Страница 38 от 119 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Абе "Дейзи" какво се бавят с издаването на нова версия. Хората притежатели на Дива се увеличават с всеки изминал ден а те какво чакат.Маняците си хакват както си искат устройствата. MyDiva скоро и той не се е вясвал да каже нещо по въпроса.
    Да кажат паролата за Админ поне да можем ние да си я модваме Той е без парола тоя хакнатия с потребител: default

2.  

3. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@BaHko -> то се загуби смисъла те да изкарат нов фирм, след като в сетъпа на последният 2901 за ПлейОн се появи "български" и не е заключен. Ти какво очакваш да има в повече в този фирм за Дивата, след като и той ще дойде оттам откъдето идва и този за ПлейОна ?

Аз лично нямам нищо напротив де, ама няма да е нещо по-различно от това което имаме в момента. А дано да ни изненадат приятно все пак.

А паролата щом във форума на ПлейОн я няма, не знам кой друг ще я каже (е, ако излезе отнякъде другаде е добре дошло). Аз каквото намерих съм го написал. Другото е "Brute Force", което не е лоша идея ;-)

4. Member
    Тук е от
    May 2003

между другото някой беше забелязал във фирма на дивата че били разменени местата на инфото за аудио и видео (което се вика с бутона Info) и беше влязло в рекуест листата за нов фирм, та интересен е факта че при Плейон инфото е ОК но само при английски, като се избере бългаски и ОО изненада пак са раменени.... защо ли или риторично това май отговаря на въпроса защо няма да има нов фирм на Дива.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2005

Hell Ти какво очакваш да има в повече в този фирм за Дивата, след като и той ще дойде оттам откъдето идва и този за ПлейОна ?
    Не може да се разсъждава по този начин, ако продаваш даден продукт с дадена марка
    Най-малкото което могат да направят е да сменят скриинсейвъра да не е PlayOn, а да е Дайзи или нещо от сорта.

6. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobybravo
    Hell Ти какво очакваш да има в повече в този фирм за Дивата, след като и той ще дойде оттам откъдето идва и този за ПлейОна ?
    Не може да се разсъждава по този начин, ако продаваш даден продукт с дадена марка
    Най-малкото което могат да направят е да сменят скриинсейвъра да не е PlayOn, а да е Дайзи или нещо от сорта.
    ДА аз искам скрийн-а ми да е "Дайзи"

Ако някой знае как да затрия всичко от Дивата и да си сложа Firmware на чисто нека сподели.Щом ще обновяваме с PlayON искам на стартиращата картинка да пише PlayON HD

7. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    @hater -> пробвал съм ги линковете и работят. Пак ги пробвам - пак работят ( и защо %26 ? нали ДДС-то е 20% ... ;-)

Той Бат Бойко го мисли ДДС-то. Нема нужда аз да върша неща, които не умея (оставям мисленето на тези дето могат и пробвам брут-форс, ако няма как иначе)
    Работят защото ползваш бозата. Ако пробваш fetch от FreeBSD или wget от Linux, ще видиш работят ли

8.  

9. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@bobybravo -> абе то хубаво да е така, но нали виждаш как е ... можеш ли да преброиш кой плеър колко клонинга има в същите или по-различни кутии ? Китайците ни докараха и до тоз хал да им се молим и да чакаме да ни напишат фирмуера ...

@BaHko -> по начина чрез изключен плеър и задържане на бутона ON/OFF се прави "чиста" инсталация на фирма (това е и Recovery процедурата), като само се запазва буутлоудъра и фирменото лого, а те мисля че могат да се сменят само чрез препрограмиране на флаш чипа.

@hater -> аз само с бозите съм на "ти" и затова не те разбрах, но ти си се оправил предполагам с кривините ...

10. Тук е от
    Sep 2002

Четох подробно модването на BTDM има голям резон в това, което са написали хората ама мисля, че ще постигна същия ефект като при копиране от мрежата. По скоро е въпрос на това да се изпробват няколко настройки при които има стабилна скорост на дърпане и нормално гледане на филм.

11. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@Filo -> винаги може да се постигне някакъв баланс, но аз съм дал препоръките си за изключване на другите задачи на плеъра с цел да няма проблеми с плейването, защото иначе на процесора му идва нанагорнище ;-)
    По принцип казват, че от 3 до 5 тегления не пречи на плейването.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Някой да е пробвал тези фирмове: http://www.datage.com.cn/index.php?s=/download

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , има разни ентусиасти дето ги правят тези работи , но както обикновено не всичко работи коректно , някои бутони не работят , функции се разминават и т. н. Но има форуми за тези работи , но иска търсене и четене !

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

имам следния въпрос :
    Възнамерявам да си купя подобно устройство HD Media Player - (засега Дивата е фаворит), но не успях да намеря дали има опция за увеличаване и намаляване размера на субтитрите ? Имам предвид фабрично заложено, управляемо от дистанционнот, а не с пипане по линукса на самото устройство.
    Мерси предварително.

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    имам следния въпрос :
    Възнамерявам да си купя подобно устройство HD Media Player - (засега Дивата е фаворит), но не успях да намеря дали има опция за увеличаване и намаляване размера на субтитрите ? Имам предвид фабрично заложено, управляемо от дистанционнот, а не с пипане по линукса на самото устройство.
    Мерси предварително.
    Има такава опция от дистанционното и даже има и цвета да си смениш.

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@mano_chao -> има 59 стъпки за големина, 33 за вертикално позициониране и 6 цвята на шрифта от бутона "subtitle" на дистанцията.

18. Тук е от
    Oct 2009

DIVA FULLHD Multimedia player

Привет на всички,

предполагам до седмица-две ще излезе нов фирм. Допълненията/подобренията ще са следните:

1. NFS support .
    2. USB-DVD support , playing .
    3. Радио линкове Ogg /обеща ли са да ги вкарат в този/
    4. Better Subtitle functions .
    5. HDMI handshaking .

И на мене ми се виждат "козметични" промените, но пак е нещо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 119 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе