Страница 57 от 119 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Не се сдържах, на първата страница , първи пост колегата Hell е обяснил от просто по просто, също и това мнение се обновява от него много често, ако пак не ви е ясно, купи си видеокасетофон. Поздрави
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте, притежател съм на този плеър от 1 седмица и съм сравнително доволен. Малко ме дразни, че няма USB порт на задния панел и като е мушнат донгъла изглежда грозно и е неудобно да се ползва съседният порт. Интересува ме мога ли да сменя screensaver-а за фърм 3240, както и начланият екран. И двата са доста грозни.

Благодаря предварително.

4. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от kalits0v
    Здравейте, притежател съм на този плеър от 1 седмица и съм сравнително доволен. Малко ме дразни, че няма USB порт на задния панел и като е мушнат донгъла изглежда грозно и е неудобно да се ползва съседният порт. Интересува ме мога ли да сменя screensaver-а за фърм 3240, както и начланият екран. И двата са доста грозни.

Благодаря предварително.
    и аз се чудя от много време за това, така че ако се намеря някой добър човечец, който знае, моля да ни обясни
    а за USB портовете мога да ти дам идея - вземи си USB кабел - удължител с подходящ цвят(черен) и така ще се вижда само кабела

5. Тук е от
    Feb 2010

Съгласен съм за кабела, сега карам с един стар от друг донгъл. Но можеше да се постарят още малко

6. Тук е от
    Jan 2010

Може ли да се каже че ZOOM+ e равно на upscaling? Аз не мога да си го обясня по-друг начин, или картината автоматично излиза upscale-ната при пускането на филм с ниска резолюция??

7. Тук е от
    Dec 2007

Проблем със звука при един филм

Здравейте,

Скоро не съм писал във форума, но за съжаление не остава време за филми.
    Ъпдейтнах без проблем до 2901 на Тито и гледам, когато ми е възможно.
    Имам проблем с един много хубав музикален филм за Рей Чарлз - Ray.2004.1080p.HDDVD.DTS.x264-ESiR / ********************/download.php?id=6...4-ESiR.torrent /

Когато го гледам на компютъра нямам проблем, но когато го пусна от Дивата, било то през HDMI или оптиката към моя ресивър Yamaha 465 - не вади никакъв звук.
    Пробвах всякакви настройки - обикновено си върви на HDMI RAW, но пробвах и с останалите, нищо не се получава.
    Ако някой има впечатления да сподели - филмът определено си заслужава да се гледа и чуе.

Поздрави на всички колеги!

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ikarus
    Здравейте,

Скоро не съм писал във форума, но за съжаление не остава време за филми.
    Ъпдейтнах без проблем до 2901 на Тито и гледам, когато ми е възможно.
    Имам проблем с един много хубав музикален филм за Рей Чарлз - Ray.2004.1080p.HDDVD.DTS.x264-ESiR / ********************/download.php?id=6...4-ESiR.torrent /

Когато го гледам на компютъра нямам проблем, но когато го пусна от Дивата, било то през HDMI или оптиката към моя ресивър Yamaha 465 - не вади никакъв звук.
    Пробвах всякакви настройки - обикновено си върви на HDMI RAW, но пробвах и с останалите, нищо не се получава.
    Ако някой има впечатления да сподели - филмът определено си заслужава да се гледа и чуе.

Поздрави на всички колеги!
    Да и аз имах проблеми със звука като експериментирах с фирм-ите. Според мен само v7.0.14.r2374 няма проблеми, другите фирм-ове делят звука през HDMI и coaxial/optic.
    Ако ти се занимава върни се към стария фирм и пак пусни филма и сподели

10. Тук е от
    Feb 2010

здравейте от днес си имам дива , искам да попитам share'вам си на лаптопа , излиза ми групата на дивата и името на лаптопа обаче вътре е празно защо така „„ сичко правя както трябва а не става с виндоус 7 съм благодаря предварително

11. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от rasimelmaz
    здравейте от днес си имам дива , искам да попитам share'вам си на лаптопа , излиза ми групата на дивата и името на лаптопа обаче вътре е празно защо така „„ сичко правя както трябва а не става с виндоус 7 съм благодаря предварително
    е, щом досега не си разбрал от темата как и дали става , ще те посъветвам задължително си сложи XP на лаптопа и се радвай на Дивата

12. Тук е от
    Dec 2009

За Виндоус не знам,но за уиндоус 7 е обяснено с картинки на първа страница как става далаверата.Прегледай го и ако тогава пак не става,във форума на ПлейОн!ХД е обяснено какво трябва да се промени в регистрите.при мен проблема беше в регистрите,но след като им смених стойностите,всичко е ОК вече два месеца.Дерзай и успех.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Ако виждаш името на шерната папка просто изчакай известно време. На плеерчето му трябва време за да индексира папката при първоначално влизане. Понякога може да отнеме и до 15 мин. в зависимост от броя и размера на файловете намиращи се в споделената папка. След това всичко става много бързо. Ако не виждаш споделената папка, а само името на компютъра, прегледай отново всико описано за шерването на първата страница. Успех

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Вече го оправих, мерси, а да ви попитам - кой фирмуер да си сложа и кой е най добрия , искам да има всичко - youtube и т.н. Ако може ми дайте линк направо, защото с оригиналния някои филми на 60-тата минута ми блокирват. Благодаря ви предварително.

16. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Ами пробвай с другите от 1-ва страница. ИМА МНОГО

17. Тук е от
    Feb 2010

това вече го пробвах да го инсталирам но ми остава черен екрана , и нищо не излиза доста време и го изклучвам от контакта и после само тази първата страница се появява на дивата и нищо друго не ще и пак сложих оригинала

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

това вече го пробвах да го инсталирам но ми остава черен екрана , и нищо не излиза доста време и го изклучвам от контакта и после само тази първата страница се появява на дивата и нищо друго не ще и пак сложих оригинала
    Напиши кои филми ти блокират на 60-тата минута, това не е нормално, и не е от фърмуера.
    Обещавам да изясня ситуацията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе