в която се е регистрирал и да си ги вкара във фаворити - второто меню което се появява на мястото на picasa (а самата пикаса отива на трета позиция). Във фаворити нещата се появяват след като в страничката на Metafeeds (от браузера на компютъра не в Divata) кликнеш върху звездичката. После воала, когато цъкнеш на менюто favorites в Divata вече го има. Е не всичко работи но са хиляди и доста от тях работят включително Vbox ,YouTube, няколко версии на времето, трейлъри.. има даже и xxxПървоначално публикувано от amonev
Вярно че тръгнах директно с официалния нов бутлоъдър от Diva-та и после качвах подред всички фирмуери за да ги разгледам но накрая се върнах на най-новия официален Diva фирмуер (r4821) и тогава сложих на него Metafeeds и стана от раз
Оригиналния YouTube изчезва от менюто на първата позиция но в Metafeeds го има също и е абсолютно същия като оригиналния и работи абсолютно идентично. Ако не Ви харесва префлашвате с оригиналния фирмуер и се връщате в изходна позицияПървоначално публикувано от litoff
Аз тъкмо бях се подготвил да го направя и се поразрових в WEB страничката на Metafeeds и видях че има доста интересни неща и след като си ги настроих се отказах. Pikasata се измества една позиция назад (3-та) и си работи както преди.
Интересно, значи Дивата не е с новата файлова система, която е read only и не може да се инсталира нищо, както е на Playon/Mede8er.
На това не бях обърнал внимание когато тествах новия фирмуер.
Първоначално публикувано от amonev
Това за оригиналния нов фирмуер на Diva-та не е лошо, значи може да я модифицираме (добавяме приложения). И друго не се наложи и да заменям шрифта с обикновен Ariel може би с новия бутлоадер се освобождава повече място. С новия фирмуер на Diva-та плейнах повече формати отколкото с другите фирмуери. Особенно се ядосах че не тръгваше този релииз https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=243397&hit=1 на филмчето от IMAX на алтернативните фирмуери а само с новия на Divata тръгна със звук и картина и това наклони везните към него.