За мен наи добрия фирм е последния на ( Iconbit ) последния на предния пост Всичко му варви също и има и промяна в някои кодеци няколко филми които неможех да ги отворя с предишните фирмоери сега се отварят А сам пробвал почити всички фирмове досега каде са излизали Такаче престанете с екпериментите и слагаите него

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Първоначално публикувано от veselintonev
 Първоначално публикувано от veselintonev  

а си е нормален divx - usupported format дава. За ето това става въпрос
 а си е нормален divx - usupported format дава. За ето това става въпрос  Започвам да си мисля че нашата дива върви в грешна посока... оправят едно а развалят друго... В последния релийз и звука не работи коректно... та вече не знам за какво да го ползвам това устройство... за тези пари един нормлен компютър плюс едно джиджано дистанционно щях да си взема... то звук няма читав, това не плейва онова не плейва, мрежата прекъсва, торента забива
 Започвам да си мисля че нашата дива върви в грешна посока... оправят едно а развалят друго... В последния релийз и звука не работи коректно... та вече не знам за какво да го ползвам това устройство... за тези пари един нормлен компютър плюс едно джиджано дистанционно щях да си взема... то звук няма читав, това не плейва онова не плейва, мрежата прекъсва, торента забива