Много силно препоръчвам последните фърмуери на A.C. Ryan... всъщност от предпоследния v7.06.r2089_Beta като че ли съм най-доволен. Макар че сега съм с най-новия v7.06.r2160 - при него хубавото е че работи youtube както трябва и някои други работи. За съжаление оригиналния фърмуеър на дейзи има някои сериозни проблеми - примерно много се бави (може да стигне до 15-20 секунди и повече дори, мисля) когато свърши един видеофайл и трябва да почне следващия, особено когато има много файлове в директорията. В това отношение най-добре работи 7.06.r2089_Beta фърмуера, но и про 7.06.r2160 също в повечето случаи се държи нормално.
Също се чудя дали фърмуеър от това устройство: http://www.mede8ershop.co.za/ няма да тръгне на дейзи клонинга на A.C. Ryan ... но не ми се пробва иначе има като че ли някои полезни екстри. Доколкото разбирам всички фърмуери за чипсет Realtek RTD1073 са писани на базата на някакво референтно ядро предоставено от Realtek, така че би трябвало да няма проблем да се менкат...
А какво стана с Wi-Fi-то? Някой успял ли е да подкара нещо което може да се намери на пазара в България, докато чакаме официалния Wi-Fi USB стик...
Също имам проблеми с връзването на външно оптично устройство (DVD) към плеъра, въпреки че A.C. Ryan фърмуеъра уж подържа такава екстра, ама само един единсвен път успах да накарам чудото да заработи и то с DVD-Video диск... предполагам че пак може да има някакви по-специални претенции към вида на външното USB DVD устройство. Но както и да е - това не е за тук, може би, тъй като официалния фърмуеър не подържа изобщо USB оптични устройства.