Страница 98 от 119 ПърваПърва ... 488896979899100108 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re:DIVA FULLHD Multimedia Center => FAQ в 1-ви пост

Здравейте. Имам плеъра от миналата година и напоследък забелязвам следния проблем.
    След известно време (примерно 20 мин.) плейване, звука започва да гъгне с малко ехо. Незнам защо се получава така, но като спра филма от "стоп" и после "плей" от същата позиция звука се оправя. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем? Фирма е 3615, но преди не правеше така с него.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Здравейте.Моля,някой да ми каже, кой фърмуер да сложа за да нямам пробпем с подкарването на блу рей папки.До сега съм пробвал няколко и все насича или не тръгва картина.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Предлагам ви линк за сваляне на фирм версия 3620 от плеара Eboda 500 HD for all.

http://dox.bg/files/dw?a=31e153afec

Тествайте, на мен лично на първо четене ми допадна. Има работещ Youtube и доста интернет заигравки.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Благодаря,за сега и на мен ми хареса жалко само, че няма меню на български

6. Тук е от
    Sep 2010

Amonev
    При мен youtube не работи. Може би аз греша някъде но само се опитва да зареди файла и зависва. Някакъв съвет

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Никакъв проблем няма при мен, дори HD клиповете отваря. Да не е нещо интернета да ти проблемен?

пп - тези румънци са вкарали доста линкове, над 500 за клипове, филми, музика, XXX, анимация, online TV и Radio. Само дето са на румънски, но след 15-тата минута човек се ориентира

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

@ amonev

от къде го дръпна този фърм?
    искам да видя някаква допълниелна информация за него ако има ...

на сайта на e-Boda има някакви други, предполагам оригиналните, като последния е Ver r3639 / 31.03.2010

иначе попаднах на моднати
    HD_for_all_500_cipibad_v6.0a based on AC Ryan 4318 firmware http://code.google.com/p/eboda-hd-fo...a.zip&can=2&q=
    HD_for_all_500_cipibad_v6.0 based on E-Boda 3639 firmware http://code.google.com/p/eboda-hd-fo...0.zip&can=2&q=

пробвал ли си някой друг?
    не на последно място един глупав въпрос : иска ли форматиране на диска след ъпдейт с този фърм?

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Не неиска и фърма е много готин.Всичко което за сега съм пробвал го отваря, Субтитри те са много по-добри,само ако някой му добави български.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hajigeo
    @ amonev

HD_for_all_500_cipibad_v6.0a based on AC Ryan 4318 firmware http://code.google.com/p/eboda-hd-fo...a.zip&can=2&q=
    Този фирм също е много добър. Минус е единствено че субтитрите не са чисто бели като при фирма от Eboda

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Въпрос към производителя : "Ще има ли нов ъпдейт на firmware-a с работещо радио или поне на bootloader-a за поддръжка на squashfs? И да не ми се иска да го кажа, но поне да можем да ползваме чуждите разработки?

13. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Въпрос към производителя : ...............
    Изобщо не чакай отговор от производителя. Той български не знае. А вносителя, явно вече си понапълни гушката и не му пука за потребителите. Ама като сме овце в бг и принципно не си търсим правата, така ще ни клатят.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте. Първи да се похваля, че от вчера съм собственик на Дивата и тя наистина е удивителна.
    Но имам 2 въпроса към "разбиращите", защото аз не разбирам много:
    1. Когато се опитвам да плейна някое радио ми показва, че функцията е невалидна(или нещо от сорта).
    2. Искам да попитам има ли някакъв шанс на дивата да тръгнат Blu-ray филми и ако отговора е да, то какво да правя.
    С оригиналния заводски фирм съм, 1,5Tb WD вътрешен.
    Може на въпросите ми да е отговорено, но от няколко часа чета темата и вече главата ме заболя и ще бъда благодарен ако все пак ми отговорите. Лека вечер!!!

16. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Смени си фирма с някой от последните (v.4318/Mede8er 3.04v2) от първия пост. Там пише как. Прочети полезните съвети в поста - аз съм с моднат фирм за Mede8er 3.04v2 + freespace optware и от него съм най-доволен - радиото върви и плейва Блу-рей.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от NY2008
    Изобщо нечакай отговор от производителя. Той български незнае. А вносителя, явно вече си понапълни гушката и не му пука за потребителите. Ама като сме овце в бг и принципно не си търсим правата, така ще ни клатят.
    Да де, имах в предвид вносителя

18. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от turboie
    Смени си фирма с някой от последните (v.4318/Mede8er 3.04v2) от първия пост. Там пише как. Прочети полезните съвети в поста - аз съм с моднат фирм за Mede8er 3.04v2 + freespace optware и от него съм най-доволен - радиото върви и плейва Блу-рей.
    Много благодаря, наистина сега нямам проблем със Блу-рей-ите, но имам друг проблем: имам 15 музикални видео клипове на песни и когато ги пусна някои от тях не ми изкарват звук, а когато стопирам песента и я плейна отново проблема се оправя до следващата песен. Имам ресивър и домашно кино Пайнер, но съм убеден, че проблема не е от ресивъра, защото със стария фирм нямаше този проблем. Надявам се някой да има предложение и решение как да реша този проблем. Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе