Bravia Sync Menu не намира никакви устройства които да може да командва когато HDMI кабела на Дивата е включен в ТВ-то. Когато го извадя веднага си намира DVD-то. Току що пробвах и с руския фирмуер, същата работа.
Bravia Sync Menu не намира никакви устройства които да може да командва когато HDMI кабела на Дивата е включен в ТВ-то. Когато го извадя веднага си намира DVD-то. Току що пробвах и с руския фирмуер, същата работа.
С iconBIT торента наистина може би е малко по-стабилен, но само като е ограничен даунлоада на 400. Иначе няма нищо по-различно от фирма на Дивата. На Metafeeds не ми приема юзера - не знам какво му стана. Ще го тествам още малко и май ще си върна оригиналния фирмуер
Здравейте,
Моля, споделете с този последен фирм на iconBit, работят ли интернет радиата и Метафийдс?
Преди една година бях голям ентусиаст и пробвах почти всеки фирм, който излизаше, но сега ми омръзна да слагам нов, и след това да си връщам стария, защото новия не ме устройва
Или щом сегашния си ми върши работа, да си карам с него и готово
Поздрави и Благодаря !
е не може програмите, да вървят свободно, трябва права за всички програми, но дори и с права (които се плащат) пак не може свободно. това беше демо и тест, може на нова год. пак
Не пускай поредни постове!
Крис
iptv.bg - какъв е номера да се изкара?
/нов съм още ... /
На Diva фирмуер (r4821) някой пробвал ли е това за смяна на системния фонт
При мен нещо не се получава
Change system font option in Setup – System menu
Change System Font -- Automatically picks up font.ttf on boot up. -- Place font.ttf in folder called "Resource" on HDD or USB or SD Card on root
след рестарт на приемника фонта се смени
Благодаря
Преди малко си поръчах Дивата през сайта ,дано ми я доставят на 31 Декември,ако ли не ,ще е чак догодина!
Здравейте,
И аз преди три дни се сдобих с този плеър и сега правя първи стъпки. Прочетох повечето постинги във Форума и ще Ви споделя моите първоначалните впечатления /купих си го с оргиналния WiFi донгъл , ползвам рутер DLink DIR-615 , който е N стандарт/.
- при подкарването беше с оргиналния фърм на който добре знаете не работят повечето функции и съответно го ъпдейтнах до оргиналния фърм v4821, BT вдигна скорост до 0.5 MB/s което е доста ниска тъй като на PC то ми същите торенти стигат до скорост 5MB/s , като по време на работа на BT Wifi връзката постоянно се разпада и DIVA-та работи зле /накъсва и дори забива!!!/. Когато изключа BT нещата се стабилизират , но трансфера между PC-то ми и DIVA-та е доста нисък /около 0.3 - 0.5 MB/s - което за N стандарт си е направо отчайващо!!/
- сложих му фърма на iconBit r5059 / http://www.iconbit.ru/descr/100093/f...3.41.r5059.zip / , който е последния и нещата изглеждат доста по добре, разбира се пак има проблеми с торента, затова го изключих. Но WiFi- то се държи доста по добре, скороста на трансфер в домашната мрежа достига до 2MB/s /което е доста под N стандарта, дори и под G , но като чета във форума тази е скоростта за момента която се достига??/ , при копиране на данни по време на плейване филмите не насичат и не ми е забивал. При едновременно копиране на данни от мрежата и плейване на видео по мрежата се държи също стабилно не насича и не забива /скоростта на трансфер в този случай е около 1-1.5 MB/s/
Изчетох доста неща във Форума , но не можах да разбера от по-старите ползватели на DIVA-та , кой фърм се е държал най- добре и има ли смисъл да сменям този на iconBit r5059 , ако може някой да ми предложи друг тъй като смятам да експериментирам да намеря стабилния, като най- вече ми трябва добра скорост за трабнсфер в домашната мрежа /да го ползвам като NAS/ и стабилно да се държи WIreless-а??
Мерси предварително, и ще споделям последващи тестове за машинката
От 3 дни насам чак днес ми тръгнаха нещата нормално с фърма на iconBit r5059.
На 2TB съм направил линукски ext3 дял около 1TB, монтирал съм го в /tmp/hdd/volumes/HDD1/ext3. Виждам го от менюто на дивата и по самбата. Трансфера от компютрите към дивата е 4.5 - 4.7 MB/s.
Рестартирал съм десетки пъти и не съм сигурен, че този добър резултат ще го повторя.
Мисля, че reboot по телнета, стоп с червения бутон от дистанционното и изключване с издърпване на захранващия кабел са три различни неща и плеяра се стартира (и държи) по различен начин.
Самбата се държи според сезона, както си иска. Най-често от дивата мога да браузвам компютрите, но от тях дивата се вижда само като устройство, но не и диска. И ето на 30.12.2010 стана коледно чудо та тръгна всичко.
Тази година се моля да не забие или да не се рестартира. Ако имам късмет няма да я гася и догодина.
Ако някой друг трагично препатил форумджия иска да обсъдим тези болки може да ме потърси на лични или скайп: kokozam.
Само последния фърм на дейзи и горния на iconBit могат да покажат видеото на този филм ********************/download.php/2317...iNNERS.torrent .
Досега никой фърм не може да гледа добре *************************/download.php?...64-AJP.torrent .
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, които пишат тук, не мога да не спомена Hell и amonev.
Моля кажете ми http://shop.topdigital.bg/index.php?...=&prod=244за тази оферта заслужа ва ли или да взема без хард като Sи закупя отделен на WD GREEN 1TB
Здравейте.
Днес се обзаведох и Аз с Дива , подкарах я смених фърма ,тръгна и хард диска-160ГБ/имам го от едно ДВД Сони рекоредер/ , но не мога да подкарам субтитрите.Все ми казва че са изключени ,а не виждам никъде опция за включването им.