Страница 48 от 119 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Можеш да гледаш файлове от pc, ама през мрежата

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

щом нямаш хард в Дивата имаш два варианта за плейване :
    - или закача външен хард към Дивата(тогава той се вижда през USB, като browse-ваш
    - или нагласяш мрежата (и Дивата и компа да са ти в домейна WORKGROUP), отваряш през компа IP-то на Дивата (директно в експлорера) , цъкаш на Visit Neighbourhood, и тогава вече компа ти е видим от Дивата, като browse-ваш, през Network и може да се плейва.

аз лично не ти препоръчвам втория начин, като ползвател на Дива смятам че най-лесно и безпроблемно е или със външен хард, в който да точиш филми/музика като е вързан на компа и да го местиш на Дивата и оттам да плейваш, или с вътрешен диск в Дивата и директно там да си точиш(копираш) и плейваш.

4. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    искам да разбера ,дали някой има идея защо не ми работи Visit Neighbor. В настройките пише "samba- в момента".При това положение ,мисля че би трябвало да може да се ползва тази опция, но като кликна върху нея ми изписва ,че страницата не може да се зареди или нещо такова.
    Друго което ме интересува е възможността да оставям Дивата да сийдва, за да ми се качи рейтинга в Замунда.В момента имам няколко изтеглени филма, като в уеб интерфейса на плеъра ги виждам в status - seeding. В същото време обаче има надпис -upload rate 0.00kB/s. Даже не съм сигурен ,дали въобще е възможно по този начин да се повиши рейтинга на юзера чрез който си закачам торентите към Дивата. Ще съм ви благодарен за съвет!

5. Тук е от
    Dec 2009

exdruida колко голям хард ще взимаш?
    Аз, моя от 1тВ, за 1 месец почти го запълних, а имам и един външен от 640ГВ...

6. Тук е от
    Dec 2009

exdruida, имай в предвид ,че след като монтираш хард в Дивата и я свържеш с USB към компа ,светодиода отново изгасва ,но този път ще виждаш харда и ще чуваш работата му. Така че ,това не дефект на плеъра .

7. Тук е от
    Feb 2010

@broba
    ми мисля да взема сега 1 от desktop--a на брат ми .. (750ГБ) че няма да мога сега да дам 200 лв. за 1,5ТБ
    да тествам само и да я подкарам ... после ще видим ...
    10x и на другите които писаха по моя въпрос

8.  

9. Kx
    Kx е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Marinchev

Друго което ме интересува е възможността да оставям Дивата да сийдва, за да ми се качи рейтинга в Замунда.В момента имам няколко изтеглени филма, като в уеб интерфейса на плеъра ги виждам в status - seeding. В същото време обаче има надпис -upload rate 0.00kB/s. Даже не съм сигурен ,дали въобще е възможно по този начин да се повиши рейтинга на юзера чрез който си закачам торентите към Дивата. Ще съм ви благодарен за съвет!
    Ако си зад firewall виж дали ти е отворен порта. Иначе Дивата при мен сийдва по-добре от колкото сваля. ( свалянаето ми е най-много до 1mb/s ъплоад съм въждал да достига 2.8 mb/s)
    Още нещо Дивата показва upload'a само на 1 торент. Трябва да ги избираш един по един за да гледаш колко им е скороста на ъплоад

10. Тук е от
    Dec 2009

а какав е порта на дивата зада го отворя,аз по никакав на4ин немога да вида лаптопа през Дивата,а иначе през лаптопа вийдам твърдиа диск на дивата и мога да правя папки там,да местя файлове и т.н.,има само един проблем,когато прехвърлям големи файлове ,и времето за прехвърляне съответно е по голямо /30 и нагоре минути/ често връзката се скапва и операциата абортира,и хаиде пак наново вече през usb

11. Тук е от
    Dec 2009

Има ли начин да се заредят субтитри от външен файл във Блу рей филм,в който липсват бг субтитри?Благодаря!

12. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от exdruida
    ми мисля да взема сега 1 от desktop--a на брат ми .. (750ГБ) че няма да мога сега да дам 200 лв. за 1,5ТБ
    да тествам само и да я подкарам ... после ще видим ...
    10x и на другите които писаха по моя въпрос
    Нали си прочел, че за да тръгне диска, ще трябва да го форматираш през Дива-та. Да не ти се сърди брат ти после.

13. Тук е от
    Dec 2009

Ако си зад firewall виж дали ти е отворен порта.

Кх- благодаря за отговора, но извинявай ,като че ли ми говориш на китайски.Ако можеш ми разясни написаното.Благодаря!

14.  

15. Kx
    Kx е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Marinchev
    Ако си зад firewall виж дали ти е отворен порта.

Кх- благодаря за отговора, но извинявай ,като че ли ми говориш на китайски.Ако можеш ми разясни написаното.Благодаря!
    Предполагам че използваш интернет пре беззичен рутер с вграден fire wall. Когото отвън пристигне заявка(пакет) за порт който не е познат на рутера той просто го блокира.
    необходимо е да му се укаже към кой вътрешен адрес да го препрати. Тези натройки са специфични за всеки рутер. Ако кажек кой ти е рутера мога да ти кажа как точно да го направиш

Diva-та използва порт 6881 за торент връззка.

16. Тук е от
    Dec 2009

Кх - ползвам рутер от ВТК "Pirelli DRG A 124G M-400-000-4-8-YA". Ще съм ти признателен за помощта! Поздрави!

17. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    щом нямаш хард в Дивата имаш два варианта за плейване :
    - или закача външен хард към Дивата(тогава той се вижда през USB, като browse-ваш
    - или нагласяш мрежата (и Дивата и компа да са ти в домейна WORKGROUP), отваряш през компа IP-то на Дивата (директно в експлорера) , цъкаш на Visit Neighbourhood, и тогава вече компа ти е видим от Дивата, като browse-ваш, през Network и може да се плейва.

аз лично не ти препоръчвам втория начин, като ползвател на Дива смятам че най-лесно и безпроблемно е или със външен хард, в който да точиш филми/музика като е вързан на компа и да го местиш на Дивата и оттам да плейваш, или с вътрешен диск в Дивата и директно там да си точиш(копираш) и плейваш.
    Аз пък ползвам изключително мрежата, не че нямам външен хард диск или флашдрайв, просто не ме кефи да претакам и разнасям данните буквално на ръка Иначе ако ще се ползва само външен диск, то има по-евтини устройства за целта... няма нужда от това.

18. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от juliusceaser
    Има ли начин да се заредят субтитри от външен файл във Блу рей филм,в който липсват бг субтитри?Благодаря!
    Некой нещо да знае?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 119 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе