Страница 45 от 119 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Тия Jubox са голяма мъка. Аз на няколко пъти се опитвам да сложа на Popcorn-a и се отказвам. Уж да е улеснение, а то е мъка.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте!
    Имам малък проблем. След като си ъпдейтнах фирмуера с един от тези на PLAYON спря да ми работи мрежата - не може да се свърже с компютъра да гледам филми от неговия харддиск (постоянно иска парола) и за това реших да се върна оригиналния фирм. За съжаление проблема си остана, но сега се появи и друг такъв - като избера български език се включва някакъв друг.
    Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем и знае решението да ми помогне. Благодаря

4. Тук е от
    Jan 2010

Българският го докарах, но мрежата още не работи :S

В менюто ако си спомням добре трябваше да има MY Shortcuts, My Neighbors и Workgroup. При мен има само My Shortcuts и My Neighbors и изобщо не виждам компютрите в мрежата :S

5. Тук е от
    Dec 2009

А въведе ли настройките на мрежата наново?

6. Тук е от
    Jan 2010

да, не разбрах от къде е проблема, но се оправи

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Ще е добре ако някъде в началото на темата се упомене, че след произволна промяна на мрежовите настройки на Дивата и(или) на устройствата свързани към нея, трябва да има някакъв времеви интервал - приблизително 5 мин. Рестарта не е задължителен.
    Като следях постовете много хора правят правилните настройки, но не изчакват и това ги обърква.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

да, workgroup се появява в менюто само ако мрежата е активна и види компютрите в нея

10. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Така си е но който се е занимавал с мрежи и компютри би трябвало да го знае. То се забелязва че при обновяване с нов Firmware не намира мигновенно мрежовите устройства. А също така наново трябва да се добавят преките пътища (Shortcuts).

Достатъчно е... ако беше прочел малко повече как се добавят преките пътища нямаше да ти се налага да питаш такива въпроси които са коментирани вече.

11. Тук е от
    Jan 2010

да, но познанията ми по мрежи са точно толкова, колкото да си направя кабелите, да настроя рутера, да шерна хардовете и да насвяткам пароли.

12. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Ако производителя не го бе домързяло да направи едно читаво упътване...все пак, това е устройство за забавление и не трябва да се принуждаваме да учим в ТУ за да му направим настройките...

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте!
    Ще помоля за помощ ,защото вече четвърти ден си играя с плеъра и не мога да се оправя.
    При мен положението е следното. Имам служебен лаптоп с който влизам примерно в замунда ,но не мога да тегля- нямам инсталирана съответната програма. Също така ,не мога да вляза в управление на компютъра и да направя настройките за да създам мрежа,лаптопа ми е осакатен от всякъде/иска админ./ Това означава ли ,че не мога да ползвам вградения торент на DIVA,за да мога да тегля. Имам настолен комп. но в момента не мога да го ползвам защото е с прецакан Win.Той е свързан с рутер ,от който рутер получавам wifi на лаптопа. Чрез донгъла в комплекта съм свързал DIVA с рутера и до тук. Повече не мога нищо да направя защото просто не ми е ясна концепцията на всичко това ,което трябва настроя и свържа.Не мога логически да стигна до истината, постоянно срещам термини ,които нищо не значат за мен. Ще съм ви благодарен ,ако ми помогнете!
    Благодаря!
    P.S. с руски се оправям ,но с английски почти не.Имам и вграден HDD ,който си е форматиран от плеъра.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Значи, при всички положения, задаването на сваляне на торент го правя от компа към Дивата.
    Друг е въпроса, че ти не можеш да се свържеш, вероятно щото не си Админ...

16. Kx
    Kx е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Marinchev
    Здравейте!
    Ще помоля за помощ ,защото вече четвърти ден си играя с плеъра и не мога да се оправя.
    При мен положението е следното. Имам служебен лаптоп с който влизам примерно в замунда ,но не мога да тегля- нямам инсталирана съответната програма. Също така ,не мога да вляза в управление на компютъра и да направя настройките за да създам мрежа,лаптопа ми е осакатен от всякъде/иска админ./ Това означава ли ,че не мога да ползвам вградения торент на DIVA,за да мога да тегля. Имам настолен комп. но в момента не мога да го ползвам защото е с прецакан Win.Той е свързан с рутер ,от който рутер получавам wifi на лаптопа. Чрез донгъла в комплекта съм свързал DIVA с рутера и до тук. Повече не мога нищо да направя защото просто не ми е ясна концепцията на всичко това ,което трябва настроя и свържа.Не мога логически да стигна до истината, постоянно срещам термини ,които нищо не значат за мен. Ще съм ви благодарен ,ако ми помогнете!
    Благодаря!
    P.S. с руски се оправям ,но с английски почти не.Имам и вграден HDD ,който си е форматиран от плеъра.
    Няма никакъв проблем да използваш торент клиента на дивата, ако имаш интернет достъп от вкъщи на лаптопа ти. Настройването на торент клинета става с Уеб браузер само трябва да видиш какво е IPто на дивата, и го отваряш във брузера на лаптопа ти.

17. Тук е от
    Dec 2009

Кх - от DIVA в Wireless настройки ,към connection 1, с play ми показва IP Address- 192.168.1.2 ,който въведох още във вторник - това ли всъщност е IP на DIVAта. Нужно но ли е да се инсталират допълнителните пакети , като btpd, samba,unicgi.
    Благодаря!

18. Тук е от
    Dec 2009

Имам няколко предложения за добавки в новите фърмуеъри:
    1.Нормално функциониращи бутони PREVIOUS и NEXT.Сега,при аудио файлове,натискането им води само до преместването маркера седем позиции напред или назад.Ако искаш да минеш на следваща песен,трябва да използваш стрелките надолу и нагоре и бутон NEXT.Не е много удобно така.При видео файлове,трябва да ги натискаш два пъти за преминаване на следващ или предишен файл.
    2.Маркера,отбелязващ началната песен,да се премества на всяка следваща при започването ѝ.Сега стой само на едно място,а именно-първата.
    3.Подръжка на .ape формат.
    4.Еквалайзер за звука.Щом в ПлейОн! има настройки на видео картината,защо тук да няма настройки на звука?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 119 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе