Сложи си моднат от titooo 2901-там има всичко дето искаш,но е напълно излишно.
Сложи си моднат от titooo 2901-там има всичко дето искаш,но е напълно излишно.
това 2901 не ми се инсталирва незнам защо кажете ми друг фирмуер мерси
Ами...няма друго, нали искаш Youtube и другите глезотии, тоя firmware е моднат, в оригиналния 2901 няма Youtube...както казва @Juliusceaser - излишна работа!
Здравейте от 1 седмица и аз ползвам този плеър,доволен съм горе долу обаче не знам дали защото още не съм му сложил вътрешен хард и не ми работи y tuba показва клиповете обаче ни ги пуска,нито зарежда нищо,засега го ползвам с външен хард през усб,обаче забелязвам че самия плеяр е доста по шумен от харда сякаш самия вентилатор пристъргва някъде при вас как е?Още един въпрос имам може ли да се избират други уеб страници като от компютър и да се разглеждат?
ами сложиму вътрешен хард диск да и при мен вентилатора почна да шуми смазах го ама след време пак почна леко дасе чува зависи с кои фирм. си утуб варви само с фирма. на тито 2901 но по ниакога забива на дадени клипове
а за уеб страници неможе има комп за това
от менюто неможе триа дасе отвори долниа капак и дасе исключи от буксата незнам дали бива ама като го гледам не върши кои знае каква работа но опитаи даго смажеш с масло
Няма опция в менюто.
пп - моят е много тих, без да съм пипал нещо по него. Тряба хептен да си навра ухото до него, за да го чуя че работи.
Здравейте , отне ми два дни да изчета голяма част от темата и околните на нея но не намерих отговор на следното ,
Privileg и Diva - според мен са абсолютно еднакви като Hardware поне така изглеждат по снимки и функции . Така ли е ? Питам защото на мен WiFi dongle Не ми трябва, а привилега пише че има HDMI кабел към него си.
и още един въпрос Diva-та чува ли и се вентилатора като изгасиш всичко ( тоест докато нанаиш ) ? или работи само ако е загрял( плейва ? ) вентилатора ?
Благодаря ви
Дивата също има кабел !
А вентилатора при мен се чува ..но мисля че е в рамките на нормалното .
Привет,Първоначално публикувано от кosata
вентилатора работи винаги и се чува. И понеже моя нещо се разбръмча, и не можах да го търпя и да намеря нов тих - го свалих :-)
НЕ ВИ СЪВЕТВАМ ДА ПРАВИТЕ ТОВА! - Всичко си е на ваш риск !
качих Дивата на трупчета, да може да са охлажда повече отдолу, и сега карам така, колкото изкара толкова. Определено, ако си взимам някога плеър, ще бъде без вентилатор, аз слушам много интернет радиа, на тихо и тоя вентилатор ме дразнеше.
Поздрави,
П.С. Ако някой знае откъде може да се намери 4см фан с по-малко от 15дб, да сподели.
PIMP `MA DIVA !!!
може да се измисли нещо .. да си взема някой хубав вентилатор от "мултирама" / предполагам че ще се захранва със същия волтаж /
и глей к`во стаа
Абсолютно еднакви са, Privileg е марка QUELLE ..... които фалираха през ноември 2009 година. Сега Компютър 2000 - "чисти" залежалата техника от там, гарантирано няма да има ъпдейти за тази марка в бъдеще!!!Първоначално публикувано от кosata
Благодаря за отговорите, очевидно вентилатора е проблем когато няма друго включено в стаята. Кек ти каза че си махнал зверчето и очевидно засега нямаш проблеми с отоплението.. хъм значи може да си го взема и да го "модна " малко за да няма вентилатор или да му намаля оборотите я с нов такъв, я с обикновен резистор ако може... Но за мен вентилатора е - (минус) ососбенно за нещо което не би трабвало да се спира от контакта .
А относно ъпдейтите (христоботев) както се вижда от темата не се позлва много много оригиналния на Дива. Все пак ако цената на привилега и дивата съвпадне с околност до 10 лв ще си взема дива заради доброто ми отношение към дейзи, а донгъла все може да влезе в действие.
Честно казано с вентилатор бих бил по-спокоен, ама не можах да намеря този в БГ:
Scythe FAN 4x4, Mini Kaze, Silent 14db
Ако някой знае, нека сподели.
Благодаря,
За колегата с вентилатора
Тук пише че са на склад
http://www.dekada.com/catalog/40mm-n...rpm-p-673.html
http://www.dekada.com/catalog/40mm-n...rpm-p-674.html
Които ползва външен диск може и без вентилатор