Страница 113 от 119 ПърваПърва ... 63103111112113114115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

е махни си първо защитни стени и антивирусни работи, за да си сигурен че те не пречат, при мен влизам в УпнП и след 4-5 сек излиза сървъра

2.  

3. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

При мен е около 1-1,2Мб /Wi-fi през три стени/. С новата скорост на нета ми обаче не съм пробвал, защото съм с фирмуера от Mede8er и няма торент клиент.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Тук е от
    Dec 2009

Моля, кажете къде се намира магазина на фирма Дейзи.
    Този плейър ми харесва.
    И каква е разликата между модела от 210 лв. и 149 лв.?
    Принципно един и същи ли е процесора или има разлика?
    Ако е само заради WIFI дали си струва разликата в цената?
    Модела от 149 лв. далнмиксва DTS?

Благодаря!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Разликата между процесорите е че Realtek 1055 няма мрежови функции. Има downmix.

Седалището на фирмата е тук: Община Столична; ПК 1113; Населено място гр. София; Район р-н Изгрев; ул. ТИНТЯВА 15-17

Магазина им не знам къде е

7. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Може ли някой да ми каже как да пусна субтитрите на кирилица? На интерфеиса сам сложил БГ, на субтитрите е кирилица, а той все на китайски ги показва? И на гръцки да ги сложа паккитайски излиза? Моля за помощ

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

там където си избрал Кирилица, под него има Auto detect Encoding и го слагаш на изключено

10. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Много благодаря

11. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Може ли някой да даде повече информация какво съдърйа Metafeeds и какви проблеми създава с последия фирмуер на Дивата? Някой беше писал, че изчезнало времето? Има ли начин да се пускат .asx, .m3u, .pls, .xfps ?

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Въобще има ли някой който да е подкарал Metafeeds на последния официален фирмуер? Файловата система не е ли read-only?

13. Тук е от
    Jun 2010

Е работи ми metafeeds , но изчезна времето , качи ми се по стандарния си начин както е в 75 страница

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Въобще има ли някой който да е подкарал Metafeeds на последния официален фирмуер? Файловата система не е ли read-only?
    Тръгва си нормално Metafeeds (по описания от теб начин) и YouTube си го има работещо там стига някой да се поразрови в страничката на Metafeeds в която се е регистрирал и да си ги вкара във фаворити - второто меню което се появява на мястото на picasa (а самата пикаса отива на трета позиция). Във фаворити нещата се появяват след като в страничката на Metafeeds (от браузера на компютъра не в Divata) кликнеш върху звездичката. После воала, когато цъкнеш на менюто favorites в Divata вече го има. Е не всичко работи но са хиляди и доста от тях работят включително Vbox ,YouTube, няколко версии на времето, трейлъри.. има даже и xxx
    Вярно че тръгнах директно с официалния нов бутлоъдър от Diva-та и после качвах подред всички фирмуери за да ги разгледам но накрая се върнах на най-новия официален Diva фирмуер (r4821) и тогава сложих на него Metafeeds и стана от раз

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    А оригиналния YouTube на Дивата работи ли? както и Flickr i Picasa след инсталиране на metafeeds? Въпроса е какво разваля
    Оригиналния YouTube изчезва от менюто на първата позиция но в Metafeeds го има също и е абсолютно същия като оригиналния и работи абсолютно идентично. Ако не Ви харесва префлашвате с оригиналния фирмуер и се връщате в изходна позиция Аз тъкмо бях се подготвил да го направя и се поразрових в WEB страничката на Metafeeds и видях че има доста интересни неща и след като си ги настроих се отказах. Pikasata се измества една позиция назад (3-та) и си работи както преди.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Интересно, значи Дивата не е с новата файлова система, която е read only и не може да се инсталира нищо, както е на Playon/Mede8er.

На това не бях обърнал внимание когато тествах новия фирмуер.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Интересно, значи Дивата не е с новата файлова система, която е read only и не може да се инсталира нищо, както е на Playon/Mede8er.

На това не бях обърнал внимание когато тествах новия фирмуер.

Това за оригиналния нов фирмуер на Diva-та не е лошо, значи може да я модифицираме (добавяме приложения). И друго не се наложи и да заменям шрифта с обикновен Ariel може би с новия бутлоадер се освобождава повече място. С новия фирмуер на Diva-та плейнах повече формати отколкото с другите фирмуери. Особенно се ядосах че не тръгваше този релииз https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=243397&hit=1 на филмчето от IMAX на алтернативните фирмуери а само с новия на Divata тръгна със звук и картина и това наклони везните към него.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе