Страница 116 от 119 ПърваПърва ... 66106114115116117118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Bravia Sync Menu не намира никакви устройства които да може да командва когато HDMI кабела на Дивата е включен в ТВ-то. Когато го извадя веднага си намира DVD-то. Току що пробвах и с руския фирмуер, същата работа.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2010

С iconBIT торента наистина може би е малко по-стабилен, но само като е ограничен даунлоада на 400. Иначе няма нищо по-различно от фирма на Дивата. На Metafeeds не ми приема юзера - не знам какво му стана. Ще го тествам още малко и май ще си върна оригиналния фирмуер

4. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Здравейте,

Моля, споделете с този последен фирм на iconBit, работят ли интернет радиата и Метафийдс?
    Преди една година бях голям ентусиаст и пробвах почти всеки фирм, който излизаше, но сега ми омръзна да слагам нов, и след това да си връщам стария, защото новия не ме устройва
    Или щом сегашния си ми върши работа, да си карам с него и готово

Поздрави и Благодаря !

5. Тук е от
    Jun 2010

е не може програмите, да вървят свободно, трябва права за всички програми, но дори и с права (които се плащат) пак не може свободно. това беше демо и тест, може на нова год. пак

6. Тук е от
    Jun 2010

Не пускай поредни постове!
    Крис

7. Тук е от
    Dec 2009

iptv.bg - какъв е номера да се изкара?
    /нов съм още ... /

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

На Diva фирмуер (r4821) някой пробвал ли е това за смяна на системния фонт
    При мен нещо не се получава

Change system font option in Setup – System menu
    Change System Font -- Automatically picks up font.ttf on boot up. -- Place font.ttf in folder called "Resource" on HDD or USB or SD Card on root

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Направи ли всички стъпки?

11. Тук е от
    Dec 2010

след рестарт на приемника фонта се смени
    Благодаря

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Пресен, пресен още топли най-новия фирм от Iconbit: http://www.iconbit.ru/descr/100093/f...3.41.r5059.zip

здравейте,при горния фирм какво се отваря с http://IP na DIVAta:80
    -какво име и каква парола
    не съм я ползвал тази джаджа,сори,ако въпроса е от тъпичките

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Преди малко си поръчах Дивата през сайта ,дано ми я доставят на 31 Декември,ако ли не ,ще е чак догодина!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,

И аз преди три дни се сдобих с този плеър и сега правя първи стъпки. Прочетох повечето постинги във Форума и ще Ви споделя моите първоначалните впечатления /купих си го с оргиналния WiFi донгъл , ползвам рутер DLink DIR-615 , който е N стандарт/.

- при подкарването беше с оргиналния фърм на който добре знаете не работят повечето функции и съответно го ъпдейтнах до оргиналния фърм v4821, BT вдигна скорост до 0.5 MB/s което е доста ниска тъй като на PC то ми същите торенти стигат до скорост 5MB/s , като по време на работа на BT Wifi връзката постоянно се разпада и DIVA-та работи зле /накъсва и дори забива!!!/. Когато изключа BT нещата се стабилизират , но трансфера между PC-то ми и DIVA-та е доста нисък /около 0.3 - 0.5 MB/s - което за N стандарт си е направо отчайващо!!/

- сложих му фърма на iconBit r5059 / http://www.iconbit.ru/descr/100093/f...3.41.r5059.zip / , който е последния и нещата изглеждат доста по добре, разбира се пак има проблеми с торента, затова го изключих. Но WiFi- то се държи доста по добре, скороста на трансфер в домашната мрежа достига до 2MB/s /което е доста под N стандарта, дори и под G , но като чета във форума тази е скоростта за момента която се достига??/ , при копиране на данни по време на плейване филмите не насичат и не ми е забивал. При едновременно копиране на данни от мрежата и плейване на видео по мрежата се държи също стабилно не насича и не забива /скоростта на трансфер в този случай е около 1-1.5 MB/s/

Изчетох доста неща във Форума , но не можах да разбера от по-старите ползватели на DIVA-та , кой фърм се е държал най- добре и има ли смисъл да сменям този на iconBit r5059 , ако може някой да ми предложи друг тъй като смятам да експериментирам да намеря стабилния, като най- вече ми трябва добра скорост за трабнсфер в домашната мрежа /да го ползвам като NAS/ и стабилно да се държи WIreless-а??

Мерси предварително, и ще споделям последващи тестове за машинката

16. Тук е от
    Dec 2010

От 3 дни насам чак днес ми тръгнаха нещата нормално с фърма на iconBit r5059.
    На 2TB съм направил линукски ext3 дял около 1TB, монтирал съм го в /tmp/hdd/volumes/HDD1/ext3. Виждам го от менюто на дивата и по самбата. Трансфера от компютрите към дивата е 4.5 - 4.7 MB/s.
    Рестартирал съм десетки пъти и не съм сигурен, че този добър резултат ще го повторя.
    Мисля, че reboot по телнета, стоп с червения бутон от дистанционното и изключване с издърпване на захранващия кабел са три различни неща и плеяра се стартира (и държи) по различен начин.
    Самбата се държи според сезона, както си иска. Най-често от дивата мога да браузвам компютрите, но от тях дивата се вижда само като устройство, но не и диска. И ето на 30.12.2010 стана коледно чудо та тръгна всичко.
    Тази година се моля да не забие или да не се рестартира. Ако имам късмет няма да я гася и догодина.
    Ако някой друг трагично препатил форумджия иска да обсъдим тези болки може да ме потърси на лични или скайп: kokozam.
    Само последния фърм на дейзи и горния на iconBit могат да покажат видеото на този филм ********************/download.php/2317...iNNERS.torrent .
    Досега никой фърм не може да гледа добре *************************/download.php?...64-AJP.torrent .
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, които пишат тук, не мога да не спомена Hell и amonev.

17. Тук е от
    Jul 2009

Моля кажете ми http://shop.topdigital.bg/index.php?...=&prod=244за тази оферта заслужа ва ли или да взема без хард като Sи закупя отделен на WD GREEN 1TB

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Здравейте.
    Днес се обзаведох и Аз с Дива , подкарах я смених фърма ,тръгна и хард диска-160ГБ/имам го от едно ДВД Сони рекоредер/ , но не мога да подкарам субтитрите.Все ми казва че са изключени ,а не виждам никъде опция за включването им.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе