Страница 47 от 119 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Пример: филм 8GB се прехвърли от компа на DIVA чрез USB кабел за около 200 минути.Чрез WiFi донгъла,Дивата при мен сваля с около 400КВ, в някои моменти пада и до 100КВ или пък качва скоростта до към 600КВ, но за кратко.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

имам въпрос. Мога ли да ползвам ДИВАта като extender за вградения Windows Media Center в Windows 7? А също така има ли начин от компютъра да пускам директно музика на дивата? Мерси

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от vikev
    имам въпрос. Мога ли да ползвам ДИВАта като extender за вградения Windows Media Center в Windows 7? А също така има ли начин от компютъра да пускам директно музика на дивата? Мерси
    Ти какво, вместо дистанционно искаш лаптопа да ползваш за такова ли? Ако има допълнителна програма на Дивата за отдалечен достъп като например при Win-a: Remote Administrator, VNC и др. може и да стане.За момента не виждам начин

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vikev
    WMP (Windows Media Player) 11 има вграден WMC (Windows Media Connect или малко по известен като UPnP) клиент и сървър (на Vista или Windows 7, на XP е версия 3.0, на другите 4.0), който би трябвало да виждаш през UPnP връзката на Дивата, стига да си шернал неща от WMP-то. За по старите (WMP) трябва да си дръпнеш от Microsoft WMC сървъра, който е безплатен. Нямам WMC (Windows Media Center) никъде тук, за да проверя с коя версия на WMP е или дали има инсталиран WMC (Connect). Ето и линк към Microsoft http://download.microsoft.com/downlo...F/wmcsetup.exe

6. Тук е от
    Dec 2009

ако скоростта на сваляне на ляптопа е 200-300кб/с ,то на дивата е някаде около 150-200кб. понякога даже стоят на нула процента въпреки че преди това са били на 70процента../файловете/,засега не е много удачно да се позва торента на дивата..си мисля

7. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

При мен повече от 1mb не качва, а на компа нормално тегля с 3,5-4mb.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

да ,нещо трудно захапва,особенно ако е било прекаснато захранването по една или друга причина

10. Тук е от
    Dec 2009

снощи правих тестове с оптичен кабел към ресивър и забелязах 4е звука не тръгва от раз особенно ако съдържанието е различно от 2.0 /стерео/,иска да прецъкам различните формати /raw,lpcm/ и тогава захапва

11. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

И при мен правеше така, когато сменях форматите не излизаше звук, когато пусках един и същ нямаше проблем...оказа се от фирма, като го смених с последния на AC Ryan и всичко си дойде на мястото

12. Тук е от
    Dec 2009

днес и аз се сдобих с оптичен кабел да пробвам има ли разлика в звука досега беше с чинчове през домашнато кино ,а и така ще си остане и за напред след като сложих оптичния кабел останових че звука е доста по слаб от преди като качество не мога да преценя , но ми сля че силата има предимство

13. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте ,

преди 2 дни исках да си взема WD USB to HDTV .. и тогава видях в мултирама този player DIVA .
    За 2 дни се разрових из форума и трябва да кажа че някои колеги тук бая са се постарали ... та се навих и аз си взех
    До тук добре .. Снощи обаче какво ли не правих и целия форум препрочетох, но не се оправих .. извинявам се предварително за въпроса понеже вие сте доста напред а аз не мога да го свържа с PC-то , но положението е:

Firmware:7.0.14 r2374 /последния мисля/
    Включвам дивата към пс-то със USB кабела - /slave usb/
    зарежда си дивата и ми дава :искате ли да изключите ? за връзка с PC ?
    давам "ок" и на TV-то изчезва менюто на дивата и се появява екран с логото Дива / и други по-малко логота на DivX . DTS . HDMI ... и тн.
    лед-чето на копчето спира да свети синьо , но вентилатора си работи /не е червено / - не знам дали е нормално !??
    и след половин минута получавам /долу дясно на toolbar-а на win Viasta / USB device not recognized ... в Manager Utility - Device Unknown .
    В my Computer - няма намерени никакви външни устройства.

Пробвах първо да вкл. дивата и после към PC-то / пробвах едновременно пробвах в различни USB-ta лаптопа / пробвах и на десктопа - същото
    като извадя кабела след малко време си зарежда отново менюто на тв-то и си светва синьото led .

не знам дали ми трябва драйвер ? не намерих някой с подобен проблем

Моля ако някой знае къде греша да ми помогне / дано да не ми е дефектна дивата

Предварително Благодаря !!!

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Имаш ли вграден вътрешен твърд диск ?Само с usb кабел ли пробва ?

16. Тук е от
    Feb 2010

да само с USB / нямам HDD
    ПС: 10x за това че се отзова и то бързо

17. Тук е от
    Dec 2009

Ако нямаш вътрешен HDD, компа няма да има какво да види...?

18. Тук е от
    Feb 2010

Да - логично / явно съм разбрал грешно някоя друга екстра на player-a ?!
    Мислех , че за разлика от " WD " дивата може да се ползва като тегли директно от PC-то и ги възпроизбежда ..

но така ли иначе мислех да взема 1 ...
    Благодаря Ви !!! ако има нещо пак ще питам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 119 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе