Не се сдържах, на първата страница , първи пост колегата Hell е обяснил от просто по просто, също и това мнение се обновява от него много често, ако пак не ви е ясно, купи си видеокасетофон. Поздрави
Не се сдържах, на първата страница , първи пост колегата Hell е обяснил от просто по просто, също и това мнение се обновява от него много често, ако пак не ви е ясно, купи си видеокасетофон. Поздрави
Здравейте, притежател съм на този плеър от 1 седмица и съм сравнително доволен. Малко ме дразни, че няма USB порт на задния панел и като е мушнат донгъла изглежда грозно и е неудобно да се ползва съседният порт. Интересува ме мога ли да сменя screensaver-а за фърм 3240, както и начланият екран. И двата са доста грозни.
Благодаря предварително.
и аз се чудя от много време за това, така че ако се намеря някой добър човечец, който знае, моля да ни обясниПървоначално публикувано от kalits0v
а за USB портовете мога да ти дам идея - вземи си USB кабел - удължител с подходящ цвят(черен) и така ще се вижда само кабела
Съгласен съм за кабела, сега карам с един стар от друг донгъл. Но можеше да се постарят още малко
Може ли да се каже че ZOOM+ e равно на upscaling? Аз не мога да си го обясня по-друг начин, или картината автоматично излиза upscale-ната при пускането на филм с ниска резолюция??
Здравейте,
Скоро не съм писал във форума, но за съжаление не остава време за филми.
Ъпдейтнах без проблем до 2901 на Тито и гледам, когато ми е възможно.
Имам проблем с един много хубав музикален филм за Рей Чарлз - Ray.2004.1080p.HDDVD.DTS.x264-ESiR / ********************/download.php?id=6...4-ESiR.torrent /
Когато го гледам на компютъра нямам проблем, но когато го пусна от Дивата, било то през HDMI или оптиката към моя ресивър Yamaha 465 - не вади никакъв звук.
Пробвах всякакви настройки - обикновено си върви на HDMI RAW, но пробвах и с останалите, нищо не се получава.
Ако някой има впечатления да сподели - филмът определено си заслужава да се гледа и чуе.
Поздрави на всички колеги!
Да и аз имах проблеми със звука като експериментирах с фирм-ите. Според мен само v7.0.14.r2374 няма проблеми, другите фирм-ове делят звука през HDMI и coaxial/optic.Първоначално публикувано от ikarus
Ако ти се занимава върни се към стария фирм и пак пусни филма и сподели
здравейте от днес си имам дива , искам да попитам share'вам си на лаптопа , излиза ми групата на дивата и името на лаптопа обаче вътре е празно защо така „„ сичко правя както трябва а не става с виндоус 7 съм благодаря предварително
е, щом досега не си разбрал от темата как и дали става , ще те посъветвам задължително си сложи XP на лаптопа и се радвай на ДиватаПървоначално публикувано от rasimelmaz
За Виндоус не знам,но за уиндоус 7 е обяснено с картинки на първа страница как става далаверата.Прегледай го и ако тогава пак не става,във форума на ПлейОн!ХД е обяснено какво трябва да се промени в регистрите.при мен проблема беше в регистрите,но след като им смених стойностите,всичко е ОК вече два месеца.Дерзай и успех.Първоначално публикувано от rasimelmaz
Ако виждаш името на шерната папка просто изчакай известно време. На плеерчето му трябва време за да индексира папката при първоначално влизане. Понякога може да отнеме и до 15 мин. в зависимост от броя и размера на файловете намиращи се в споделената папка. След това всичко става много бързо. Ако не виждаш споделената папка, а само името на компютъра, прегледай отново всико описано за шерването на първата страница. УспехПървоначално публикувано от rasimelmaz
Вече го оправих, мерси, а да ви попитам - кой фирмуер да си сложа и кой е най добрия , искам да има всичко - youtube и т.н. Ако може ми дайте линк направо, защото с оригиналния някои филми на 60-тата минута ми блокирват. Благодаря ви предварително.
Ами пробвай с другите от 1-ва страница. ИМА МНОГО
това вече го пробвах да го инсталирам но ми остава черен екрана , и нищо не излиза доста време и го изклучвам от контакта и после само тази първата страница се появява на дивата и нищо друго не ще и пак сложих оригинала
Напиши кои филми ти блокират на 60-тата минута, това не е нормално, и не е от фърмуера.Първоначално публикувано от rasimelmaz
Обещавам да изясня ситуацията.