Страница 21 от 119 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Re:DIVA FullHD Multimedia player

Няма DTS downmix. Не се знае какво точно има вътре в тази кутия... за любители на силните усещания. Аз цена никъде не видях също така. Но темата ни не е за това устройство, а за Diva, така че на bacemaci му предлагам да отвори отделна тема, ако мисли че ще има интерес. Или още по-добре някой администратор да отцепи тази.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Уточнение само:цената ми я казаха от фирмата вносител и е за дилъри;по отношение на подръжката-в момента е с най новия фирм и предстои пускането на секция за ъпдейти на сайта на Привилег.бг..Разбрах също че е тествана от техни специалисти и се е представило плеърчето повече от задоволително...но каква ще бъде цената при тях за краен потребител така и не можах да разбера

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Някой разбрал ли е дали може да се модифицира boot logoto на Дива-та? И ако е може да сподели как става.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Имах впредвид това , което си цитирал: broba: .....Master Audio : Passthrough (via S/PDIF Coaxial/Optical) - т.е. че плеъра пропуска през цифровите аудио-изходи Coaxial/Optical новия аудио формат DTS Master Audio, а аз доколкото знам, това е невъзможно - само през HDMI към ресивър със съответните декодери. Та затова питам - от къде цитираш ,че : Master Audio : Passthrough (via S/PDIF Coaxial/Optical) ?
    Прав си - информацията не е дадена коректно! Иначе HD аудио форматите минават САМО през HDMI (ver 1.3 или по високa) интерфейс, към ресивър поддържащ съответните декодери! През S/PDIF може да мине единствено AC3 и DTS. Естествено и PCM стерео.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Държах да не се заблуждава аудиторията, но колегата не ме разбра - а иначе благодаря за подкрепата на информацията. Lossles аудио-форматите настъпват все повече - почти всички BD-дискове, които имам, са в този формат (плюс конвенционално DTS, разбира се).

7. Тук е от
    Oct 2009

Ха-ха-ха! Съжелявам но ме изби на смях от тези глупости. Имал познат който работи в Дейзи!!! До сега няма върнато устройство освен 1бр. на колега от форума ...... било пълно ....... ха-ха-ха! Намери малко време да прочетеш темата, а не да се доверяваш на несъществуващите/неинформираните си познати, които няма как да имат подобна информация ДОРИ и да е истина!!!!!!!!!!!!!!!

Цитат Първоначално публикувано от bacemaci
    Малко инфо от мен по отношение на качеството на изработка!
    Бях решил твърдо да си го купя,но много съм мнителен поначало /имам горчив опит/реших да проверя как са нещата от кухнята.Та успях да се свържа с познат който работи в Дейзи и само като споменах за Дивата ме посъветва чистосърдечно да не си слагам таралеж в гащите.
    При тях било пълно със върнати за сервиз и те се опитвали да ги оправят но не се получавало..а вариант да се замени с нова машинка ..НЯМА..Каза че ако се считам за късметлия може да опитам, но съм предупреден!!!Също е на мнение че поне трябва да минат 6-7 месеца докато се наместят нещата и се отсранят проблемите от самия производител.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Darni, elcos въпросът е малко по-различен. На мен ми изписва "Неизвестен аудио формат". Не става дума за това "От къде го вади..." Кажете, ако имате впечатления?

10. Тук е от
    Dec 2009

Бе не е много смешно...брат ми работи там...от доста време..така че нали се сещаш...

11. Тук е от
    Oct 2009

Ами кажи на брат ти да дойде при мене да го информирам тогава! И предлагам ако желаеш да пордължим този безмислен диалог да минеме на "лични" а не да спамим темата в която доста хора се трудят, а не си губят времето с безпочвени коментари.

Цитат Първоначално публикувано от bacemaci
    Бе не е много смешно...брат ми работи там...от доста време..така че нали се сещаш...

12. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от broba
    Darni, elcos въпросът е малко по-различен. На мен ми изписва "Неизвестен аудио формат". Не става дума за това "От къде го вади..." Кажете, ако имате впечатления?
    Имаш ли ресивър който да може да поеме DTS-MA? Ако нямаш, и нямаш намерение да си вземаш скоро такъв, не виждам какво те притеснява... за устройството това си е наистина неизвестен формат, не знам как стои в момента положението с pass through функцията за тези формати, но се работи по въпроса, предполагам.

13. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от dsp
    Имаш ли ресивър който да може да поеме DTS-MA? Ако нямаш, и нямаш намерение да си вземаш скоро такъв, не виждам какво те притеснява... за устройството това си е наистина неизвестен формат, не знам как стои в момента положението с pass through функцията за тези формати, но се работи по въпроса, предполагам.
    Знае ли човек. Току-виж съм се "метнал" на някой с DTS-MA поддръжка.
    Но като не тръгва, човек си мисли, че нещо може да се е скапало.
    Пък и въпросът е принципен, що го пишат ако го няма?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Защото хардуера го поддържа този звук , но се иска разрешение от софтуера за да го просвири !

16. Тук е от
    Dec 2009

Ами тогава да се напише, че се иска софтуерно разрешение за просвирването!

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Е да де , ама софтуера се пише от Реалтек и те казват , че ще има тази възможност , но не казват кога !Този проблем не е само при Дива-та !И при Пуканката в началото беше така , но нещата се оправиха , но тя се продава от една година в Бг , а Дива-та от 2 месеца !Аз съм сигурен , че ще стане , явно им трябва време да се оправят документално с тези , които държат правата !

18. Тук е от
    Dec 2009

Ха дано!Чакаме...
    Да не се окаже, че тия 40 и кусур GB, свалени за 4 денонощия, са напразно.
    Да не говорим за колегите, дето разполагат с техника за просвирване на такъв формат, пък.. няма никой на входа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 119 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе